O διάδοχος του Blue-ray? 50 tera in-a-dvd....

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,503
Ελευσίνα
50 terabyte σε ένα μόνο δισκάκι!!! :award: . Το έκαναν και αυτο!!!
Μιλάμε για δισκάκια με επίστρωση μιας ειδικής πρωτείνης που έχει αυτη την δυνατότητα τρομακτικής αποθήκευσης.
Αν διαβάσετε το αρθρο :lehrer: θα καταλάβετε για τι μιλάμε.....:bang:

http://in.tech.yahoo.com/060708/139/65pz8.html

Ρε Φραγκίσκο καλά είναι τα 50 terabytes, αλλά εγώ θέλω μόνο ένα tera.... το Tera Patrick.... εκεί να δεις τι πρωτείνη έχει :devil-smiley-029: :blush: Sory για το :offtopic:

ϊσως το 3000 μετά χριστόν ...

άμεσως διάδοχος υπάρχει και θα παίρνει 250 giga σε SATA 300 ... Απλά δεν είναι η ώρα του ακόμα , σε 8 χρόνια ... Παρεπιπτόντως όποιος θέλει να το αγοράσει, 1500 ευρώ το drive και 50 ευρώ τα δισκάκια του ... Το μόνο που δυσκολευομαι να πω είναι , πιο μοντέλο είναι ...

Edit είναι 15.000 ευρώ , και 110-180 $ το δισκάκι

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3641

Last edited:
Re: Απάντηση: O διάδοχος του Blue-ray? 50 tera in-a-dvd....

Γιάννης Χατζηγεωργίου said:
Ρε Φραγκίσκο καλά είναι τα 50 terabytes, αλλά εγώ θέλω μόνο ένα tera.... το Tera Patrick.... εκεί να δεις τι πρωτείνη έχει :devil-smiley-029: :blush: Sory για το :offtopic:

Οπα Μεγάλε Γιάννη, είσαι δικός μας που κρυβόσουν παλικάρι μου τόοοσο καιρό.....και Tera Patrick και Jenna Jameson & Lannie Barbie & Briana Banks &......σταματάω γιατί δεν θα μαζεύομαι στο τέλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: O διάδοχος του Blue-ray? 50 tera in-a-dvd....

Eki_65 said:
Οπα Μεγάλε Γιάννη, είσαι δικός μας που κρυβόσουν παλικάρι μου τόοοσο καιρό.....και Tera Patrick και Jenna Jameson & Lannie Barbie & Briana Banks &......σταματάω γιατί δεν θα μαζεύομαι στο τέλος.

Eki και που να σου πω και το καλύτερο..... είμαι και βάζελος πανάθεμά με :damnyou: :damnyou:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O διάδοχος του Blue-ray? 50 tera in-a-dvd....

Eki και που να σου πω και το καλύτερο..... είμαι και βάζελος πανάθεμά με :damnyou: :damnyou:

ΕS UNA BUENA NOTICIA !!!!!! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!!:award: :award: :award:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O διάδοχος του Blue-ray? 50 tera in-a-dvd....

Εδώ κι αν θα δούμε πορνό φέτος...!

Καλα το σκίσαμε το θέμα...
μιας και πήρε άλλη τροπή να συνδράμω και εγώ υπενθυμίζοντας πως σε αυτα τα 50 tera χωράνε όλες οι συλλογές απο τις αγαπημένες σας ηθοποιούς, έτσι για να μην είναι κανείς παραπονεμένος. 355 ώρες δεν είναι και λίγες....

Φραγκισκο, εχεις δικιο απο την μια πλευρα.
Απο την αλλη, οπως λεει και μεσα στο αρθρο, υπαρχουν λογοι ασφαλειας για αυτο και ειναι υπο συζητηση. Εξαλλου η δημιουργια αυτη αν γινει τελικα δεν θα ειναι για εμας τους απλους καταναλωτες, αλλα θα ειναι για υποστηριξη μεγαλων servers και backups, οπως λεει σε στρατιωτικες επιχειρησεις, νοσοκομεια, ερευνητικα κεντρα κ.ο.κ.
Τελος, για φαντασου να τα εχεις σωσει ολα εκει μεσα και να σου παθει κατι το δισκακι...Θα τρελαθεις μετα!!!!!!
Καλες ειναι οι τεχνολογιες αλλα να μην ξεπερνανε και καποια ορια πιστευω. :grandpa:

Re: Απάντηση: O διάδοχος του Blue-ray? 50 tera in-a-dvd....

panosxgr said:
Τελος, για φαντασου να τα εχεις σωσει ολα εκει μεσα και να σου παθει κατι το δισκακι...Θα τρελαθεις μετα!!!!!!
Καλες ειναι οι τεχνολογιες αλλα να μην ξεπερνανε και καποια ορια πιστευω. :grandpa:

Μα καλά... δεν κρατάς διπλο-τριπλότυπα??
Εγώ πχ τις ψηφιακές φωτογραφίες της οικογένειας τις έχω σε τριπλά DVD... 2 επανεγγράψιμα και 1 μονής... 3-4 φορές τον χρόνο κάνω update στα επανεγγράψιμα και καινούριο μονής... το παλιό μονής πάει στο πατάρι... Η όλη διαδικασία θέλει μισή ώρα... Οτι και να πάθει ένα DVD, υπάρχουν τα υπόλοιπα 2 (και αυτά στο πατάρι)...

Κατι ανάλογο μπρεί να γίνει σε οποιουδήποτε είδους εγγράψιμου δίσκου...

Το ιδιο λεμε φιλε BIOS.
Φυσικα και κραταω παντα backups στα πραγματα που με ενδιαφερουν. Αλλα δεν νομιζω μεσα στα επομενα τουλαχιστον 10 χρονια να χρειαστω δισκο 50 Terra για να κανω ενα απλο backup προσωπικα!!!!!!!

Αν τα 50 τερα σε ένα δισκάκι θα κοστίζουν πχ 5 ευρά, δεν έχεις πρόβλημα...ας είναι το υπόλοιπο δισκάκι άδειο... Μη ξεχνάς τι έλεγε ο κόσμος όταν πρωτοκυκλοφόρησε το CD-RW... "Που να το γεμίσεις αυτό το πράμα..."

Καθε πραμα στο καιρο του ομως. Και δεν νομιζω οτι τωρα χρεαζομαστε τετοιες χωρητικοτητες!

Τερα όχι... είναι πλεονασμός για τις υπάρχουσες ανάγκες... Μπορεί όμως να δημιουργήσει ευπρόσδεκτες ή ανεπιθύμητες ανάγκες... Πχ. έχεις το αυτοκίνητο, μπορείς να το πάρεις για μιά ωραία βόλτα, μπορεί όμως και να τρακαρήσεις...

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
50 terabyte σε ένα μόνο δισκάκι!!! :award: . Το έκαναν και αυτο!!!
Μιλάμε για δισκάκια με επίστρωση μιας ειδικής πρωτείνης που έχει αυτη την δυνατότητα τρομακτικής αποθήκευσης.
Αν διαβάσετε το αρθρο :lehrer: θα καταλάβετε για τι μιλάμε.....:bang:

http://in.tech.yahoo.com/060708/139/65pz8.html

Nαι και θα τον αφήσουν όλοι να το βγάλει στην παραγωγή... XA! Xλωμό τον κόβω... Mέχρι να φτάσουμε εκεί έχουμε πολύ μέλλον ακόμη... Άσε που δεν αποκλείεται να το έχουν κάνει και άλλοι αλλά να μην ξέρουμε τίποτα ακόμη. Πόσες φορές και σε πόσα αντικείμενα παραγωγής είναι τόσο μπροστά αλλά δεν λένε τίποτα για να μας έχουν συνεχώς με το χέρι στην τσέπη... Δεν θα τους σύμφερε να βγάζαν κάτι τόσο προηγμένο και να τσακίζαν την αγορά.

Ειναι σε πειραματικό στάδιο και μέχρι να βγεί στην παραγωγή τα blue ray θα τα πουλάνε όπως τώρα τα no name cdr.
Οτι θα κυκλοφορήσουν τέτοιες χωρητικότητες είναι αναπόφευκτο και κάποια στιγμή αναγκαίο κρίνοντας την πορεία των ήδη υπάρχοντων μέσων.

Σκεφτείτε και τις HD ταινίες ασυμπίεστες (η σχεδόν ασυμπίσετες τουλάχιστον) σε αυτα τα δισκάκια..... η την επερχόμενη υπερυψηλή ανάλυση.....