Ο Μάλαμας στο Casablanca

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,490
Ειδαμε το προηγουμενο Σαββατο τον Σωκρατη στο Casablanca.
Καποια νεα τραγουδια (ΟΚ), τα γνωστα παλια (καρα ΟΚ) και φυσικα τα απαραιτητα του Θαναση μαζι με λιγα απο Τρυπες, Σιδηροπουλο κτλ κτλ
Ωραιος χωρος, ο κοσμος συμμετειχε, ομως...

...ομως ενιωθες οτι ενα συναυλιακο κοινο ηταν παλουκωμενο στα τραπεζια ενω θα προτιμουσε να ηταν στην τρελα μιας συναυλιας.
Το ιδιο και ο Μαλαμας που σιγουρα το ενιωθε αυτο θα προτιμουσε να μην ηταν ενα "κεντρο" το μαγαζι αλλα ενας αλλος χωρος.

Μου ειχε λειψει ειναι η αληθεια -ειχα σχεδον 2 χρονια να τον ακουσω- και το ευχαριστηθηκα παρολα αυτα.

Α! Σωκρατη πραγματικα απο ενα σημειο και μετα -εκει που τελειωνουν τα προγραμματα συνηθως- το μαμησες, αλλα ετσι μας αρεσεις... Μαμησε τα ολα!!!

Μολις μπορεσω θα ανεβασω και κανενα βιντεακι απο το κινητο μου...

Ενα βιντεακι απο τον ιδιο χωρο...

http://www.youtube.com/watch?v=6z2P3vCBhdM&feature=related

Re: Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ CASABLANCA

Ήθελα και εγώ να πάω αλλά τελικά δεν το έκανα. Είχα διαβάσει κριτικές για το μαγαζί που παίζει και ξενέρωσα. Την 1η εβδομάδα ο χώρος δεν ήταν τόσο γεμάτος με τραπέζια και υπήρχε αρκετός χώρος για όσους προτιμούσαν να είναι όρθιοι. Όμως μετά το γέμισαν με τραπέζια, ο χώρος για τους όρθιους περιορίστηκε πολύ αλλά ο αριθμός των όρθιων που έβαζαν μέσα μειώθηκε δυσανάλογα, με αποτέλεσμα να είναι σαν σαρδέλες και γράφτηκαν και περιπτώσεις για ενοχλήσεις από ανθρώπους του μαγαζιού τύπου «παιδιά δρόμο από εδώ, εμποδίζεται τους άλλους που πήραν τραπέζι κλπ». Οπότε προτίμησα να περιμένω το καλοκαιράκι.