Ο κύριος Τομ Μπιριμπιντάουν....

Το άκουσα σήμερα στην δουλειά

Κακώς, είναι “κορίτσι” για σπίτι…..

.....Βασικά ακροβατεί μεταξύ ενός παλαβιάρη drug dealer και μιας αθώας χαζογκομενας που ανακαλύπτει το σημείο g στην θέα ενός παρα-φουσκωμένου πορτοφολιού...
Εμπορικό και σάπιο ταυτόχρονα,που νιώθεις πως σκορπάει τριαντάφυλλα και γυαλιά απ το ίδιο πανέρι,στα πόδια κάποιας ημίγυμνης χορεύτριας που νομίζει πως χαρίζει ηδονή...Δεν κατάλαβες κορίτσι μου...Το κοινό εκτός από sex θέλει και αίμα...Ο ρομαντισμός έχει ποδοπατηθεί από ανθρωπόμορφους Transformers σαν αυτούς που θαυμάζαμε στα διαλύματα του Spiderman πίσω στα παιδικά μας χρόνια...Ευχόμασταν, θυμάμαι, περίεργα πράγματα τότε...Να που κάποια από αυτά,παίρνουν σάρκα και οστά....

Τώρα όσον αφορά το “αίμα”, να το συζητήσουμε.

Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος κατά πόσο ισχύει αυτό (μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ όλοι μαζί, εννοείται), νομίζω πως ο στόχος του “minimal” δεν είναι το “αίμα”, αλλά η παράλυση των εγκεφαλικών κυττάρων σε ανύποπτο χρόνο. Κοινώς, να ακούς κάτι, και κάποια στιγμή να βάζεις τα κλάματα χωρίς λόγο. “Σταδιακή παραγωγή συναισθήματος” μέσα από μια αφαιρετική διαδικασία.

Παρόλα αυτά το dedication θεωρώ ότι έχει πολύ αίμα, το οποίο δεν φαίνεται με την πρώτη. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με εσωτερική αιμορραγία

H περιγραφή σου ταιριάζει αρκετά στο vortex, οπότε υποθέτω πως στην πρώτη ακρόαση σου έμεινε αυτό

Χαίρομαι που σε “εκνεύρισε” λίγο. Και εμένα την πρώτη φορά μου θύμισε “παγωτό φούρνου”.

Για την παρουσιαση δεν λεω τιποτα... τι να πω...

Το δισκακι δε, τωρα που καταφερα και το ακουσα, πολυ ενδιαφερον, πολυ!

Tι να πει κανείς για την παρουσίαση πράγματι.... εντελώς Μπαιραχταρική :grinning-smiley-043
(Γιώργο μου θυμήσου να μου βρεις ένα αντίτυπο του βιβλίου. Θέλω μελλοντικά να το διαβάζω στο παιδί του παιδιού μου, μπας και γίνει σαν εσένα!!

Ο δισκάκης; Δισκάρα. Πολλές κρυμμένες πτυχές ανακαλύπτονται σε κάθε επόμενο άκουσμα. Νομίζω ότι στο τέλος της χρονιάς (για σας που κάνετε απολογισμούς, εγώ δεν κάνω) θα φανεί ότι ήταν ένα από τα καλύτερα στο είδος του. -bye-

ωρε αδερφέ τι έγραψες πάλι?

πέραν από το γραψιμο σου, το album ακουγεται υπέροχο λιγο που το ακουω από το youtube. Βγαίνει και σε βινυλιο.

Προφανώς το ψάχνω αυριο μεθαυριο από τοπικά δισκοπολία αλλιώς από έξω

χιλια ευχαριστώ.

Παρέλαβα πριν λίγες ημέρες το βινύλιο αλλά έπηζα στην δουλειά και δεν προλάβαινα να γυρίσω νωρίς για να το ακούσω.

Χθες γύρισα λογική ώρα, εφαγα, έκανα ένα ντουζάκι και άραξα στην TV να δω τι θα κάνει τελικά ο GAP κλπ κλπ.
Υστερα από λίγη ώρα αηδίασα. Εκλεισα ΤV και έβαλα το διπλό δισκάκι να παίξει. Οταν τέλειωσε το ξανάβαλα άλλη μια να το ακούσω. Ήταν ότι χρειαζόμουν.

Φίλε σε ευχαριστώ άλλη μια φορά για την πρόταση.