ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
Τι θα λεγατε να καταθεταμε σε αυτο το θεμα τις εντυπώσεις μας από βραδινες εξοδους και τις προτασεις μας κατ επέκταση για τους φιλους μας;

Ειδικα για τους επαρχιωτες που δεν εχουν την δυνατοτητα να επισκεπτονται συχνα την βραδινη Αθηνα μπορει να ειναι πολυ χρησιμο...

Ερωτηση δικη μου λοιπόν:
Τι λεει στο ΚΥΤΤΑΡΟ με Blues Wire/Πουλικακο;

Η προηγουμενη εξοδος μου στις Γαλανη/Αρβανιτακη ήταν εξαιρετικη επιλογη. Φωναρες, ρυθμος, ολα τελεια!! Συστηνεται!!

Θα την χαρακτηριζα Ανατολίτικη Ροκ Οπερα!!!:guitarist:

και μερικές συμβουλές για ..........σαβούρωμα αν έχετε την καλοσύνη κύριοι...

ευχαριστώ! :BDGBGDB55:

Τι θα λεγατε να καταθεταμε σε αυτο το θεμα τις εντυπώσεις μας από βραδινες εξοδους και τις προτασεις μας κατ επέκταση για τους φιλους μας;

Ειδικα για τους επαρχιωτες που δεν εχουν την δυνατοτητα να επισκεπτονται συχνα την βραδινη Αθηνα μπορει να ειναι πολυ χρησιμο...

Ερωτηση δικη μου λοιπόν:
Τι λεει στο ΚΥΤΤΑΡΟ με Blues Wire/Πουλικακο;

Η προηγουμενη εξοδος μου στις Γαλανη/Αρβανιτακη ήταν εξαιρετικη επιλογη. Φωναρες, ρυθμος, ολα τελεια!! Συστηνεται!!

Θα την χαρακτηριζα Ανατολίτικη Ροκ Οπερα!!!:guitarist:
...ανάλογα με τη προδιάθεση σου, είδα το πρόγραμμα τη προηγούμενη Παρασκευή, οι Blues Wire άψογοι και σταθερή αξία, και το άλλο συγκρότημα που έπαιξε εκείνη την ημέρα με τη Σοφία Ράπτη (Funk) καλη επισης νομίζω αυτό το Σάββατο θα είναι μαζί τους και άλλη μια κοπελιά εξίσου καλή… τώρα το κυρίως μενού… ο Πουλικακος λίγο πεσμένος θα έλεγα και χρειάστηκε το χρόνο του για να το βρει… ο Ζωρζζζζζ Πιλαλι έδωσε ρέστα all the way… προσωπικά το ευχαριστήθηκα αλλά είμαι και λίγο fun της ιστορίας συνεπώς όχι αντικειμενικός ;)

Re: Απάντηση: ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

και μερικές συμβουλές για ..........σαβούρωμα αν έχετε την καλοσύνη κύριοι...

ευχαριστώ! :BDGBGDB55:
Αν είναι να πας μαζί με το Άγγελο στο Πουλικακο την ώρα που τελειώνει το πρόγραμμα η καλύτερη επιλογή σου είναι καλαμάκια στη γωνία Αγ. Κωνσταντινου στην Ομόνοια ;) -bye-

Εδώ έχουμε Καφέ Αμερικαίν.

Αλλά θα έπρεπε να το λένε Φαρμακείο Αμερικαίν.
Με τις τιμές που έχουν, ό,τι και να πιεις μετά θα έχει γεύση σαν αντιβίωση!

Απάντηση: Re: ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

...ανάλογα με τη προδιάθεση σου, είδα το πρόγραμμα τη προηγούμενη Παρασκευή, οι Blues Wire άψογοι και σταθερή αξία, και το άλλο συγκρότημα που έπαιξε εκείνη την ημέρα με τη Σοφία Ράπτη (Funk) καλη επισης νομίζω αυτό το Σάββατο θα είναι μαζί τους και άλλη μια κοπελιά εξίσου καλή… τώρα το κυρίως μενού… ο Πουλικακος λίγο πεσμένος θα έλεγα και χρειάστηκε το χρόνο του για να το βρει… ο Ζωρζζζζζ Πιλαλι έδωσε ρέστα all the way… προσωπικά το ευχαριστήθηκα αλλά είμαι και λίγο fun της ιστορίας συνεπώς όχι αντικειμενικός ;)

Μα και γω φαν ειμαι γι αυτο και παω...

Πως λεει το ασμα; "Θα παω κι ας μου βγτει και σε κακο..." :flipout::flipout:

Οσο για σαβουρωμα... πολλες επιλογες (με προτεραιοτητα στα βρωμικα!!)

Θανάσης Παπακωνσταντίνου +Διονύσης Σαββόπουλος στο Πόλις

Πολύ καλό για να ακούσετε τα νέα τραγούδια που έχει γράψει ο πρώτος για τον δεύτερο, δεμένο πρόγραμμα και άνετος χώρος.