Κώστας Παπαγεωργίου
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: ο καλύτερος μεχρι τα 2000€
Φίλε Θωμά σίγουρα δεν είναι αστεία αυτά που αναφέρεις.
Βέβαια ορισμένα περιοδικά έχουν μία τάση να τα ισοπεδώνουν όλα.
Πίστεψέ με ότι ο PE-8720 δεν έχει καμία σχέση με τα μηχανήματα που αναφέρεις σε αρκετούς τομείς. Το ότι μπορείς με λίγα χρήματα σήμερα να αποκτήσεις μία αξιοπρεπή εικόνα είναι γεγονός.
Απλά σκέψου ότι το ένα από τα μοντέλα που αναφέρεις είναι της BenQ, άρα θα πρέπει να είναι θεότρελλοι να έχουν τέτοια διαφοροποιημένα κοστολόγια για τους προβολείς που οι ίδιοι κατασκευάζουν.
Όσο για την άφιξη προσιτών προβολέων 1080p να είσαι σίγουρος ότι θα αργήσουμε να δούμε στην Ελληνική αγορά. Μετά από ένα χρόνο θα μπορούμε να συζητάμε για αυτή την εκδοχή.
Οι προβολείς που αναφέρεις είναι αξιόλογοι και τίμιοι για τα χρήματα που ζητούν. Η προσωπική σου άποψη και αρέσκεια θα σε οδηγήσει στην απόκτηση κάποιου από αυτούς.
Εγώ προσωπικά θα διάλεγα τον ΙΝ 76 που κλειδώνει και στα 1080p PAL ώστε να είμαι προετοιμασμένος για το άμμεσο μέλλον.
Καλά να περάσεις λοιπόν και εύχομαι να μείνεις ευχαριστημένος από την επιλογή σου.
Θα περιμένουμε εντυπώσεις σου.
Θωμάς said:Αυτό ή γράφει αρλούμπες ή μετά τον epson 600 το χάος. Και να εξηγηθώ.Αν κοιτάξεις πίσω οπου βαθμολογεί-αξιολογεί τους προβολείς αλλά και στις συγκρίσεις που κάνει κατά καιρούς τί γράφει;
Δίνει για την ποιότητα εικόνας βαθμό 9,1 γιά τον epson, το ίδιο και για τους in76,kai optoma 72 και ο αμέσως καλύτερος με 9,2 ξέρεται ποιός είναι;
Ο Benq 8720.
Aν είναι έτσι τα πράγματα θα πρέπει να έισαι τρελλός να δώσεις 3000€ παραπάνω για τον 8720 για τόσο μικρή διαφορά.Το ίδιο και για τους in76 kai optoma αφού χαρακτηρίζονται ισάξιοι με τον epson. Ασε που κινδυνεύεις να βλέπεις και rainbow αν οχι εσύ αφού ενοείται οτι θα το έχεις τσεκάρει για τον εαυτό σου κάποιος άλλος δικός σου άνθρωπος. Αλλά εδώ που τα λέμε δε θα ήταν ωραίο να καλέσεις ενα φίλο σου για ταινία και να φύγει ζαλισμένος σαν κοτόπουλο.Δεν είναι πρέπον!
Δεν ξέρω αν είναι σοβαρά ή αστεία αυτά που γράφω αλλά αυτή η εικόνα δίνεται. Πάντως σοβαρό είναι οτι το φθινόπωρο μάλλον θα έχουμε εξελίξεις στον τομέα της προβολής και ιδικότερα στον τομέα της ανάλυσης (1080p).Ισως τότε η επιλογή να είναι πιό εύκολη.Λέω να περιμένω ένα δυο μήνες αλλωστε ποιός θα δει ταινίες με τόση ζέστη;
Εύχομαι σε όλους όσοι δεν πήγαν διακοπές να πάνε αλλά και αυτοί πήγαν δε θα έβλαπτε λίγο ακόμη.
Καλό καλοκαίρι!
Φίλε Θωμά σίγουρα δεν είναι αστεία αυτά που αναφέρεις.
Βέβαια ορισμένα περιοδικά έχουν μία τάση να τα ισοπεδώνουν όλα.
Πίστεψέ με ότι ο PE-8720 δεν έχει καμία σχέση με τα μηχανήματα που αναφέρεις σε αρκετούς τομείς. Το ότι μπορείς με λίγα χρήματα σήμερα να αποκτήσεις μία αξιοπρεπή εικόνα είναι γεγονός.
Απλά σκέψου ότι το ένα από τα μοντέλα που αναφέρεις είναι της BenQ, άρα θα πρέπει να είναι θεότρελλοι να έχουν τέτοια διαφοροποιημένα κοστολόγια για τους προβολείς που οι ίδιοι κατασκευάζουν.
Όσο για την άφιξη προσιτών προβολέων 1080p να είσαι σίγουρος ότι θα αργήσουμε να δούμε στην Ελληνική αγορά. Μετά από ένα χρόνο θα μπορούμε να συζητάμε για αυτή την εκδοχή.
Οι προβολείς που αναφέρεις είναι αξιόλογοι και τίμιοι για τα χρήματα που ζητούν. Η προσωπική σου άποψη και αρέσκεια θα σε οδηγήσει στην απόκτηση κάποιου από αυτούς.
Εγώ προσωπικά θα διάλεγα τον ΙΝ 76 που κλειδώνει και στα 1080p PAL ώστε να είμαι προετοιμασμένος για το άμμεσο μέλλον.
Καλά να περάσεις λοιπόν και εύχομαι να μείνεις ευχαριστημένος από την επιλογή σου.
Θα περιμένουμε εντυπώσεις σου.