O κοσμάκης πληρώνει απ το υστέρημά του, και το κράτος συνεχίζει να χαρίζει λεφτά...

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246
Μου το είπε σήμερα μια φίλη μου...

Το περιστατικό?
Στέλεχος του ΕΟΜΜΕΧ που βγαίνει πρόωρα στη σύνταξη μπας και γλυτώσει τα χειρότερα, πήρε σαν "έπαινο" 9 μισθούς και ένα χαλί...

Ναι καλά διαβάσατε δεν είναι πλάκα... Γιατί δεν αξίζουμε μετά από τόσα χρόνια δουλειά 9 μισθούς και ένα χαλί απ το υστέρημα του κρατικού προϋπολογισμού? Νά χουμε κάτι να κινούμαστε μέχρι να πάρουμε και το εφάπαξ βρε παιδί μου...

Και για όσους αμφιβάλλεται, έχουν αναρτηθεί πόλλά τέτοια στη διαφάνεια...

Ένα παράδειγμα που βρήκα εγώ... Οι λεπτομέρειες στο pdf
http://et.diavgeia.gov.gr/f/eommex/ada/4ΑΣ0469ΗΕΑ-ΠΩΠ

και δεν είναι ένας και δύο... αν βάλετε στην αναζήτηση "έπαινο" βγαίνουν άπειρα αποτελέσματα...

άντε και καλές εισφορές να χουμε...

Μου το είπε σήμερα μια φίλη μου...

Το περιστατικό?
Στέλεχος του ΕΟΜΜΕΧ που βγαίνει πρόωρα στη σύνταξη μπας και γλυτώσει τα χειρότερα, πήρε σαν "έπαινο" 9 μισθούς και ένα χαλί...

Ναι καλά διαβάσατε δεν είναι πλάκα... Γιατί δεν αξίζουμε μετά από τόσα χρόνια δουλειά 9 μισθούς και ένα χαλί απ το υστέρημα του κρατικού προϋπολογισμού? Νά χουμε κάτι να κινούμαστε μέχρι να πάρουμε και το εφάπαξ βρε παιδί μου...

Και για όσους αμφιβάλλεται, έχουν αναρτηθεί πόλλά τέτοια στη διαφάνεια...

Ένα παράδειγμα που βρήκα εγώ... Οι λεπτομέρειες στο pdf
http://et.diavgeia.gov.gr/f/eommex/ada/4ΑΣ0469ΗΕΑ-ΠΩΠ

και δεν είναι ένας και δύο... αν βάλετε στην αναζήτηση "έπαινο" βγαίνουν άπειρα αποτελέσματα...

άντε και καλές εισφορές να χουμε...
Συγκινητικό!

αγαπητοί φίλοι ας αναλογιστούμε τι θα πάρουμε οι "ελεύθεροι" επαγγελματίες όταν θα κλείσουμε τις δουλειές μας (εκτός από πιθανά χρέη σε τράπεζες...)

αγαπητοί φίλοι ας αναλογιστούμε τι θα πάρουμε οι "ελεύθεροι" επαγγελματίες όταν θα κλείσουμε τις δουλειές μας (εκτός από πιθανά χρέη σε τράπεζες...)

Τα @@ του Καραμπελλα θα παρουμε. Οπως και επιδομα ανεργιας και ολα τα καλα.

Τραβάτε να κλείσετε βιβλία ,, να δείτε το γλυκό του κουταλιού ,,
κάτι σαν ανάκριση εγκληματία στην ασφάλεια ,, κουβαλάς και 10 χρονάκια χαρτιά πάνω σου σαν το γαιδούρι , και σου λεεί ο ελεγκτής ,, δεν με λές η εκκαθαριστική του 2003 γιατί δεν έχει σφραγίδα ? ΤΙ ??? ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΙΆ ?

αααααα το 2009 έχει μια διαφορά το φπά 3.70 ,, έτσι λεει το κομπιούτερ ,, μην στραβώνετε κύριε ,, για να το δούμε ,,,
3 μέρες επι 8 ωρες ήμουν μεσα στην εφορία ...

εεε τωρα παραφερεστε μου φαινεται. Πηρε 9 μισθους κ κανετε ετσι. Το κακο ειναι οτι ειχαν το θρασος και το ανεβασας κ στη διαυγεια αναθεμα τους!! Δε σας λεω γω γραμμενους μας εχουν με μεγαλα γραμματα!!

Μια είναι η λύση αδέλφια!
Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας που θα κλείνει να πετροβολούνται 10 Δημόσιοι υπ. στο Σύνταγμα και να τους στερείται η ασφάλιση υγείας.

Καλα λεει και ο παντελής ,, τι συνάφεια έχουν τώρα τα μισθά στο δημόσιο με τους ελ. επαγγελματίες ?

αααα γιαυτό κλείνουν τα μαγαζιά !!! για την μπουχάρα της άλλης ,,

φάτε στην μούρη τώρα τα 10δες mall ,,, και τα λέμε ..