Ντιχιταλ Πλους

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Ντιχιταλ Πλους!
Ετσι διαβάζουν οι Ισπανοί το ψηφιακό τους πακέτο Digital+ με τις γνωστές τεκίλες.
Εσχάτως το βλέπουν μόνο Ισπανοί διότι όπως λεν αυτοί που ξέρουν, μεταπήδησε ολοκληρωτικά σε Nagra 3.
Asta La Vista Baby ή κακές γλώσσες?

Έτσι ακριβώς, με γοργούς ρυθμούς έγινε Ντιχιταλ Μάινους !!!!!!

Ντιχιτάλ πλους - όχι για πολλούς είναι το ..νέο σλόγκαν.

Τάκη μήπως ξέρεις αν η αναβάθμιση έγινε με αντικατάσταση καρτών ή με ΟΤΑ update? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 :flipout::flipout:

Τθου (κατα το τσου) !
icon10.gif

Re: Απάντηση: Ντιχιταλ Πλους

Ντιχιτάλ πλους - όχι για πολλούς είναι το ..νέο σλόγκαν.

Τάκη μήπως ξέρεις αν η αναβάθμιση έγινε με αντικατάσταση καρτών ή με ΟΤΑ update? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 :flipout::flipout:

Η αλλαγή έγινε κατα ένα μέρος με αντικατάσταση καρτών και κατά ένα άλλο μέρος με αναβάθμιση καρτών σε ρομ 180 (οι πιο προσφατες καρτες τους ειχαν αυτή την δυνατότητα, όπως βλέπετε ετοίμαζαν το χτύπημα απο νωρίς!)
Επίσης το 2007 οι ισπανοί ειχαν...μείωση συνδρομητών (γιατι άραγε;)

και που ειστε ακομη!!!! μαυρο θα ναι το 2008

ας ελπίσουμε ότι όσοι γεννήθηκαν ή έστω συνεληφθησαν στην Ελβετια θα εχουν εικονα που σκοτωνει..ολοι οι αλλοι στην αναμονη να βγαλουν τα labs αντιμετρα!!!!!

ετσι δεν ειναι Voreios ??:ADFADF1:
ΥΓ το διαβατηριο από Μπραχαμι το παρελαβα οπως ολοι οι καλοι Μπασκετμπολιστες εχουν κοινοτικο διαβατηριο ετσι και οι καλοι διαχειριστες εχουν Ελβετικο

Ναι, αλλά δυστυχώς όσοι ...συνελήφθησαν στην ελβετία είναι κι αυτοί στην αναμονή! Αν αντιληφθούν οι ελβετοί ότι οι κάρτες που ζητούνται είναι...περισσότερες απο τον πληθυσμό, θα τις ανακαλέσουν όλες!

Απάντηση: Re: Ντιχιταλ Πλους

Ναι, αλλά δυστυχώς όσοι ...συνελήφθησαν στην ελβετία είναι κι αυτοί στην αναμονή! Αν αντιληφθούν οι ελβετοί ότι οι κάρτες που ζητούνται είναι...περισσότερες απο τον πληθυσμό, θα τις ανακαλέσουν όλες!
Μα επιβάλλεται να είναι περισσότερες απο τον πλυθυσμό.
Εγώ στο σπίτι μου έχω τρεις δέκτες σε διαφορετικούς χώρους. Πως θα βλέπω HD?
Μια καρτούλα λοιπόν εγώ, μια η γυναίκα μου, μια ο γιος μου ή κάπως έτσι τέλος πάντων γιατί έτσι με συμφέρει!!

Πέρα απο την ..χιουμοριστική τοποθέτηση, υπάρχουν πολλοί χώροι για να χρησιμοποιηθούν δύο και τρεις κάρτες απο τα ίδια πρόσωπα. π.χ. κάτοχος εστιατορίου ή καφέ με χρήση δύο τηλεοράσεων στον χώρο της δραστηριότητας και μία ή δύο στο σπίτι.

Πέρα απο την ..χιουμοριστική τοποθέτηση, υπάρχουν πολλοί χώροι για να χρησιμοποιηθούν δύο και τρεις κάρτες απο τα ίδια πρόσωπα. π.χ. κάτοχος εστιατορίου ή καφέ με χρήση δύο τηλεοράσεων στον χώρο της δραστηριότητας και μία ή δύο στο σπίτι.
ΑΚΡΙΒΩΣ!

Δεν πρόκειται πάντως να δούμε ΦΩΣ σύντομα.... Ξεχάστε το! -bye-

(Κρίμα, γιατί ξεκίνησα να μαθαίνω Ισπανικά πριν 2-3 μήνες, και τα κανάλια με βοηθούσαν πάρα πολύ στα προφορικά και το listening! :blush: )

Last edited: