Ο ΜακΓκάιβερ επιστρέφει!

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,758
Λιβαδειά
Από μήνες γνωρίζαμε ότι τις περιπέτειες του μυστικού πράκτορα και πολυμήχανου εφευρέτη «ΜακΓκάιβερ» έναν ήρωα
που αγαπήσαμε μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική eighties σειρά με τον Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον στον ομώνυμο ρόλο
θέλει να μεταφέρει στο σινεμά το στούντιο της New Line.

avclub.gif

Το project στήριζε η διάσημη οικογένεια των Ντε Λαουρέντις, με τον πατέρα Ντίνο και την κόρη Ραφαέλα να δηλώνουν πανέτοιμοι, αν
φυσικά βρισκόταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης, για ένα νέο κινηματογραφικό franchise.

Μπορεί να πιστέψαμε τότε ότι η ταινία θα έμενε στο ράφι για κάποιο καιρό, μπορεί η εδώ και λίγες μόλις ημέρες στις αμερικανικές
αίθουσες παρωδία του χαρακτήρα, με τον ΜακΓκρούμπερ του Saturday Night Live, να ενίσχυε αυτήν την εκδοχή, αλλά τελικά φαίνεται
ότι ο σεναριογράφος Τζέισον Ρίτσμαν σπεύδει προς διάσωση του ΜακΓκάιβερ και μάλιστα, κατά τα πρότυπα του πολυμήχανου ήρωα,
χρησιμοποιώντας μόνο την πένα του - ή μάλλον το lap top του. Ο Ρίτσμαν δεν έχει κανένα εντυπωσιακό βιογραφικό -δε θα βρεις το
όνομά του σε καμιά ταινία άξια μνήμης- αλλά πιθανόν ένα δίωρο «επεισόδιο» να αρκεί για να φέρει τους παλιούς φαν τις σειράς στους
κινηματογράφους. Αναμένουμε και το όνομα που θα γραφτεί στην πλάτη της καρέκλας του σκηνοθέτη για να καταλάβουμε περισσότερα
για το ύφος της ταινίας και το πόσο πιστή μπορεί να μείνει στην τηλεπτική καταγωγή της.

avclubk.jpg

Άγνωστο πάντως παραμένει το ποιος προορίζεται για να ενσαρκώσει τον κινηματογραφικό ΜακΓκάιβερ, αφού δεν αναφέρεται προς το
παρόν καμία συμφωνία με τον Άντερσον. Ο τελευταίος μπορεί να έχει τώρα πια τα χρονάκια του για να «αναστήσει» τον ευρηματικό ήρωα,
αλλά ποιον θα μπορούσε κανείς να φανταστεί στη θέση του;

avclub2.jpg
avclub1.jpg

Cinemag

Δεν γίνεται να παίξει άλλος τον Μαγκάιβερ. Είναι σαν να έβαζες σήμερα κάποιον να παίξει τον ρόλο το Τσάπλιν στους Μοντέρνους Καιρούς/Χρυσοθήρα/κλπ. Θα ήταν κακέκτυπο, κάτι που θα χτυπούσε ξένο.

Απάντηση: Re: Ο ΜακΓκάιβερ επιστρέφει!

Δεν γίνεται να παίξει άλλος τον Μαγκάιβερ. Είναι σαν να έβαζες σήμερα κάποιον να παίξει τον ρόλο το Τσάπλιν στους Μοντέρνους Καιρούς/Χρυσοθήρα/κλπ. Θα ήταν κακέκτυπο, κάτι που θα χτυπούσε ξένο.

+1000000000000000000000000.

Απλά, υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται και άλλα που δεν...ο Μακ ανήκει στη β' κατηγορία.

Ήμουν 11~13 όταν είδα το πρώτο επεισόδιο στην ΕΡΤ! Αν θυμάμαι καλά, ήταν το επεισόδιο που γέμισε όλη η περιοχή με μυρμίγκια.
Η σειρά ήταν απίστευτη!!! Αν αλάξουν τον "MacGyver", μόνο MacGyver δεν θα είναι η σειρά.
Τα ίδια έκαναν και στις άλλες τις αγαπημένες μας σειρές/ταινίες που τις επαν-ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ με άλλους ηθοποιούς.

Knight Rider
Dukes Of Hazzard
Miami Vice
James Bond
Και άλλες...

Όλες αυτές τις σειρές και πολλές άλλες τις αγαπήσαμε και δεν χάναμε ούτε λεπτό. Σειρές χωρίς βία, χωρίς αίμα, χωρίς σεξ. Σειρές που σε κέρδιζαν και χαιρόμαστε που τις έχουμε δει "στην εποχή τους".

Την original σειρά MacGyver, αν θυμάστε την έπαιξε πριν κάποια χρόνια το ALTER. Δεν ξέρω αν τα έπαιξε όλα τα επεισόδια. Το ALTER όμως είχε πολλά κακά που τα έκανε σε ΌΛΕΣ τις ξένες σειρές που έβαζε παλιότερα και κάποια "κακά" τα συνεχίζει ίδια ή με διαφορετικό τρόπο έως και σήμερα.

Είχε αλλάξει την original μουσική των τίτλων και είχε βάλει μία ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ από τα CD που έκανε πλασάρισμα.
Έκανε πολύ συχνά διαλείμματα για διαφημίσεις. Στην ΕΡΤ εννοείται πως δεν είχαμε ποτέ διακοπή.
Έκανε την τελευταία διακοπή μερικά δευτερόλεπτα πριν δείξει τους τίτλους τέλους και μετά τις διαφημίσεις έβαζε τους τίτλους!!! Περιττό να σας πω αν τους έπαιζε ολόκληρους.

Το αποτέλεσμα... με έσπασαν τόσο αυτά τα πράγματα του ALTER που δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο!

Last edited:
Re: Απάντηση: Ο ΜακΓκάιβερ επιστρέφει!

Ήμουν 11~13 όταν είδα το πρώτο επεισόδιο στην ΕΡΤ! Αν θυμάμαι καλά, ήταν το επεισόδιο που γέμισε όλη η περιοχή με μυρμίγκια.
Η σειρά ήταν απίστευτη!!! Αν αλάξουν τον "MacGyver", μόνο MacGyver δεν θα είναι η σειρά.
Τα ίδια έκαναν και στις άλλες τις αγαπημένες μας σειρές/ταινίες που τις επαν-ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ με άλλους ηθοποιούς.

Knight Rider
Dukes Of Hazzard
Miami Vice
James Bond
Και άλλες...

Όλες αυτές τις σειρές και πολλές άλλες τις αγαπήσαμε και δεν χάναμε ούτε λεπτό. Σειρές χωρίς βία, χωρίς αίμα, χωρίς σεξ. Σειρές που σε κέρδιζαν και χαιρόμαστε που τις έχουμε δει "στην εποχή τους".

Την original σειρά MacGyver, αν θυμάστε την έπαιξε πριν κάποια χρόνια το ALTER. Δεν ξέρω αν τα έπαιξε όλα τα επεισόδια. Το ALTER όμως είχε πολλά κακά που τα έκανε σε ΌΛΕΣ τις ξένες σειρές που έβαζε παλιότερα και κάποια "κακά" τα συνεχίζει ίδια ή με διαφορετικό τρόπο έως και σήμερα.

Είχε αλλάξει την original μουσική των τίτλων και είχε βάλει μία ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ από τα CD που έκανε πλασάρισμα.
Έκανε πολύ συχνά διαλείμματα για διαφημίσεις. Στην ΕΡΤ εννοείται πως δεν είχαμε ποτέ διακοπή.
Έκανε την τελευταία διακοπή μερικά δευτερόλεπτα πριν δείξει τους τίτλους τέλους και μετά τις διαφημίσεις έβαζε τους τίτλους!!! Περιττό να σας πω αν τους έπαιζε ολόκληρους.

Το αποτέλεσμα... με έσπασαν τόσο αυτά τα πράγματα του ALTER που δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο!

Αυτά πεθαίνεις αν περιμένεις να δεις σειρά-ταινία σε ελληνικό ιδιωτικό κανάλι......... :twoguns:

Πω πω, τα ίδια έλεγα και εγώ χτες που διάβασα αυτο το θέμα... "παλιές καλές εποχές"... Και βλέπω τις σαβούρες που παίζονται τώρα και σύντομα θα βλέπουν τα δικά μου παιδιά, όταν φτάσουν αντίστοιχη ηλικία... :twoguns:

Ούτε να φανταστώ δεν μπορώ, πώς θα είναι ο Μάκ σε 1080!!! έχω την πρώτη και την δεύτερη σεζόν σε DVD, δεν βγήκε άλλη στην Ελλάδα!

θεος απλα!ο αγαπημενος μου ηρωας που τον εβλεπα ανελιπως..να αναφερω επισης για οσους δεν ξερωουν οτι ο dana elcar εχει πεθανει.ο καραφλας που τον συνοδευε στην σειρα.

δεν γινεται ταινια χωρις τον anderson..αλλα και αυτος τωρα εχει τα χρονακια του..τι μανια ρε γμτ να τα ξαναγυρισουν ολα!?τι πραμα ειναι αυτο..

καποιες ταινιες-σειρες ειναι κλασσικες και δεν τις ξαναγυρνας ποτε..
macgyver.jpg