Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Καλησπερα ,εξωτερικο δισκο μεχρι ποσα tb υποστηριζει? Καπου ειχα διαβασει για σιγουρα 8 απλα η απορια μου αν βλεπει 10-12

Εγώ έχω χρόνια το τηλεκοντρόλ του 2019 την μπαταρία την τρωει σε 4 μέρες έψαξα λύσεις τίποτα δεν δούλεψε

• Wow
Reactions: boniak
Τελευταία πάντως (ίσως και μετά το τελευταίο update) αποσυνδέεται το τηλεκοντρόλ πολύ γρήγορα. Ενώ παλιά το έπιανες χέρι και άναβε και δούλευε, τώρα έχω καταλήξει να κάνω pair κάθε τρεις και λίγο. Σα να πέφτει ύπνο βαθύ ένα πράμα...

Μου κάνει εντυπωση παντως που έχετε θέματα με το τηλεκοντρόλ διοτι το δικο μου ειναι βράχος, ουδεποτε χρειάστηκε να κανω pair και τις μπαταρίες ξεχνάω ποτε τις άλλαξα τελευταία φορα.
Επίσης το ρίχνω 1-2 φορες τουλαχιστον την εβδομάδα κάτω (ύψος καναπέ) και φυσικά δεν το εχω σε σακκούλα στυλ 90's για να μη πάθει κάτι. :D
Ειμαι η εξαίρεση? το έχω 4 χρόνια (pro)

• Like
Reactions: gorath and boniak
Εγώ είχα θέματα (πολλά) με το κοντρόλ του 17. Αφού ξόδεψα λεφτά σε κινεζιες πήρα του 19 προ και ησύχασε η ψυχή μου. Επίσης δεν θυμάμαι πότε το πήρα ακριβώς αλλά μπαταρίες δεν έχω αλλάξει ακόμη.

Same Sh1t...Different Day.

Έχω δυo Nvidia shield 2019 pro και έχω ένα πρόβλημα στο ένα με τον σκληρό δίσκο
Όταν βάζω τον σκληρό δίσκο να παίξει δεν αναπαράγει με το codi τις ταινίες ενώ με το vcl τα παίζει
Ενώ στο άλλο παίζει κανονικά
Τι δεν κάνω καλσ

Μάλλον δεν έχεις δώσει τις κατάλληλες άδειες στο κοντι.

Go to Kodi app on the settings and make sure to grant the permission to see the files and media and make sure to make it "allow all the time", not only "allow".

Που τα βρίσκω αυτά σε ποιο μενού
Go to Kodi app on the settings and make sure to grant the permission to see the files and media and make sure to make it "allow all the time", not only "allow".