Ο μικρότερος προβολέας στο κόσμο!!!

Έμοιαζε. εκείνο ήταν S-Video από τη μία και S-Video+Composite από την άλλη.
Χρησιμοποιήθηκε ως S-Video σε Composite και έκανε κάποιες ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών ο φίλος.
Δεν ρώτησα ποιες.
Εγώ pro ανυπομονούσα να παίξω. :D

πως σου φανηκε το παιξιμο στο PRO με τον pico? επαιζες ανετα? ειναι πολυ εμφανες το πιξελιασμα στην εικονα λογω της χαμηλης αναλυσης?

ακομα απο θεμα φωτηνοτητας πως τα παει? θελει πληρες σκοταδι?

πως σου φανηκε το παιξιμο στο PRO με τον pico? επαιζες ανετα? ειναι πολυ εμφανες το πιξελιασμα στην εικονα λογω της χαμηλης αναλυσης?

ακομα απο θεμα φωτηνοτητας πως τα παει? θελει πληρες σκοταδι?

Πλήρες σκοτάδι μόνο αν ξεπεράσεις τις 50-60 ίντσες. Αλλιώς και με ημίφως παίζει.

Πιξέλιασμα γενικώς δεν παρατήρησα. Μόνο πηγαίνοντας πολύ κοντά και φεύγοντας από τις ίντσες που είπα παραπάνω μπορείς να δεις τα πίξελ.

Πολύ καλή κίνηση επίσης. Τα χρώματα σχετικά κορεσμένα.

κατι ακομα σημαντικο που με ενδιαφερει, λειτουργει μονο με την μπαταρια του η και απο το καλωδιο του για το ρευμα? δηλαδη αν εισαι σε σπιτι και την ωρα που βλεπεις τελειωσει η μπαταρια, μπορει να λειτουργει απο την μπριζα του η οχι?

πωλουντε ξεχωρηστα μπαταριες?

κατι ακομα σημαντικο που με ενδιαφερει, λειτουργει μονο με την μπαταρια του η και απο το καλωδιο του για το ρευμα? δηλαδη αν εισαι σε σπιτι και την ωρα που βλεπεις τελειωσει η μπαταρια, μπορει να λειτουργει απο την μπριζα του η οχι?

πωλουντε ξεχωρηστα μπαταριες?

Δουλεύει και χωρίς μπαταρίες με την πρίζα.

Στη συσκευασία έχει δύο μπαταρίες λιθίου που μοιάζουν με αυτές των κινητών.
Έχουν διάρκεια περίπου δύο ώρες η κάθε μία.

Οι μπαταρίες προς το παρών δεν πωλούνται ξεχωριστά.

Μια τελευταια ερωτηση και απο μενα....

Παιζει να τον παραγγειλουμε κατευθειαν απο την αντιπροσωπία για να πετύχουμε καλύτερη τιμή, ή πρεπει να τον παρουμε απαραιτητα απο καποιο καταστημα?

Θα τον παρω για να τον συνδεσω με composite με ενα dvd player για αναπαραγωγη ταινιων και videoclips σε υπνοδωματιο.... (και αργοτερα οταν παρω laptop θα τον εχω και για φορητές παρουσιάσεις... )

Αλήθεια, από PC ΤΙ αναλύσεις υποστηρίζει ???

Ευχαριστώ!

Μια τελευταια ερωτηση και απο μενα....

Παιζει να τον παραγγειλουμε κατευθειαν απο την αντιπροσωπία για να πετύχουμε καλύτερη τιμή, ή πρεπει να τον παρουμε απαραιτητα απο καποιο καταστημα?

Θα τον παρω για να τον συνδεσω με composite με ενα dvd player για αναπαραγωγη ταινιων και videoclips σε υπνοδωματιο.... (και αργοτερα οταν παρω laptop θα τον εχω και για φορητές παρουσιάσεις... )

Αλήθεια, από PC ΤΙ αναλύσεις υποστηρίζει ???

Ευχαριστώ!

Το σήμα που δέχεται είναι PAL και NTSC. Οπότε το σήμα σε όποια ανάλυση θα έχει μετατραπεί σε σήμα PAL ή NTSC προτού πάει στον pico.

To άλλο που ρώτησες δεν γίνεται παρά μόνο με εταιρίες. Όπερ σημαίνει πελάτες χονδρικής.

Το σήμα που δέχεται είναι PAL και NTSC. Οπότε το σήμα σε όποια ανάλυση θα έχει μετατραπεί σε σήμα PAL ή NTSC προτού πάει στον pico.
Ναι, PAL, αλλα σε τι αναλυση ???

800*600, 1024*768, 1280*800 ....

Αυτο εννοουσα...:grandpa:

Ναι, PAL, αλλα σε τι αναλυση ???

800*600, 1024*768, 1280*800 ....

Αυτο εννοουσα...:grandpa:

To Pal είναι 576i. Δεν περνάει κάτι άλλο από composite.
o προβολέας το παίρνει και το δείχνει στη native ανάλυση όπως όλοι οι προβολείς που είναι συνδεμένοι με αυτόν τον τρόπο.

ΑΝ θελω να συνδεω το laptop μου με αυτο τον προβολεα θα μπορώ ???

Εχω το Asus EEE 1000H που έχει ΜΟΝΟ VGA έξοδο, ενώ ο προβολεας δεχεται composite (RCA)....

Τι κανω σε αυτή την περίπτωση ???

Ευχαριστώ! :a0210:

Τον εχω στα χερια μου! Ειναι τοσο καταπληκτικο οσο μας τα ελεγε ο Pleo , μεχρι τις 60" ιντσες εχει παρα πολυ καλη εικονα. πραγματικα ως που να το βαλεις σε λειτουργεια δεν μπορεις να πιστεψεις οτι αυτο το κουτακι ειναι ενας μινι προτζεκτορας.

Να πω οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να αποτελεσει πρωτη λυση και να παρει την θεση απο εναν κανονικο προβολεα, εκτος και αν καποιος τον θελει μονο για να βλεπει TV και τα βιντεακια απο το κινητο του σε 60 ιντσες.. Ομως για την κρεβατοκαμαρα η το εξοχικο και για να τον εχεις παντα μαζι σου στην τσεπη σου ,ειναι μια χαρα.