Ο παράγοντας KODI στην αγορά TV

gdevelek

Established Member
4 July 2006
267
Πρόσφατα έμαθα μερικά πράγματα για το Kodi και το έβαλα στο pc μου. Θα ήθελα να το έχω στη νέα μου τηλεόραση. Πώς μπορώ να ξέρω αν υποστηρίζεται από το Χ μοντέλο; Όπως έχω καταλάβει, δεν φτάνει να είναι η τηλεόραση Smart TV... Αν το λειτουργικό της είναι Android μηπως είναι αρκετό ως εγγύηση; Ή θέλει συγκεκριμένη έκδοση ή κάτι άλλο ίσως;

Ευχαριστώ!

Kodi...https://kodi.tv/download/

Kodi v16 requires Android 4.2 (Android 5.0 or later is recommended).
Future Krypton feature: Kodi v17 will require Android 5.0 or higher

Τηλεοράσεις με πλατφόρμα android TV ή android OS μπορούν να παίξουν Kodi.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

Κάπου είδα ένα χρήστη να παραπονιέται πως έβαλε το Kodi σε μια τηλεόραση αλλά με έκπληξη διαπίστωσε πως η τηλεόραση είχε μόνιμα απενεργοποιημένο - ή ίσως μη υποστηριζόμενο - το live streaming. Υπάρχουν τέτοια ενδεχόμενα;

Στο Kodi τα πάντα (εκτός από περιεχόμενο που παίζει κανείς από τοπικό δίσκο) είναι live streaming, έτσι δεν είναι;

Αν βοηθάει, η τηλεόραση που θα πάρω θα είναι μεταξύ Samsung, Sony & LG, άλλες φίρμες αποκλείονται.

Samsung πλατφόρμα Tizen os

LG πλατφόρμα web os

Panasonic πλατφόρμα Firefox os

Sony πλατφόρμα android TV 5.1.1

Philips πλατφόρμα android TV 5.1.1

MLS πλατφόρμα android os 4.2

-------------------

Στο Kodi δεν είναι τα πάντα live streaming

Άρα μου λες ότι αν θέλω Kodi τότε πρέπει να ξεχάσω Samsung & LG?

Στο Kodi τα διαθέσιμα TV shows/movies δεν είναι, ίσως, live streaming? Ενώ η σύνδεση σε συγκεκριμένο κανάλι που παίζει ζωντανά είναι;

Με ένα ανεξάρτητο media player που ενσωματώνει - ή στο οποίο μπορεί να εγκατασταθεί - kodi, και χωρίς υψηλό κόστος, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με το λειτουργικό της τηλεόρασης και αν αυτή υποστηρίζει ή όχι το kodi.

Άρα μου λες ότι αν θέλω Kodi τότε πρέπει να ξεχάσω Samsung & LG?

Στο Kodi τα διαθέσιμα TV shows/movies δεν είναι, ίσως, live streaming? Ενώ η σύνδεση σε συγκεκριμένο κανάλι που παίζει ζωντανά είναι;

Αν θέλεις ενσωματωμένο Kodi στις εφαρμογές της tv τότε καταλαβαίνεις ποιες είναι οι επιλογές σου.

Μπορείς να πάρεις ότι σου ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Re: Απάντηση: Ο παράγοντας KODI στην αγορά TV

Με ένα ανεξάρτητο media player που ενσωματώνει - ή στο οποίο μπορεί να εγκατασταθεί - kodi, και χωρίς υψηλό κόστος, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με το λειτουργικό της τηλεόρασης και αν αυτή υποστηρίζει ή όχι το kodi.
+1

Media player μπορείς να αλλαζεις οπότε θέλεις να κάνεις αναβάθμιση. Τηλεόραση δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάζει εύκολα κανείς κάθε 1-2 χρόνια.

Επειδη και εγω ειμαι στη φαση αγορας νεεας τηλεοράσης. Αν το KODI το εχουμε σε ενα android TV BOX , η σε ενα laptop που θα συνδεεται με hdmi, παζει ρόλο το λειτουργικό της τηλεόρασης? Σε όλες δε θα παίζει κανονικα?

Επειδη και εγω ειμαι στη φαση αγορας νεεας τηλεοράσης. Αν το KODI το εχουμε σε ενα android TV BOX , η σε ενα laptop που θα συνδεεται με hdmi, παζει ρόλο το λειτουργικό της τηλεόρασης? Σε όλες δε θα παίζει κανονικα?
Ναι, σε αυτή τη περίπτωση, το software της τηλεόρασης δεν παίζει κανένα ρόλο

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Kodi Μόνο σε android..σε μια samsung που προσπάθησα να περάσω...Δεν το παίρνει
Μέσω hdmi πάρει από παντού. Αλλά μέσω λάπτοπ θα δεις ότι δεν είναι πολύ χρηστικό. Κυκλοφορούν στικακια hdmi με android που φορτώνεις οτι θες. Τηλεόραση με android πάντως είναι ότι πιο λειτουργικό και εύκολο υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μονη λιση ειναι οι Android TV της SOny.
Εχω την 55w805c εχω βαλει το kodi και μαλιστα με build (ειναι "βαρύ") και "φυσαει".

Η αλλη σου λυση εαν δεν θελεις Sony πας σε ξεχωριστο android media player που και εκει δεν θα εχεις προβλημα.
ΜΗΝ κοιταξεις ομως τιποτα λιγοτερο απο 2GB μνημη να εχει για να μην εχεις τυχον προβληματα...

Όταν μιλάμε για "εξωτερικό" media player, μιλάμε για εγκατάστσαη του media player ως μια έξτρα εφαρμογή του υπάρχοντος non-android λειτουργικού, και μετά εγκατάστη του Kodi εντός αυτής (αν δεν περιέχεται ήδη), σωστά;

Ποιες είναι οι βασικές επιλογές εδώ;

Όταν μιλάμε για "εξωτερικό" media player, μιλάμε για εγκατάστσαη του media player ως μια έξτρα εφαρμογή του υπάρχοντος non-android λειτουργικού, και μετά εγκατάστη του Kodi εντός αυτής (αν δεν περιέχεται ήδη), σωστά;

Ποιες είναι οι βασικές επιλογές εδώ;

Οχι, μιλαμε για ξεχωριστο κουτι.
Υπαρχει θεμα στο http://avclub.gr/forum/showthread.php/101129-Android-Media-Player/page346?highlight=android

Ειναι κουτια που εχουν android λειτουργικο και μπορεις να βαλεις ...τα παντα μεσα οπως σε οποιαδηποτε συσκευη android.

Απλα να κοιταξεις να εχει τουλαχιστον 2GB μνημη.

Δεν μπορω να σου πω ποιο ειναι καλο και ποιο οχι γιατι δεν εχω πολυασχοληθει με αυτα αλλα το νημα που σου εδωσα θα σε βοηθησει....

Αν έχεις σκοπό να πάρεις καινούργια τηλεόραση πάρε μια sony android και καθάρισες... Εγώ την έχω και μου έχει λύσει τα χέρια...μιλάμε για ολόκληρο κέντρο ψυχαγωγίας. Ταινίες..σειρές..Ποδόσφαιρο...τρέιλερ...ντοκιμαντέρ...Παιχνίδια..Ότι θες..ανοίγεις την τηλεόραση βάζεις kodi και ξεκινάς. Αν δε θες να δώσεις χρήματα για καινούργια πάρε ένα android box που έχει εγκατεστημένο τo kodi. Υπάρχουν πολλά και καλα. Καλά ψώνια..!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ εχω πάρει το raspberry pi 3 του έχω φορτώσει το openelec (kodi)και έχω το καλύτερο media player...

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk