Now You See Me

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    51

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,100
Λιβαδειά
ockMeSFhjj7ME3Bnc9djDAQ52Wd.jpg

Η Συμμορία των Μάγων
Now You See Me

Σκηνοθέτης:
Λουί Λετεριέ

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Άιλα Φίσερ

Διάρκεια: 115' λεπτά

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 6 Ιουνίου 2013

Υπόθεση:
Ένας πράκτορας του FBI και μια αστυνομικός της Interpol προσπαθούν να αποδείξουν ότι μια ομάδα
τεσσάρων «ταχυδακτυλουργών» βρίσκεται πίσω από μια σειρά ληστειών και να τους συλλάβουν.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Η Συμμορία των Μάγων – Now You See Me (2013)

Ο ελληνικος τιτλος θα ταιριαζε περροσοτερο εαν πραγματι η ταινια ειχε σχση με την συμμορια των 11,12,13

Απάντηση: Η Συμμορία των Μάγων – Now You See Me (2013)

Ο τίτλος για μένα είναι απογοήτευση.
Την ταινία τη βρήκα πολύ καλή

H ταινια εχει και στοιχεια φαντασιας. ? (δεν μιλω για το ταχυδακτυλουργικο του θεματος)
Ειδα καποια πλανα με σκηνες hitech, σαν απο το μελλον.
Το trailer μου αρεσε και εμενα.

η φαντασία είναι στο ταχυδακτυλουργικο του θεματος... από όσο θυμάμαι τουλάχιστον...

Καποιος ψηφισε μετρια χωρις να μας πει γιατι...
Πηγα να την δω εχοντας πολυ υψηλες προσδοκιες... δε ξερω ποιος αποφασισε οτι ο τυπος που επαιξε τον facebook-man ειναι ξαφνικα σημαντικοτερος ηθοποιος απο τους υπολοιπους της ταινιας, ειχα μια ελπιδα να δω κατι διαφορετικο αλλα ωρες-ωρες δεν μπορω παρα να υποθεσω για μερικους ηθοποιους οτι δεν ερμηνευουν ρολους αλλά τους εαυτους τους. Γιατι αν οι παραγωγοι/σκηνοθετες τους ζηταγαν καθε φορα να ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι τοτε ειναι απλα βλακες (οι παραγωγοι, οχι οι ηθοποιοι).
Η ταινια ειχε τρομερα προβλεψιμη εξελιξη και λιγα μαγικα. Ισως τελικα με το "καλη" να ημουν γενναιοδωρος αλλα το εβαλα γιατι ξερω οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος λογω υψηλων απαιτησεων. Οποτε αν το εβλεπα πιο χαλαρα ισως την απολαμβανα περισσοτερο.

εγω ψηφισα μετρια...
μου φανηκε πολυ ψευτικη με ολα αυτα τα κολπα που ηταν computer graphics και πολυ αμερικανικη (ειδικα το δευτερο κολπο που κανανε)
το επομενο πρωι δεν θυμομουν και πολλα απο την ταινια. Τωρα που το σκεφτομαι καη θα εβαζα :)
Το prestige που ασχολιται και αυτο με μαγους ειναι πολυ καλητερη ταινια

Εμενα μου αρεσε αρκετα και στην κοπελα μου επισης.

Απάντηση: Re: Η Συμμορία των Μάγων – Now You See Me (2013)

εγω ψηφισα μετρια...
μου φανηκε πολυ ψευτικη με ολα αυτα τα κολπα που ηταν computer graphics και πολυ αμερικανικη (ειδικα το δευτερο κολπο που κανανε)
το επομενο πρωι δεν θυμομουν και πολλα απο την ταινια. Τωρα που το σκεφτομαι καη θα εβαζα :)
Το prestige που ασχολιται και αυτο με μαγους ειναι πολυ καλητερη ταινια

καλη ή κακη;

Σαχλαμαρίτσα, αν και πέρναγε η ώρα ευχάριστα.

Η ιδέα είχε πάρα πολύ ψωμί, η υλοποίηση όμως ήταν ψιλοπαιδαριώδης. Το πιο περίεργο είναι ότι οι δύο πιο αγαπημένες μορφές μου στο Hollywood σήμερα (Freeman και Kane) πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Ψηφίζω μέτρια μόνο για το ενδιαφέρον της υπόθεσης... αλλιώς μάλλον για κακή πήγαινε.

Απάντηση: Re: Η Συμμορία των Μάγων – Now You See Me (2013)

Σαχλαμαρίτσα....

Νομιζω οτι ειπες την πιο καταλληλη λεξη...:firstprize:

Σκηνοθετικος ψευτοεντυπωσιασμος (μια καμερα να αιωρειται μονιμα σαν εκρεμμες που που σου 'σπαγε τ'αρχ...),διαλογοι της πλακας και βεβαια το χειροτερο...φιναλε καραγκιοζιλικι...Τι να σου κανουν και οι ηθοποιοι...

Εμένα πήγε το μυαλό μου στην συμμορια των 11,12,13 και περίμενα διαφορετικά πράγματα .
Είχε κάποιο ενδιαφέρον η ταινία , κάπου νομίζω "ξέφυγε" λίγο .

Ιδεα καλη,υλοποιηση μαπα,πλην καποιων σκηνων,ο Ραφαλο επειθε πιο πολυ ως ο βλακας ντεντεκτιβ παρα ως...,το φιναλε τελειως γελοιο,ψηφιζω σαχλαμαριτσα και γω...

Μέτρια προς κακή. Ψιλοαπογοητεύτηκα...

Ψήφισα μέτρια μόνο και μόνο επειδή είχε συμπαθείς ηθοποιούς, οι οποίοι φυσικά χαραμίστηκαν.
Παρακαλούσα να αρχίσει να πρασινίζει ο ''μεγάλος'' και τα τα κάνει όλα όπα, την ταινία, το πλατώ
το σκηνοθέτη...

Mετρια και απο μενα. Χωρις καποια ιδιαιτερη θεματικη ουσια, πολυ στρας και χρυσο περιτυλιγμα.

Έτσι ακριβώς. Μετριότατη και όπως σωστά ειπώθηκε σαχλαμάρα. Υπόθεση τελείως κουκουρούκου, σκηνοθεσία εκνευριστική όπως είπε ο superfly και συνεχώς είχα μια αίσθηση οτι βρισκόμουν κάπου όπου ένας όχλος συνέχεια φώναζε "Yeah, wow, ουαου, κτλ" χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ειδικά το 3ο act, ήταν γελοίο. Τόσος κόσμος μαζεύτηκε για να δει... το τίποτα....

Κρίμα, και στην αρχή πίστεψα οτι θα είχε ενδιαφέρον.

Εγω την βρηκα πολυ καλη,μου αρεσε το concept με τους μαγους/απατεωνες!