nVidia και ρυθμίσεις 3D

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,251
Αθήνα
Παληκάρια, μια βοήθεια.
Χθές έκανα update τους drivers της nVidia :bang: Μέγα λάθος, το ξέρω, οτι δουλεύει δεν το πειράζεις. Κι εξηγούμαι:
Πριν κάμποσο καιρό προσπαθώντας να ρυθμίσουμε την nVidia ώστε να παίζει 3D δεν είχαμε καταφέρει τίποτε. Κάναμε όλα τα βήματα σωστά αλλά 3D γιόκ... Έβγαζε κάτι περίεργες οθόνες η μιά πάνω στην άλλη. Δεν ασχολήθηκα και πολύ βέβαια επειδή όταν ήθελα να δώ 3D έβαζα το Med8ter.
Πριν μερικές μέρες ο takisot, μετά από κάμποσες δυσκολίες κι αφού θυμηθήκαμε οτι κάποιος εδώ μέσα είχε πει οτι το πρόβλημα το δημιουργούν οι custom αναλύσεις της nVidia, κατάφερε και τη ρύθμισε κι όλα ωραία και καλά... Μέχρι το update.
Χθές,μετά το update, πήγα να τη ρυθμίσω κι αφού ακολούθησα όλα τα βήματα σωστά, έ δεν είναι και πολλά, μου κάνει τα εξής κουφά.
Όταν το desktop γυρίζει σε 3D mode - φαίνεται εύκολα γιατί ταυτόχρονα αρχίζει κι ένα φλίκερινγκ - μόλις ενεργοποιήσω τα γυαλιά μετά από λίγο το ένα μάτι (δεξί) μαυρίζει εντελώς και δεν ξαναεπανέρχεται, ούτε όταν ξεκινλήσει να παίζει η ταινία.
Όταν δεν ενεργοποιήσω τα γυαλιά στο desktop αλλά περιμένω πρώτα να ξεκινήσει η ταινία σε fullscreen τότε όλα καλά, βλέπω τέλεια.
'Οταν βγώ από fullscreen και η προβολή γίνεται σε παράθυρο τότε ξανά το δεξί τζάμι μαυρίζει εντελώς, κάρβουνο λέμε.

Μπορείτε να καταλάβετε τι σκατά έχω κάνει; :nounder:

Μπαμπη, τα γνωστα βηματα: κάνε πρωτα πληρες uninstall του driver και μετα νεο install. Τρέξε το 3D setup που σου δημιουργει τις νεες αναλυσεις 3D. Μετα επελεξε 1080p23 ή 24 3D.
Παπαρια των windows μου μυριζει..