Τις εργασιμες ημερες μπαινω στον Προαστιακο απο τον σταθμο των Κατω Αχαρνων(δρομολογιο Πειραιας-Κιατο και προσφατα Αθηνα-Μαγουλα) προς τον Ασπροπυργο οπου εργαζομαι.Σημειωτεον οτι ειναι το πρωτο δρομολογιο το οποιο δεν εχει κοσμο αρα δεν εχει μικρες καθυστερησεις στις στασεις οι οποιες αθροιζομενες να δημιουργουν μια μεγαλυτερη καθυστερηση.Μετα το δυστυχημα των Τεμπων,ο Προαστιακος ερχεται στη σταση μου με 6-7 λεπτα καθυστερηση σε πεισμα του φωτεινου πινακα που εχει παραμεινει στην προ Τεμπων ωρα η οποια τηρειτο ευλαβικα παρα το γεγονος οτι τοτε η αφετηρια ηταν στον Πειραια ενω τωρα στην Αθηνα δηλαδη αρκετες στασεις πιο κοντα.Σαν να μην εφθανε αυτο,η καθυστερηση διπλασιαζεται ως τον σταθμο του Ασπροπυργου και αν ειναι και γυναικα μηχανοδηγος ακομα χειροτερα.Το αποτελεσμα ειναι οτι χανω-χανουμε τα τοπικα λεωφορεια τα οποια κανουν σταση εξω απο το σταθμο και πηγαινω καθε μερα 45 λεπτα καθυστερημενος στην εργασια μου,καθυστερηση που ειναι καθοριστικη λογω της φυσης της εργασιας μου.Αφου πληρωσα ταξι μερικες φορες,βρηκα εναλλακτικο τροπο να πηγαινω ομως δε νιωθω καλα οταν "αγγαρευω" τον συναδελφο.Πιστευω οτι η καθυστερηση ειναι αδικαιολογητη.Υ.Γ.Μεσα σ'ολα κανει και υπηρεσιακη σταση.
Last edited: