Now Showing σε ψηφιακή κορνίζα η τηλεόραση.

predatorGR

Established Member
20 June 2011
292
θελω να κανω κατι παρομοιο με αυτο:
900x900px-LL-edf1b064_Cinemar-LCD-Poster.jpeg

μια οθονη δηλαδη που να δειχνει την αφισα της ταινιας που προβαλω στο home theater μου.
ιδανικα αυτο θα ειναι σε portrait mode, οπως φαινεται στη φωτο και θα ειναι τοποθετημενη σε τοιχο. εψαξα διαφορες ιδεες απο ψηφιακες κορνιζες μεχρι ακομα και τηλεορασεις. το θεμα ειναι δε ξερω αν εχουν accelerometer για να γυριζουν σε portrait.
εχετε να μου προτεινετε καποια ιδεα? θελω να ειναι γυρω στις 12 - 15 ινστες οχι παραπανω και να κανει αντε το πολυ καμια 100αρα.
λογικα η φωτο θα φορτωνεται με καρτα μνημης η απο usb stick και δεν θελω να κανει auto off η dimm.
δε χρειαζεται να εχει περιτα καλουδια αρκει να δειχνει μια φωτο σε σχετικα καλη αναλυση.

Απάντηση: Now Showing σε ψηφιακη κορνιζα η τηλεςοραση.

θελω να κανω κατι παρομοιο με αυτο:
900x900px-LL-edf1b064_Cinemar-LCD-Poster.jpeg

μια οθονη δηλαδη που να δειχνει την αφισα της ταινιας που προβαλω στο home theater μου.
ιδανικα αυτο θα ειναι σε portrait mode, οπως φαινεται στη φωτο και θα ειναι τοποθετημενη σε τοιχο. εψαξα διαφορες ιδεες απο ψηφιακες κορνιζες μεχρι ακομα και τηλεορασεις. το θεμα ειναι δε ξερω αν εχουν accelerometer για να γυριζουν σε portrait.
εχετε να μου προτεινετε καποια ιδεα? θελω να ειναι γυρω στις 12 - 15 ινστες οχι παραπανω και να κανει αντε το πολυ καμια 100αρα.
λογικα η φωτο θα φορτωνεται με καρτα μνημης η απο usb stick και δεν θελω να κανει auto off η dimm.
δε χρειαζεται να εχει περιτα καλουδια αρκει να δειχνει μια φωτο σε σχετικα καλη αναλυση.
Δεν το θέλεις το accelerometer.
Αν εξ αρχής έχεις της portrait φωτο σου αποθηκευμένες σε landscape τότε γυρίζοντας οπουδήποτε οθόνη στις 90 μοίρες θα βλέπεις ορθά την εικόνα.

Re: Now Showing σε ψηφιακη κορνιζα η τηλεςοραση.

φιλε εισαι μεγας! δε το ειχα σκεφτει καθολου αυτο! μηπως ξερεις και πως να βαλω το now showing και τις λεπτομερειες που δειχνει η φωτο;

Νομίζω οτι αρχικά θα πρέπει να φτιάξεις ένα template στο photoshop ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας χρησιμοποιείς, όπου εκεί θα έχεις το now playing, start/end time, ratio κλπ σε μια "κορνίζα" και μέσα σ'αυτή την κορνίζα θα βάζεις κάθε φορά την αφίσα της ταινίας που θέλεις.

ναι λογικα ετσι γινετε. θελει αρκετη δουλεια δηλαδη το ολο επιχειρημα αλλα μερακι υπαρχει! :)
σας ευχαριστω για τα εποικοδομητικα σας σχολια!