ο κουμπαρος ....

31 December 2010
1,624
ATHENS - NEA MAKRI
Ο κουμπαρος μου .... -bye- εχει ενα πολυ ομορφοι μπαρακι στο Ζουμπερη ..

( θα μπορουσα αρχικα να κατηγορηθω οτι κανω διαφημιση στον ...κουμπαρο αλλα πιστεψτε με οποιος παει εκει θα ξεχασει το θεμα μεσα σε ενα λεπτο ) χαμηλη μουσικη ... καθαρα ολα ...ομορφη ποαραλια ...πολυ ωραια χημεια κοσμου φιλικες τιμες ... δυο πολυ ομρφα σκυλακια η jinger και η saga ..... χα χα χα τελικα την εκανα την διαφημιση ...το μπαρακι του Ινδιανου ...

μεσα στα πλαισια της χαμηλης μουσικης χρειαστηκε να κατασκευασω ενα near field monitor αυτοενισχυομενο ωστε ο dj να μπορει να ακουει λιγο καλυτερα χωρις να ανοιγει το ηχοσυστημα του χωρου

Ειχα ενα ηχειο Β3 πλαστικη καμπινα 2 δρομων περισψε απο μια δουλεια πηρα τα πριονια και αρχισα το ραβε ξηλωνε να μπορεσω να χωρεσω μεσα στην καμπινα τροφοδοσια / κροσσοβερ / πλακετα ενισχυτη /ρυθμιστικα /βυσματα εισοδου κλπ ....

Εβαλα μια δικια μου πλακετα μεσα 60 βαττ περιπου πηγε παρα πολυ ομορφα αν και χρειαστηκε να ξηλωσω το κοροσσοβερ και να το ανακατασκευασω για να μειωθει ο ογκος ...

Μερικες φωτο ....

100_1662.jpg

100_1663.jpg

100_1664.jpg

ΖΟΥΜΠΕΡΙ εκει μεγαλωσα χρονια στο σπιτακι που ειναι πανω στη παραλια και επιτα στη ποσειδωνια χωρα. Ασχετο αλλα παρασηρθηκα. καταλαβα πιο μπαρακι λες ειναι μεταγενεστερο εγω εζησα της εποχες που υπηρχε μονο η οκεανιδα ο μαγκινας και η προβα.