Ντοκ, mille grazie!!!

Απάντηση: Re: Ντοκ, mille grazie!!!

φαντάζομαι οτι γνωρίζει την στήριξη μου στο πρόσωπο του ...

θα χαρώ πολύ να ξαναδώ τον Δημήτρη να έχει πιο ουσιαστικό ρόλο από αυτόν του απλού μέλους ...

Μά έχει ρόλο .Είναι μέλος τού Δ.Σ.

To "ευχαριστώ" εν προκειμένω ηχεί λίγο τυπικό, παρ' όλα αυτά υπάρχουν πολλοί λόγοι να σε ευχαριστήσω Δημήτρη για όσα προσέφερες ως ΓΔ και τον χρόνο που αφιέρωσες :worshippy: , κι ελπίζω να συνεχιστεί η ενεργή συμμετοχή σου στα Μουσικά....διότι ποιόν άλλον μπορώ να πείσω ότι είμαι γενικώς .... κατευνασμένη με τοσο keith Jarrett Και Τord Gustavsen που ακούω; :flipout::flipout:

Πώς φαίνεται ότι δεν ξεμυτάω από την audio τελευταία... :blush:

Ντοκ, έχεις φυσικά και τις δικές μου ευχαριστίες για αυτό το διάστημα που διετέλεσες ΓΔ.
Από την άλλη βέβαια, θα γράφεις περισσότερο στη Μουσική τώρα... ;)

Κάτι παραπάνω από αισθητή ή απουσία σου Δημήτρη στίς κατηγορίες πού επισκέπτομαι..

Δέν σ'ευχαριστώ καθόλου γι' αυτό.

μόνο γιά όολα τ' άλλα !!

Μόλις σήμερα είδα το νήμα οπότε δυό λόγια κι από μένα έστω και καθυστερημένα.
Δυστυχώς Δημήτρη, η προσφορά σου (από θεσμική θέση) αποδείχθηκε πολύ πιο σύντομη απ'όσο θα έπρεπε ή θα ταίριαζε με βάση την ευθύτητα και την εντιμότητά σου. Όπως είχα θεωρήσει ευτύχημα για το AvClub την ανάληψη της θέσης του ΓΔ, υπό το ίδιο σκεπτικό θεωρώ απώλεια την αποχώρησή σου. Πολλές ευχαριστίες λοιπόν και από μένα για τη σύντομη συνεργασία μας. Ευελπιστώ ότι η επαναδραστηριοποίησή σου στο φυσικό σου χώρο, τη Μουσική Κατηγορία, δεν θα αργήσει.

Υ.Γ.
Τώρα που οι ''στολές'' είναι στις κρεμάστρες τους και οι ''καρέκλες'' άδειασαν, μακάρι και οι ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες, με καθαρό μυαλό, να επαναπροσδιοριστούν και να αποκατασταθούν.