Obsession

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    13
Όχι τυχαίο το Hype.
Καταπληκτική για το είδος της.
Παραβλέπω κάποιες μικρές ατέλειες και της δίνω 10ρι.
Η πρωταγωνίστρια για βραβείο όχι ότι και οι υπόλοιποι δεν παίζουν καλά αλλά εκείνη τον απογειώνει το χαρακτήρα.
Για μια ακόμη φορά τα χρήματα μια παραγωγής δεν έχουν σημασία, με τα λίγα μπορείς να δώσεις και να πάρεις πολλά.

• Like
Reactions: vadergr
Έπεσα και εγώ θύμα του hype και την είδα.

Θυμήθηκα γιατί δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, γενικότερα.

Δυσάρεστη εμπειρία, overall. Δεν έχει κάτι να προσφέρει εκτός από "cheap thrills".

• Like
Reactions: Panoramix
Έπεσα και εγώ θύμα του hype και την είδα.

Θυμήθηκα γιατί δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, γενικότερα.

Δυσάρεστη εμπειρία, overall. Δεν έχει κάτι να προσφέρει εκτός από "cheap thrills".

Έχεις κακογεράσει :P

• Haha
Reactions: Tzimisce
Έχεις κακογεράσει :P
Μπα, απλά δεν καταλαβαίνει τα αμερικάνικα κολλήματα. Εμείς μεγαλώσαμε με τη λογική ότι αν γουστάρεις μια γυναίκα που δε σε γουστάρει πας παραπέρα και ότι γενικά είναι δικαίωμα της να μη σε γουστάρει. Οι Αμερικάνοι (κάποιοι αμερικάνοι τουλάχιστον) φαίνεται να θεωρούν ότι είναι υποχρέωση μιας γυναίκας που θέλουν να τους θέλει κι αυτή. Πόσες φορές έχουμε ακούσει το "ρε 'σύ, αφού δεν της αρέσεις της Ελενίτσας/Μαρίας/Πόπης, τι επιμένεις;" Ε, οι αμερικάνοι αυτό δεν το έχουν-κι εκεί βασίζεται όλη η ταινία.

Μπα, απλά δεν καταλαβαίνει τα αμερικάνικα κολλήματα. Εμείς μεγαλώσαμε με τη λογική ότι αν γουστάρεις μια γυναίκα που δε σε γουστάρει πας παραπέρα και ότι γενικά είναι δικαίωμα της να μη σε γουστάρει. Οι Αμερικάνοι (κάποιοι αμερικάνοι τουλάχιστον) φαίνεται να θεωρούν ότι είναι υποχρέωση μιας γυναίκας που θέλουν να τους θέλει κι αυτή. Πόσες φορές έχουμε ακούσει το "ρε 'σύ, αφού δεν της αρέσεις της Ελενίτσας/Μαρίας/Πόπης, τι επιμένεις;" Ε, οι αμερικάνοι αυτό δεν το έχουν-κι εκεί βασίζεται όλη η ταινία.

Δεν έχει να κάνει με την ταινία αυτό που περιγράφεις όμως.

Εγώ ξεκίνησα να δω το Odyssey εχθές σε θερινό και εκείνοι αποφάσισαν να δείξουν τον τελικό του Μουντιάλ!
Ούτε ο θεός δεν θέλει να δω αυτή την ταινία... :ROFLMAO:
Οπότε κατέληξα (ίσως, ευτυχώς) να δω το Obsession.
Πολύ ωραίο θριλεράκι, μου θύμησε τα παλιά καλά θρίλερ που δεν βασιζόντουσαν στα jump scares για να σε ξαφνιάσουν.
Ωραία ατμόσφαιρα, οι δύο πρωταγωνιστές έπαιζαν πάρα πολύ καλά, πολύ ωραίες και έξυπνες λήψεις και μουσική υπόκρουση τόσο όσο.