ο ασχετος

vaggelis1010

New member
6 December 2009
39
ΑΘΗΝΑ
παιδια εχω ενα dvd samsung 1080p9 που εχει usb θυρα host play και βλεπω ταινιες απο στικακι. το προβλημα μου ειναι οτι καποιες τις παιζει και καποιες οχι.ως ασχετος δεν καταλαβαινω γιατι ενω ειναι ιδια μορφη ( avi ).καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. ευχαριστω εκ των πρωτερων

Γιαννη σε ευχαριστω και μονο για την απαντηση.ισως καποιος αλλος να γνωριζει γι αυτο.αν δεν σου κανει κοπο να το ψαξεις λιγο εσυ που ξερεις.σε ευχαριστω και παλι οπως και να χει-bye-

Απάντηση: Re: ο ασχετος

Γιαννη σε ευχαριστω και μονο για την απαντηση.ισως καποιος αλλος να γνωριζει γι αυτο.αν δεν σου κανει κοπο να το ψαξεις λιγο εσυ που ξερεις.σε ευχαριστω και παλι οπως και να χει-bye-

Λίγη υπομονή ακόμη...θα υπάρξει απάντηση...-bye-

παιδια εχω ενα dvd samsung 1080p9 που εχει usb θυρα host play και βλεπω ταινιες απο στικακι. το προβλημα μου ειναι οτι καποιες τις παιζει και καποιες οχι.ως ασχετος δεν καταλαβαινω γιατι ενω ειναι ιδια μορφη ( avi ).καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. ευχαριστω εκ των πρωτερων

Πιθανόν έχει να κάνει με λάθη στην κωδικοποίηση του αρχείου ή την μετατροπή του από άλλο τύπο σε avi. Συμβαίνει και σε άλλα players (π.χ. στο DV-600 της Pioneer που έχω) και με άλλους τύπους αρχείων. Κάνε και ένα firmware upgrade στο player μήπως αυτό λύσει το πρόβλημα.

Ειναι καθαρα ΘΕΜΑ κωδικοποιησης της ταινιας. Το Samsung εχει καπους αποκωδικοποιητες αλλα οχι ολους. Συνεπως υπαρχουν δυο λυσεις ξεχωριστες αλλα και ταυτοχρονες.
Πρωτα αναβαθμισε το player για πιθανες αναβαθμισεις και στα decoders toy player αρχειων του. Μετα αν παλι δεν γινει κατι απλα προσπαθησε και κατεβασε το αρχειο που θελεις σε αλλη μορφη. πχ avi, mpeg4, divx, xvideo ktl.
Ακομα μπορεις να δεις τι υποστηριξη αρχειων εχει το σamsung και να κατεβασεις ενα προγραμμα μετατροπης αρχειων απο το ενα format σε αλλο οποτε επιλεγεις αυτο που θελεις καθε φορα.
Νικος

παιδια ευχαριστω πολυ.αυτο που μου γραφει οταν επιλεγω την ταινια που δεν παιζει ειναι ( file you attempt to play has ansupported resolution ). η μορφη ειναι avi DiVX.την μετατρεπω σε avi XViD που υποτιθεται οτι παιζει, αλλα παλι τιποτα.:grinning-smiley-043