Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ?????

Εντελώς γελοίες. Προσβλητικές της νοημοσύνης του κόσμου, (που, εδώ που τα λέμε δηλαδής, δεν είναι και στα πολύ απάνω της)...

Και γιατί είναι γελοίες; Εδώ πρέπει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ να είναι κάτω απο τις ίδιες δεσμεύσεις που τα κλεψιμέικα δεν χρειάζεται να τα πεί η ανακρίτρια το λένε μόνοι τους (Τσουκάτος) και όχι μόνο αυτό αλλά ξαναείναι στην κυβέρνηση. Και αυτά δεν τα γράφω γιατί με έπιασε κάνα κόψιμο για την ΝΔ, αλλά γ@μ@το μου μη μας δουλεύουν κιόλας. Αλλά και οι δηλώσεις για την ανεξάρτητη δικαιoσύνη έ!!! Λάμπει απο καθαριότητα και προπαντός ανεξαρτησία!!!

Μπρε Βαγγέλη μ', να σε το πω μεταφορικά; Επειδής εγώ έχω ζάχαρο 410 κι εσύ 400, δεν σημαίνει πως εσύ δεν είσαι διαβητικός.

(Μακριά από μας ε; Υποθετικά μιλάω, μπρρρρρρ)...

Δεν μου λέτε ρε παιδιά..

Του Μαντέλη ,τί του έκαναν (εκτός απ την απαγόρευση εξόδου, μετά την τρίτη απολογία του)?
Του Τσουκάτου ,τί του έκαναν?

Πλήρωσαν τίποτα αυτοί?

Καμμία παρόμοια 400άρα εγγύηση,έτσι για τα μάτια?

Για τους εξοπλισμούς και τα σπίτια του Ακη, θα πέσει καμμία αντίστοιχη καμπάνα ?

Πολύ "φαντασμαγορικό" και βολικό το όλο θέμα του Αγγέλου,την ώρα που ο Λοβέρδος απαγόρευε την αύξηση των όποιων μισθών στον ιδιωτικό τομέα και καταργούσε τις αποφάσεις της διαιτησίας.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ.
Ο ΔΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΔΟΣ.
ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η 400ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕ Ο ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ.

ο Τεως Playstation και νυν Playstation δεν ηταν ενημερος λεει για τις εξελιξεις στο Βατοπεδι....

To αλλο με τον τοτο το μαθατε ? :D

ΥΓ

Αμ για αυτο αρχισε επισημα χτες η "στηριξη" στον Αγγελου.....επειδη δεν "εδωσε" οπως ο Δουκας τα αφεντικα του.....

ΥΓ

Αμ για αυτο αρχισε επισημα χτες η "στηριξη" στον Αγγελου.....επειδη δεν "εδωσε" οπως ο Δουκας τα αφεντικα του.....

ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΦΙΑ-ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ-ΚΟΖΑΝΟΣΤΡΑ-ΟΜΕΡΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.....

ο Τεως Playstation και νυν Playstation δεν ηταν ενημερος λεει για τις εξελιξεις στο Βατοπεδι....

ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ PS3-XBOX360 ΚΛΠ.

Απάντηση: Re: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ?????

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ.
Ο ΔΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΔΟΣ.
ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η 400ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕ Ο ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ.

Φίλε μου δεν έχω χάσει επεισόδια.
Απλά δεν πρόλαβα το απόγευμα να τα γράψω όλα..:singer:

Πάτε ένα στοίχημα πως απ όλα τα σκανδαλομιζομαζώματα,μόνο ο Αγγέλου θα πάει μέσα ? (και αυτό παίζεται..)

Κάτι μου λέει πως δεν θα ανοίξει κανένα άλλο ρουθούνι.

Υ.Γ. Για την "εντιμοτητα" του κ.Δούκα και τις προθέσεις του θα μου επιτρέψετε να κρατήσω μικρό καλάθι..:idea:

Καλά δουλευόμαστε τώρα; Ο Τσουκάτος δεν ομολόγησε μόνος του ότι πήρε ένα μιλιόνι και το έδωσε στο ΠΑΣΟΚ; το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να απολογηθεί και να τιμωρηθεί; Βγαίνει ο πρώην στρατηγός (κάτι σαν τον Αγγέλου δλδ) και ομολογεί και μας λες ότι κατηγορήθηκε για λιγότερα; το ΠΑΣΟΚ (και πιθανώς και η ΝΔ, αλλά μέχρι τώρα δεν βγήκε) δημιούργησε και μεγάλωσε ένα σκάνδαλο που έφαγε όλα τα χρήματα του δημοσίου (επικοικωνίες, αμυνα, υγεία κλπ) όλα τα λεφτά πήγαν στην siemens και στις τσέπες των πρωτοκλασσάτων του ΠΑΣΟΚ και μας πείραξε ο Αγγέλου που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχει αποδειχθεί διακίνηση πολιτικού χρήματος και εσείς κάνετε πλακίτσα με ps3 και άλλες τέτοιες μαμακίες.
Να πάμε και παρακάτω, έχει τα rx/ ο ΓΑΠ να απαγορέψει την λειτουργία της σημενσ, να εξετάσει διεθνής επιτροπή ελεγκτών τις συμβάσεις και να συρει την Γερμανία σε διεθνή δικαστήρια; δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί, εξίσου φταίει και η εταιρία, αλλά που να τον βρούμε τον ΓΑΠ, ξέχασε ότι είναι πρωθυπουργός της ελλάδας και νομίζει ότι είναι υπάλληλος του national geographic και είναι συνέχεια ταξίδια.
Τολμάει το πεντί να ανοίξει εξεταστική με ποιούς όρους και ενέργειες μπήκε η Ελλάδα στην ευροζώνη; πώς κάλυψε, πόσο και που πούλησε το δημόσιο χρέος ο Παπαντωνίου που και ο ΓΑΠ ήταν υπουργός εκείνης της κυβέρνησης.
Αυτά μαζί και με άλλα (χρηματιστήριο, ΔΕΚΚΑ, προμήθειες αμυντικού υλικού, λεωφορεία ΜΑΝ, ΟΣΕ κλπ) έφτασαν την Ελλάδα σήμερα εδώ και μας το παίζει και σωτήρας. Βέβαια θα πρέπει να γινει και μια εξεταστική αν η Ελλάδα έπρεπε να μπεί στο ΔΝΤ!!! γιατί όταν τα έτρωγαν εμάς δεν μας κάλεσαν στο τραπέζι, τώρα γιατί να πληρώσουμε τα γ@μησι@τικά τους;

Κατ' αρχήν να πω ότι συμφωνώ και ως προς το ύφος και ως προς την ουσία με το ποστ του Βαγγέλη πιο πάνω. Επειδή όμως υπάρχει και ο τύπος, θα ήθελα να θέσω μια παράμετρο σχετικά με την υπόθεση Τσουκάτου. Προβλέπεται από το νόμο οικονομική ενίσχυση των κομμάτων από ιδιώτες ή όχι; Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Αν προβλέπεται και μάλιστα χωρίς όριο, τότε ο Τσουκάτος την γλύτωσε πανηγυρικά. Αν όχι, τότε στην μπουζού και αυτός και ο οικονομικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Όμως σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, πως δικαιολογούνται οι οικονομικές εξορμήσεις όλων των κομμάτων και τα κουπόνια ενίσχυσης; Και σε δεύτερο πλάνο, τι ισχύει νομικά για τις χορηγίες των υποψηφίων βουλευτών κατά τις προεκλογικές τους καμπάνιες;

Το ζητημα ειναι ποιος ιδιωτης συνεισφερει οικονομικα.Αν ειμαστε εσυ και εγω δεν υπαρχει προβλημα,αλλα αν ειναι η Siemens, η General Dynamics,κλπ ,τοτε μαλλον υπαρχει προβλημα.Και βεβαια να μην ξεχναμε και τις εγχωριες <προσφορες> ,που ειτε παρεχονται σε χρημα ,ειτε παρεχονται με <καταλληλες > παροχες στο εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο.Αν θελουν τα λεφτα που εδωσε η Siemens και η καθε Siemens μπορουν να βρεθουν,το πως καποιοι τυπωνουν εφημεριδες απο το πουθενα και τις κρατουν με 1000 φυλλα κυκλοφορια την ημερα ειναι το παραξενο.
Και ας μας πει ο λαλιστατος αρχηγος του ΣΔΟΕ ποσα χρωστουν και απο βρηκαν τα λεφτα οι διαφοροι νεοκοποι εκδοτες,ολων των πολιτικων αποχρωσεων.Αλλα εκει κανει τζιζ..,θα μας κοψουν απο τον Αυτια και Παπαδακη και Οικονομεα

Κατ' αρχήν να πω ότι συμφωνώ και ως προς το ύφος και ως προς την ουσία με το ποστ του Βαγγέλη πιο πάνω. Επειδή όμως υπάρχει και ο τύπος, θα ήθελα να θέσω μια παράμετρο σχετικά με την υπόθεση Τσουκάτου. Προβλέπεται από το νόμο οικονομική ενίσχυση των κομμάτων από ιδιώτες ή όχι; Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Αν προβλέπεται και μάλιστα χωρίς όριο, τότε ο Τσουκάτος την γλύτωσε πανηγυρικά. Αν όχι, τότε στην μπουζού και αυτός και ο οικονομικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Όμως σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, πως δικαιολογούνται οι οικονομικές εξορμήσεις όλων των κομμάτων και τα κουπόνια ενίσχυσης; Και σε δεύτερο πλάνο, τι ισχύει νομικά για τις χορηγίες των υποψηφίων βουλευτών κατά τις προεκλογικές τους καμπάνιες;

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ....