Ο πρώτος μου προβολέας ή να κάτσω στα αυγά μου?

Ας πούμε λοιπόν ότι καταλήγω στον benq 1100.
Απο rainbow effect πως παει?εχει κάποια αλλα θέματα?
Αγορα από Ελλάδα ή από εξωτερικό?
Για το rainbow effect δεν μπορώ να σου πω εγώ ούτε κανένας. Εχει δείξει ότι είναι ξεχωριστό για τον καθένα, άλλος είναι ευαίσθητος σ αυτό κι άλλος όχι. Εχεις δει ποτέ dlp προτζέκτορα να παίζει; Εχεις δει αυτό το φαινόμενο; Αν ναι και σε ενοχλεί ξέχνα τους dlp, αν όχι προχώρα καθόσον οι dlp ελαφρά υπερέχουν σ αυτή την κατηγορία τιμής όσον αφορά την εικόνα overall. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια όλοι οι dlp έχουν χρωματικό τροχό με αρκετή ταχύτητα ώστε να μην είναι ορατό αυτό το φαινόμενο. Ομως οι lcd είναι πιο εύκολοι κι εύχρηστοι όσον αφορά τους δύσκολους χώρους και την τοποθέτησή τους. Τώρα όσον αφορά την αγορά, τι να σου πω, αν έχεις μετρητά πάρτον από εξωτερικό που θα σου ρθει πιο φθηνά, δεν ξέρω τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση με την εγγύηση κι υποστήριξη, όμως τόσος κόσμος αγοράζει από το εξωτερικό. Ο κολλητός μου που έχει τον 1100 είναι απόλυτα ικανοποιημένος, δεν βλέπει ουράνιο τόξο, υπεραρκετή φωτεινότητα, πολύ καλά μαύρα, έχει κι ενσωματωμένο μικρό ηχείο, κανένα πρόβλημα έως τώρα, τι να σου πω, κάνε υπομονή να πάρεις κι άλλες προτάσεις κι ιδέες.

Τελικά λέω να πάω σε έναν acer h5360bd λόγω τιμής και λόγω εύκολης μεταπώλησης σε περίπτωση που μετανιώσω για την αγορα μου.

Τελικά λέω να πάω σε έναν acer h5360bd λόγω τιμής και λόγω εύκολης μεταπώλησης σε περίπτωση που μετανιώσω για την αγορα μου.

Σωστότατος, δεν τον είχα υπόψιν μου, απ ό,τι είδα απ τα χαρακτηριστικά του στον συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστεί να τον πουλήσεις. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι απ τον υπολογιστή είδα ότι στα 2,5 μέτρα απόσταση προβολής, θα σου βγάλει μάξιμουμ με το ζουμ τέρμα ανοιχτό 75" ίντζες, αν σου κάνει αυτό το μέγεθος προχώρα.

Χαίρομαι που είσαι θετικός για τον ACER.
Για αυτό και ρωτάω εδώ μέσα και δεν κάνω τον ξερόλα διαφορετικά θα είχα αγοράσει ήδη και μετά θα έλεγα τον πόνο μου.