Ο chrome παγώνει όταν μου στέλνουν ΠΜ

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,236
Λίγο πολύ τα είπα όλα στον τίτλο...

Εδώ και ένα μήνα περίπου, όποτε υπάρχει ΠΜ για μένα, τότε η σελίδα του avclub δεν ανοίγει καθόλου ... εάν είμαι ήδη μέσα στο κλαμπ, και κάποιος μου στείλει ΠΜ τότε πάπαλα δεν μπορώ να ανοίξω τίποτε άλλο ...

όλα αυτά με τον βασικό browser μου δηλ. τον google chrome ...

όταν δοκιμάζω με τον internet explorer (μπλιαχ ) όλα είναι καλά !

τι παίζεται ; υποψιάζομαι τίποτις με shockwave flash κτλ αλλά είμαι και ψιλοαδαής για να το διορθώσω ...

Εγω ρε συ με Chrome μια χαρα ειμαι .

Δεν μου πεταγεται το παραθυρο του pm οπως του ζηταω αλλα δεν κολλαει . Και εχω μονιμα καμια 30αρια tabs ανοιγμενα....

Λίγο πολύ τα είπα όλα στον τίτλο...

Εδώ και ένα μήνα περίπου, όποτε υπάρχει ΠΜ για μένα, τότε η σελίδα του avclub δεν ανοίγει καθόλου ... εάν είμαι ήδη μέσα στο κλαμπ, και κάποιος μου στείλει ΠΜ τότε πάπαλα δεν μπορώ να ανοίξω τίποτε άλλο ...

όλα αυτά με τον βασικό browser μου δηλ. τον google chrome ...

όταν δοκιμάζω με τον internet explorer (μπλιαχ ) όλα είναι καλά !

τι παίζεται ; υποψιάζομαι τίποτις με shockwave flash κτλ αλλά είμαι και ψιλοαδαής για να το διορθώσω ...

Κατεβασε το παραθυρο του chrome και δες απο πισω αν εχει ανοιξει καποιο παραθυρακι με καποιο error οπου ζηταει καποιο action απο εσενα.

Re: Απάντηση: Ο chrome παγώνει όταν μου στέλνουν ΠΜ

Κατεβασε το παραθυρο του chrome και δες απο πισω αν εχει ανοιξει καποιο παραθυρακι με καποιο error οπου ζηταει καποιο action απο εσενα.
όχι δεν υπάρχει τίποτις ...

Απάντηση: Re: Ο chrome παγώνει όταν μου στέλνουν ΠΜ

Εγω ρε συ με Chrome μια χαρα ειμαι .

Δεν μου πεταγεται το παραθυρο του pm οπως του ζηταω αλλα δεν κολλαει . Και εχω μονιμα καμια 30αρια tabs ανοιγμενα....

Eμένα με τον chrome και παράθυρο και Worf ("captain...") μια χαρά... και με αγιοβασιλιάτικο pc...:firstprize:

Σπύρο μάλλον απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του chrome...

με την 'επαναφορά επιλογών' πράγματι έλαβα σήμερα ένα πμ χωρίς πρόβλημα... θα περιμένω όμως λίγο πριν πανηγυρίσω γιατί νομίζω ότι κάποιες λίγες φορές -εννοώ επί της εποχής του προβλήματος- έχει ξαναγίνει αυτό ... αν ισχύσει ολοτελώς θα σου στείλω ένα ασφάλιστρο Μάλερ να χαρείς :BDGBGDB55: