ο Σωστος τροπος

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,879
Εκεί ψηλά.....
ειμαι στην φαση που αλλαζω χωρο στο ρακ που εχω ΟΛΑ τα μηχανηματα μαζι.

Απο δικαναλο μεχρι HTPC και AV receiver και πικαπ.

Το μονο που δεν καταφερα ειναι να βρω λυση για τα καλωδια των πισω ηχειων του 5.1 συστηματος.
( το οποιο ειναι περιπλοκο επειδη το εχω στησει για να λειτουργει και σαν δικαναλο ξεχωριστο με αλλο ενισχυτη)

Μου λειπουν κανα 2 μετρα και επειδη δεν θελω να μπω στην διαδικασια πουλα-αγοραζε καινουργια θελω να κανω μια επεκταση.Ετσι κι αλλιως ηχεια effects ειναι.
Το καλωδιο ειναι το silver anniversary της QED.

Ερωτω λοιπον.

Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να τα προεκτεινω? Βαζοντας μπανανες αρσενικες και θυληκες και ενωνοντας τα ? κολληση ? τυλιγμα ?? κατι αλλο?

τα φωτα σας παρακαλω:guitarist:

Εγω θα το κολλαγα σωστα τυλιγμα κολληση οπως λεει κι ο Νικολας, με τα σωστα θερμοσυστελομενα και εισαι μια χαρα !

Δεδομενου οτι το καλωδιο ειναι αυτο που ειναι.....χρειαζεται ειδικη κολληση η οτι ναναι???
Την κλασσικη 60/40 κολληση θα βαλεις και θερμοσυστελομενο .thats all.. υ.γ Προσεξε μονο να κανεις καλη κολληση και οχι επιφανειακη,καλο τυλιγμα μεταξυ των καλωδιων και κολληση παντου.

Last edited:
Το συστριμμένο μέρος των καλωδίων δέσε το από πάνω σφιχτά με μονόκλωνο και πένσα και κάνε την κόλληση με καλό κολλητήρι. Μπορείς να βάλεις και κλέμα αφού αφαιρέσεις το πλαστικό της, να βιδώσεις σφιχτά τα καλώδια σε αυτή και από πάνω να τα κολλήσεις όλα με δυνατό κολλητήρι.