Novasports + Premier League μεσω Net TV Plus εκτος Ελλάδας/Κύπρου

astalavista_thes

New member
29 April 2018
12
Είδα στο site www.nettvplus.gr οτι υπάρχει η δυνατότητα προβολής των καναλιών της Nova (Novasports και Novacinema) εκτός Ελλάδας/Κύπρου, νόμιμα. Έκανα το 7ημερο trial και δειχνει τα κανάλια Novasports 1-4, Prime και Start. Ενδιαφέρομαι για την παρακολούθηση της Premier League. Γνωρίζει κανείς:
1) Αν τα παιχνίδια που θα προβάλονται απο τα παραπάνω κανάλια θα προβάλονται κανονικά μεσω του Net TV Plus (ή αν θα πέφτει μαύρο με μήνυμα "Το πρόγραμμα δεν διατείθεται για λόγους πνευματικών δικαιωματων")?
2) Αν και ήταν αδύνατο να βρω την απάντηση μέχρι σήμερα, φαίνεται οτι η Nova θα προβάλει κάποια (αν οχι τα περισσότερα) παιχνίδια μέσω νέων καναλιών (παράδειγμα το Novasports Premier - θεση 310). Αυτά τα νέα κανάλια θα είναι διαθέσιμα μεσω Net TV Plus της EON ή οχι?

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,777
Athens
Από την στιγμή που είσαι Ελλάδα, θα πέφτει μαύρο.

Επίσης να υπενθυμίσω πως δεν επιτρέπονται από τον κανονισμό μας οι όποιες ερωτωαπαντήσεις και συζητήσεις για αγορά/λειτουργία συνδρομών με παράνομο τρόπο όπως π.χ. VPN, κλπ....

astalavista_thes

New member
29 April 2018
12
Αγαπητέ billpeppas, δεν ανέφερα πουθενά οτι θα είμαι στην Ελλάδα. Αντιθέτως, αναφέρω στον τίτλο "... εκτός Ελλάδας/Κύπρου".
Θα ήθελα επίσης να ξανατονίσω οτι δεν με ενδιαφέρουν παράνομες πράξεις, οπως γράφω στο μήνυμα μου η χρήση αυτής της υπηρεσίας του NetTVPlus εκτος Ελλαδας/Κυπρου πιστεύω οτι ειναι νόμιμη.

rangers72

Senior Member
26 October 2010
642
milos
δεν νομιζω οτι η νοβα στο πακετο αυτο θα βαλει το καναλι της premier.οι λογοι ειναι πνευματικα δικαιωματα και τα δικαιωματα της premier τα εχει παρει μονο για ελλαδα. στη κυπρο τα ματς της αγγλιας τα δειχνει το cytavision.επισις πιστευω πως σε καναλια που θα δειχνει αγγλικα παιχνιδια θα πεφτει στανταρ μαυρο και ας απευθυνετε οι υπηρεσια στο εξωτερικο.οι αγγλοι ειναι πολυ αυστυροι σε οτι εχει σχεση με το πρωταθλημα τους εδω πριν πολλα χρονια αναγκασανε ολοκληρο bein sports που ειχε τα δικαιωματα μονο για τη μεση ανατολη και εφτανε η δεσμη του δορυφορου στην ευρωπη πολυ λιγο αλλαξε συχνοτητες στο δορυφορο για να μη φτανει η εικονα.

• Like
Reactions: astalavista_thes

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,777
Athens
Αγαπητέ billpeppas, δεν ανέφερα πουθενά οτι θα είμαι στην Ελλάδα. Αντιθέτως, αναφέρω στον τίτλο "... εκτός Ελλάδας/Κύπρου".
Θα ήθελα επίσης να ξανατονίσω οτι δεν με ενδιαφέρουν παράνομες πράξεις, οπως γράφω στο μήνυμα μου η χρήση αυτής της υπηρεσίας του NetTVPlus εκτος Ελλαδας/Κυπρου πιστεύω οτι ειναι νόμιμη.

Το ειρωνικό υφάκι για ποιό λόγο;
Επίσης ΔΕΝ αναφέρεις ότι είσαι εξωτερικό, αλλά ότι η υπηρεσία προσφέρεται για το εξωτερικό.
Το _thes στο nickname σου δηλαδή δεν σημαίνει θεσσαλονίκη δηλαδή;

Στα λοιπά, γιατί δεν στέλνεις μήνυμα στο NetTVPlus να κάνεις την ερώτηση σου;

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
807
μήπως μερικοί mod πρεπει να χαλαρώσετε; Ο φίλος δεν ειχε κανενα ειρωνικό στυλακι. Επειδή οταν γραφτηκε συμπληρωσε στο nick το "thes" τον κάνει αυτο αιώνιο κατοικο θεσσαλονίκης; Τελευταιο, αμα ειναι για καθε ερωτηση να απευθυνομαστε στον πωλητη της υπηρεσιας ή του προιοντος τοτε μπορειτε να αλλαξετε το υφος του φορουμ και να το κανετε μπλα-μπλα.

astalavista_thes

New member
29 April 2018
12
Το ειρωνικό υφάκι για ποιό λόγο;
Επίσης ΔΕΝ αναφέρεις ότι είσαι εξωτερικό, αλλά ότι η υπηρεσία προσφέρεται για το εξωτερικό.
Το _thes στο nickname σου δηλαδή δεν σημαίνει θεσσαλονίκη δηλαδή;

Στα λοιπά, γιατί δεν στέλνεις μήνυμα στο NetTVPlus να κάνεις την ερώτηση σου;
Κανένα ειρωνικό υφάκι, δεν έχω χρόνο για τέτοια, λυπαμε αν έτσι φάνηκε.
Για το nickname δεν νομίζω οτι πρέπει να σχολιάσω κατι. Εδώ και 12 χρόνια ζω στο εξωτερικό.

Έχω απευθυνθει και μεσω email και μέσω του FB Messenger στον πάροχο (NetTVPlus) και δεν εχω πάρει απάντηση. Eπίσης μίλησα και απευθείας με αντιπρόσωπο της EON/Nova μέσω chat και δεν γνώριζαν ούτε τα βασικά.
Αλλά σε καθε περίπτωση πιστεύω οτι ο σκοπός του φόρουμ είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις για να μένει η γνώση ανοιχτή και στον υπόλοιπο κόσμο. Αν δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός φόρουμ τότε κάτι πάει πολύ λάθος.

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,777
Athens
Κανένα ειρωνικό υφάκι, δεν έχω χρόνο για τέτοια, λυπαμε αν έτσι φάνηκε.
Για το nickname δεν νομίζω οτι πρέπει να σχολιάσω κατι. Εδώ και 12 χρόνια ζω στο εξωτερικό.

Έχω απευθυνθει και μεσω email και μέσω του FB Messenger στον πάροχο (NetTVPlus) και δεν εχω πάρει απάντηση. Eπίσης μίλησα και απευθείας με αντιπρόσωπο της EON/Nova μέσω chat και δεν γνώριζαν ούτε τα βασικά.
Αλλά σε καθε περίπτωση πιστεύω οτι ο σκοπός του φόρουμ είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις για να μένει η γνώση ανοιχτή και στον υπόλοιπο κόσμο. Αν δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός φόρουμ τότε κάτι πάει πολύ λάθος.

Διάβασε πάλι το post σου το αρχικό, φαίνεται κάπου ξεκάθαρα πιστεύεις ότι ζεις εξωτερικό;

Για τον σκοπό του forum, ωραία όλα, αλλά υπάρχει και ένα νομικό πλαίσιο, το οποίο αν δεν τηρούμε, η ιδιοκτησία θα βρει (νομικά) τον μπελά της.

Στο θέμα σου, θα δοκίμαζα trial ξανά σε λίγο καιρό που θα έχουν αγώνες φουλ τα κανάλια 1-4 και θα έχεις το αποτέλεσμα στα χέρια σου δίχως περιθώριο λάθους.

Πιθανότατα θα πέφτει μαύρο, οπότε βλέπω να ψάχνεσαι για άλλη λύση.
Δεν έχει κάποιο τοπικό πακέτο στην χώρα που βρίσκεσαι;

astalavista_thes

New member
29 April 2018
12
Διάβασε πάλι το post σου το αρχικό, φαίνεται κάπου ξεκάθαρα πιστεύεις ότι ζεις εξωτερικό;

Για τον σκοπό του forum, ωραία όλα, αλλά υπάρχει και ένα νομικό πλαίσιο, το οποίο αν δεν τηρούμε, η ιδιοκτησία θα βρει (νομικά) τον μπελά της.

Στο θέμα σου, θα δοκίμαζα trial ξανά σε λίγο καιρό που θα έχουν αγώνες φουλ τα κανάλια 1-4 και θα έχεις το αποτέλεσμα στα χέρια σου δίχως περιθώριο λάθους.

Πιθανότατα θα πέφτει μαύρο, οπότε βλέπω να ψάχνεσαι για άλλη λύση.
Δεν έχει κάποιο τοπικό πακέτο στην χώρα που βρίσκεσαι;

Θα δοκιμάσω το trial και αργότερα για να πάρω την απάντηση και θα την γράψω εδώ. Είπα να ανοίξω το θέμα σε περίπτωση που κάποιο μέλος γνωρίζει και εχει δει κατι που μου εχει διαφύγει μιας και μέσω αυτού του Forum έμαθα για την υπηρεσία NetTVPlus.

Στην Αγγλία οπου ζω τα τηλεοπτικά δικαιώματα μοιράζονται μεταξύ 3ων παρόχων (Sky, BT και Amazon Prime). Έχω αγοράσει την Amazon για να βλέπω το 1/3 των αγώνων. Δυστυχώς η Sky και η BT μου είπαν (μου φαίνεται εντελώς παράλογο) οτι σου προσφέρουν τηλεοπτικό πακέτο Sport μονο εαν εισαι συνδρομιτής broadband μαζί τους και στο κτήριο που ζω επειδή εχει ιδιωτική παροχή οπτικής ίνας από την Hyperoptic οι εταιρείες αυτές δεν προσφέρουν broadband. Τέλος υπάρχει η λύση (πάντα νομιμα) του NowTV το οποίο με £33 προσφέρει μόνο τους αγώνες του Sky. Και με την αγορά αυτού μου μενει το 1/3 των αγώνων της BT που δεν θα μπορώ να δω. Για αυτό και ψάχνω κάποια άλλη νόμιμη λύση για να έχω αυτό το υπόλοιπο 1/3.

• Like
Reactions: billpeppas

astalavista_thes

New member
29 April 2018
12
Για ενημερωση για οποιον αλλο ενδιαφερεται, το NET TV Plus δεν προσφερει τα νεα καναλια αθλητικών της Novasport. Δειχνουν μονο τα Novasports 1 εώς 4, το Prime και το Start. Και αυτά δείχνουν (χωρίς να πέφτει μαύρο) καποιους αγώνες Premier League αλλα τη συντριπτική πλειοψηφία τα δείχνει το Novasports Premier League το οποιο δεν το προσφέρουν για "λόγους πνευματικών δικαιώματων" (δεν μπορεσα να καταλάβω ομως γιατι δεν ισχύει αυτό για τους λίγους αγώνες που δείχνουν στα υπόλοιπα κανάλια). Επίσης βρήκα οτι η Sky μπορεί να σου προσφέρει αθλητικό πακέτο Sky Sports + BT Sports ακόμα και αν δεν κάνεις σύνδεση broadband μαζί τους οπότε αυτή ειναι η μοναδική νόμιμη λύση για μένα.

• Like
Reactions: sdragon28