OASIS

Re: Απάντηση: OASIS

Dalanik;923155 Ενώ τα μετέπειτα σχήματα που συμμετείχαν τα μέλη τους δεν κάναν επιτυχίες (θυμίζω το dub be good to me)... [/quote said:
Ναυπενθυμίσω οτι ο μπασίστας τους, ο Norman Cooke έκανε μεγάλη καριέρα, όχι μόνο με το παραπάνω κομμάτι που γράφεις αλλά και ως Fatboy Slim αλλά και ως DJ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: OASIS

Ναυπενθυμίσω οτι ο μπασίστας τους, ο Norman Cooke έκανε μεγάλη καριέρα, όχι μόνο με το παραπάνω κομμάτι που γράφεις αλλά και ως Fatboy Slim αλλά και ως DJ.

Aκριβώς, καμία επαφή με τα media και τα charts! :damnyou:

Kάτι δεν πάει καλά με τα μεγάλα βρετανικά συγκροτήματα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Βρετανική μουσική βιομηχανία είναι ένας από τους παραγωγηκότερους τομείς στο κράτος αυτό... Χρονια τώρα!

Από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματά μου στα 90's, μετά τον τρίτο δίσκο κούρασαν και επανέλαβαν εαυτούς μέχρι αηδίας. Αυτή η αποχώρηση έπρεπε να συμβεί καμιά δεκαετία πριν. Πάντως ακόμη και τώρα ακούων με μεγάλη ευχαρίστηση τα πρώτα τους, όταν ακούω κανένα ξένο.

Από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματά μου στα 90's, μετά τον τρίτο δίσκο κούρασαν και επανέλαβαν εαυτούς μέχρι αηδίας. Αυτή η αποχώρηση έπρεπε να συμβεί καμιά δεκαετία πριν. Πάντως ακόμη και τώρα ακούων με μεγάλη ευχαρίστηση τα πρώτα τους, όταν ακούω κανένα ξένο.
συμφωνώ και εγώ, η επανάληψη τους δεν έχει κάτι καινούργιο να μας δώσει εδώ και καιρό! -bye-

Liam-Gallagher-and-brother-Noel-Gallagher-london-1995-billboard-1548-compressed.jpg

Liam Gallagher Still Wants Oasis to Reunite: 'We're Better Together'

Liam and Noel Gallagher set up film production company

Τους πηρε μια 15ετια αλλα καταλαβαν οτι μαλλον εκαναν πατατα οταν χωρισαν τα τσανακια τους.

Λαμπρα μυαλα

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Πέρα απο το drama, ήταν μια μεγάλη μπάντα στα φόρτε τους.
Αγαπημένοι μου καθώς τους έχω ταυτίσει με τα εφηβικά μου χρόνια όταν μεσουρανούσαν.

What's the story, morning glory?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Oasis: Live at the City of Manchester Stadium | Full Concert

Front Row Music

Following the release of their sixth studio album, Oasis return to their hometown of Manchester for a triumphant concert at the City of Manchester Stadium, in a multi-camera shoot directed by Dick Carruthers. The performance includes material from Don't Believe the Truth as well as classic tracks such as Live Forever, Rock 'n Roll Star and Cigarettes & Alcohol.