ο καλύτερος τρόπος διασύνδεσης PC->TV

Dimitris2007

New member
9 November 2007
1
Καλημέρα σε όλους,

Καταρχήν παιδιά συγχωρήστε την αγνοία μου σε κάποια θέματα αλλά είμαι καινούργιος στο forum και στο χώρο του networked home, και ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι κατέχω καλά το θέμα. Έχω αποφασίσει να αγοράσω μια Samsung Bordeaux 37” ή Sony Bravia 40” η οποίες είναι περίπου στην ίδια τιμή. Έχω ένα αρκετά καλό PC με Vista Ultimate και κάρτα γραφικών XFX 7600 GT με HD έξοδο και wireless 4mbps internet. Και τα δυο βρίσκονται στον ίδιο χώρο, απόσταση περίπου 3-4 μέτρα, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διασύνδεσης τους; Me wireless έχω την δυνατότητα να μεταδώσω HD ταινία από το PC στην TV; Διάβασα στο forum ότι με wireless δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για δεν έχει τόση καλή ποιότητα, ανεξάρτητα της απόστασης ισχύει αυτό? Δεν σας κρύβω ότι σαφώς και θα προτιμούσα να τα συνδέσω χωρίς καλώδια διότι βρίσκονται και τα δυο στο σαλόνι…
Εάν είναι δυνατόν να συμβεί αυτός ο τρόπος διασύνδεσης χωρίς μεγάλη απώλεια, έχετε από την εμπειρία σας να μου προτείνετε κάποιο προϊόν και που θα μπορούσα να το βρω;
Έαν όχι έχετε κάποια εναλλακτική πρόταση;
Και επειδή όπως προείπα είμαι ψιλοασχετος ακόμα, θα χρειαστώ κάτι άλλο από την εμπειρία σας στο πρώτο set up?

Σας ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης

Kαλως ηρθες. Κατ'αρχην αν επιλεξεις samsung θα συνδεσεις την καρτα στην HDMI 2 απ'ευθειας.Αν δε διαθετει η καρτα HDMI παιρνεις ανταπτορακι dvi σε HDMI και κανεις τη δουλεια σου.Αποφυγε την vga κι ας λεει το μανουαλ.Τωρα αυτο για το wireless δε νομιζω να γινεται γιατι μιλαμε για τεραστιο ογκο σε real time και με 4αρα γραμμη απιθανο,οπως και το πως θα συνδεθει η TV με το ρουτερ....μηπως ειδες κατι αλλο?
Αν παρεις σονυ καποιο αλλο μελος ισως γνωριζει...

Καλημέρα σε όλους,

Καταρχήν παιδιά συγχωρήστε την αγνοία μου σε κάποια θέματα αλλά είμαι καινούργιος στο forum και στο χώρο του networked home, και ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι κατέχω καλά το θέμα. Έχω αποφασίσει να αγοράσω μια Samsung Bordeaux 37” ή Sony Bravia 40” η οποίες είναι περίπου στην ίδια τιμή. Έχω ένα αρκετά καλό PC με Vista Ultimate και κάρτα γραφικών XFX 7600 GT με HD έξοδο και wireless 4mbps internet. Και τα δυο βρίσκονται στον ίδιο χώρο, απόσταση περίπου 3-4 μέτρα, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διασύνδεσης τους; Me wireless έχω την δυνατότητα να μεταδώσω HD ταινία από το PC στην TV; Διάβασα στο forum ότι με wireless δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για δεν έχει τόση καλή ποιότητα, ανεξάρτητα της απόστασης ισχύει αυτό? Δεν σας κρύβω ότι σαφώς και θα προτιμούσα να τα συνδέσω χωρίς καλώδια διότι βρίσκονται και τα δυο στο σαλόνι…

Σας ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης

Ο καλυτερος τροπος ειναι να τα συνδεσεις κατευθειαν οποτε βρες καλωδιο.