Ο JVC HD1 είναι απόκτημα "θηλυκό"

:grandpa: :afro: Μη ρωτάς τον Ντίνο, ρώτα την γυναίκα του που τον βλέπει ( τον Ντίνο) σε φυσικό μέγεθος διαμέσου του Dila από την HD camera που είχε πάρει ( ο Ντίνος) και τον έχει τραβήξει ( η γυναίκα του) για να θυμάται ποιόν έχει παντρευτεί αν τυχόν και τον συναντήσει σε κανένα πλοίο.
Μόνο αυτή έχει προλάβει να ανοίξει τον Dila, o Ντίνος ότι πρόλαβε στην παρουσίαση.

Ντίνο τι να σε κάνουμ αφ δε προυλαβένς-bye-

Μόλις έφαγα 3-4 ώρες να διαβάζω το αμερικάνικο forum για τον DILA αφού ο Ντίνος μετανάστευσε.(τα αγγλικά μου ψιλοχάλια, αλλά μαθαίνω!)
Αν κατάλαβα καλά, εκεί οι άρρωστοι λένε οτι μπορεί να παίξει καλά και σε 133 ίντσες ενώ στην αρχή υπήρχε μιά ανησυχία σχετικά με τη φωτεινότητα. Ένας μάλιστα είπε οτι τον έβαλε να παίξει στον τοίχο και τον άνοιξε στις 200" ίντσες και έπαιζε καλά!!!!!!!!
Το cine4home επίσης γράφει ότι έγινε προβολή σε 4μ οθόνη(έχει και φωτος) με πολύ καλά αποτελέσματα.
Ε, εγώ λέω να κάνω μιά οθόνη 3μ.
Πολύ είναι;
Παρακάτω δεν πέφτω!!!
Μπάμπη, Τάσο, τι λέτε, θα παίξει να τον χτυπήσω;:award: -bye-

Μόλις έφαγα 3-4 ώρες να διαβάζω το αμερικάνικο forum για τον DILA αφού ο Ντίνος μετανάστευσε.(τα αγγλικά μου ψιλοχάλια, αλλά μαθαίνω!)
Αν κατάλαβα καλά, εκεί οι άρρωστοι λένε οτι μπορεί να παίξει καλά και σε 133 ίντσες ενώ στην αρχή υπήρχε μιά ανησυχία σχετικά με τη φωτεινότητα. Ένας μάλιστα είπε οτι τον έβαλε να παίξει στον τοίχο και τον άνοιξε στις 200" ίντσες και έπαιζε καλά!!!!!!!!
Το cine4home επίσης γράφει ότι έγινε προβολή σε 4μ οθόνη(έχει και φωτος) με πολύ καλά αποτελέσματα.
Ε, εγώ λέω να κάνω μιά οθόνη 3μ.
Πολύ είναι;
Παρακάτω δεν πέφτω!!!
Μπάμπη, Τάσο, τι λέτε, θα παίξει να τον χτυπήσω;:award: -bye-

Διάβασε τι λέει ο Τάσος.
Και μετά σήκωσε το τηλ. να τον παραγγείλεις

Μόλις το διάβασα!:SFGSFGSF:

Τόμας... Εδώ και πολύ καιρό έχουμε γράψει οτι ο προβολέας δεν έχει κανένα πρόβλημα φωτεινότητας. Το αντίθετο μάλιστα.
Μην κοιτάς μόνο τα Lumens. Δες τα σε συνδυασμό με το contrast.
Αν θυμάσαι, απαντώντας στον Τάσο του είχα γράψει να τον παραγγείλει και μαζί με τον D-ILA να παραγγείλει κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Λίγο υπερβολικό βέβαια αλλά όχι και τόσο πολύ.
Προχθές έβλεπα το "Βαβέλ". Όσοι το έχουν δεί θα θυμούνται τη σκηνή που η Γιαπωνεζούλα πάει σε ένα νυχτερινό club με φωτορυθμικά.
Λοιπόν, σ' αυτή τη σκηνή στραβώθηκα. Έβαλα το χέρι μπροστά στα μάτια μου γιατί δεν άντεχα τις εναλλαγές φωτεινού-σκοτεινού. Πραγματικά σε τύφλωνε.
Και βεβαίως μιλάμε πάντα για τη λάμπα στο low.

Θενκς Μπάμπη.
Είμαι σίγουρος οτι έτσι είναι.
Νομίζω οτι βρήκα τον επόμενο προβολέα μου μιας και υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ!
Επειδή το καλοκαίρι δεν είναι δυνατόν να γίνει τοποθέτηση homecinema λόγω αλλαγής κατοικίας, το Σεπτέμβριο θα τον :violent-smiley-030:

Θενκς Μπάμπη.
Νομίζω οτι βρήκα τον επόμενο προβολέα μου μιας και υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ!
Επειδή το καλοκαίρι δεν είναι δυνατόν να γίνει τοποθέτηση homecinema λόγω αλλαγής κατοικίας, το Σεπτέμβριο θα τον :violent-smiley-030:

Ναι αν αντέξεις!

Re: Απάντηση: Ο JVC HD1 είναι απόκτημα "θηλυκό"

Θενκς Μπάμπη.

Μέχρι το Σεπτέμβριο θα παίζει νέο κελεπούρι (ελπίζω γιατί αλλιώς κάτι θα έχει συμβεί)...

Θενκς Μπάμπη.

Από Σεπτέμβριο νομίζω ότι θα έχουμε και άλλα καλά νέα. Οπότε Θωμά θα είσαι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους εκτός και εαν θελήσεις να κάνεις μια έξυπνη κίνηση αγοράζοντας εαν ελαφρώς μεταχειρισμένο.

Άρα θα περιμένουμε όλοι τους γνωστούς αγνώστους να αρχίσουν να πουλάνε τα παλιά τους μηχανάκια...
Ε ρε γέλια που έχουν να πέσουν πάλι..:flipout: :flipout: :flipout: