ο Ιππος δυστροπει

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,106
Εκεί ψηλά.....
Ρε σεις .....κατι παιζει απο τοτε που αλλαξαμε σερβερ....

κατ'αρχην για 2 μερες ( τεταρτη,πεμπτη ) δεν μπορουσα να μπω καθολου και εχθες βραδυ που καταφερα και μπηκα ειδα οτι καποια παιδια (170 περιπου ) καταφεραν και μπηκαν στη διαρκεια της ημερας....

Επισης σημερα ανοιγω σελιδες και μου βγαζει οτι δεν μπορει να θεαθει η σελιδα...αλλα με καποιο λινκ σε καποιο νημα μπορω και μπαινω.......

αλλα οχι παντα

ρε μπας και το καινουργιο ντεντενι ειναι ζορικο και θελει ζαχαριτσα?

Το αν βοηθαω η οχι , ειναι αλλο καπελο !

Βεβαια θα μπορουσες να καταλαβεις αν εχω προβλημα. Ποσταρουμε μεταξυ μας εδω και 5 λεπτα. ;)

το ιδιο εγινε και το πρωι με τον Δημητρακουδη....δε μπορουσε να μπει και του εδωσα λινκ απο ενα νημα και μπηκε

Όντως!

Αν ήταν απλά θέμα DNS δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι. Χτες το βράδυ από το σπίτι μου έπαιζε μια χαρά, σήμερα από τη δουλειά έκανε time out.. Υποπτεύτηκα θέμα με τους DNS και για αυτό ζήτησα από τον Ηavoc (στον οποίο κάπως δούλευε) να κάνει ένα nslookup και να μου στείλει τα αποτελέσματα. Όντως, το IP που μου έδωσε ο Havoc δεν ήταν ίδιο με αυτό που μου έδινε ο τοπικός μας DNS, οπότε δοκίμασα το IP του Havoc αλλά πάλι έπαιρνα timeout. Μετά μου έστειλε ο Havoc ένα λίνκ (σε κάποιο thread) το οποίο παραδόξως άνοιξε και από τότε δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο.

Βέβαια, όντως τις τελευταίες μέρες οι περισσότεροι ISPs έχουν προβλήματα, οπότε μπορεί να οφείλεται και σε αυτό..

Σε κάθε περίπτωση, περαστικά να είναι! -bye-

Πείτε τα και λίγο πιο απλά ρε παίδες γιατί δεν καταλαβαίνω χριστό ....
... και μάλλον δεν θα είμαι και ο μόνος-bye-

τι σε κανει να νομιζεις οτι εγω τα καταλαβαινω??

της πρακτικης σχολης ειμαι κι εγω.....

δε χρειαζεται ασε τον Νικο και τον Δημητρη που ξερουνε να συνενοηθουν που το εχουν το θεμα......εγω ταχυδρομικο περιστερι ειμαι