OCZ Vertex 120GB 1.1 ES

Status
Not open for further replies.
18 June 2006
850
Πειραιας
Πωλείται ένας SSD 120GB της σειράς Vertex, version 1.1 με Indilinx controller και 64MB cache. O δίσκος είναι Engineering sample, δεν έχει εγγύηση, έχει λειτουργήσει για λίγες ώρες δοκιμών και το κάτω καπακάκι του έχει σημάδια από όταν αφαιρέθηκε καθώς είχαν βάλει κάτι περίεργες βίδες και ζορίστηκε. Λειτουργεί 100% απροβλημάτιστα και μπορείτε να τον δείτε και να τον δοκιμάσετε στον χώρο μου με την ησυχία σας εάν το θέλετε.

Τιμή 270 .

Ευχαριστώ.

Δεν είναι παράνομο να πουλήσω οποιοδήποτε υλικό αγαθό είναι νόμιμα δικό μου φίλε μου. Ειδικά κάτι εκτελωνισμένο στο όνομά μου. Για τα ES που απαγορεύεται η πώλησή τους, οι παραλήπτες έχουν υπογράψει χαρτί που αναγράφει ότι δεν θα το δώσουν σε κάποιον άλλο για οποιοδήποτε λόγο και το αντικείμενο έχει χτυπημένο/χαραγμένο (και όχι σε αυτοκόλλητο) πάνω του "Property of X εταιρία", στην οποία και επιστρέφονται. Αν όλα τα ES ήταν παράνομα, κάθε εβδομάδα θα συνελάμβαναν καμία 50αριά άτομα που πουλάνε παρόμοια αντικείμενα σε site όπως το Ebay. Οπότε αντί να γυρνάς γύρω γύρω στα φόρουμ ψάχνοντας τις αγγελίες μου και να γράφεις μπαρούφες, πήγαινε ασχολήσου με τίποτα άξιο λόγου, πχ να διαβάσεις τα βασικά του Ελληνικού δικαίου...

Last edited:
Δεν είναι παράνομο να πουλήσω οποιοδήποτε υλικό αγαθό είναι νόμιμα δικό μου φίλε μου. Ειδικά κάτι εκτελωνισμένο στο όνομά μου.

Αρα υπαρχει νομιμο παραστατικο αγορας για τα αγαθα που πουλας ?

. Οπότε αντί να γυρνάς γύρω γύρω στα φόρουμ και να γράφεις μπαρούφες, πήγαινε ασχολήσου με τίποτα άξιο λόγου, πχ να διαβάσεις τα βασικά του Ελληνικού δικαίου...

Λιγο ηρεμια δεν βλαπτει.

Αρα υπαρχει νομιμο παραστατικο αγορας για τα αγαθα που πουλας ?

Για το συγκεκριμένο υπάρχει χαρτί εκτελωνισμού από το Ελληνικό τελωνείο. Από νομικής φύσεως είναι χαρτί το οποίο από την στιγμή που βγήκε στο όνομά μου και δεν αναγράφει περιορισμούς αυτομάτως σημαίνει ότι είμαι νόμιμος κάτοχος του αντικειμένου. Και φυσικά αν δεν ήμουν νόμιμος κάτοχός του, δεν θα εκτελωνιζόταν.

Και φυσικά βάση της παγκόσμιας νομοθεσίας και κανένα απολύτως παραστατικό να μην είχα, αν δεν μπορούσε άλλος να αποδείξει εγγράφως ότι κάτι είναι δικό του και το έχω στην κατοχή μου παράνομα πάλι αυτομάτως είμαι ο νόμιμος κάτοχός του.

Λιγο ηρεμια δεν βλαπτει.

Απολύτως ήρεμος είμαι. Ο συγκεκριμένος χρήστης (και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε άλλο φόρουμ) τριγυρνά στα φόρουμ και κάνει σχόλια στις αγγελίες μου. Μάλιστα με κατηγόρησε ότι -εγώ- του τα σβήνω, σαν να μπορούσα κιόλας αν ήθελα. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αν και το να σε κατηγορούν ευθέως ή και εμμέσως ως λαθρέμπορο ή/και ληστή το βρίσκω προσβλητικό, αλλά δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να κουράζει τους moderators να σβήνουν τα μυνήματά του. Απλώς μία συμβουλή του έδωσα ώστε να μην χάνει την ώρα του άσκοπα, τίποτα παραπάνω.

Last edited:
Θα απαντησω οπως απανταει η ΚΕΜΑ no reason for comments... Το λες και μονος σου,

Για τα ES που απαγορεύεται η πώλησή τους, οι παραλήπτες έχουν υπογράψει χαρτί που αναγράφει ότι δεν θα το δώσουν σε κάποιον άλλο για οποιοδήποτε λόγο και το αντικείμενο έχει χτυπημένο/χαραγμένο (και όχι σε αυτοκόλλητο) πάνω του "Property of OCZ", στην οποία και επιστρέφονται

full snapshot was sent to ocz for futher invistigatgion thank you for your co-operation.

Θα απαντησω οπως απανταει η ΚΕΜΑ no reason for comments... Το λες και μονος σου,

Για τα ES που απαγορεύεται η πώλησή τους, οι παραλήπτες έχουν υπογράψει χαρτί που αναγράφει ότι δεν θα το δώσουν σε κάποιον άλλο για οποιοδήποτε λόγο και το αντικείμενο έχει χτυπημένο/χαραγμένο (και όχι σε αυτοκόλλητο) πάνω του "Property of OCZ", στην οποία και επιστρέφονται

Μπράβο...

...αυτός που δίνω δεν αναγράφει ES πουθενά (ούτε καν σε αυτοκόλλητο) και μάλιστα έχει αυτοκόλλητο με κανονικό retail σειριακό αριθμό. Αν ερχόταν να τον πάρει κάποιος και έγραφε "Property of OCZ" τι θα του έλεγα, ότι μου τον έδωσαν αντί για κουλουράκι όταν με κάλεσαν για καφέ; Επίσης αν έπρεπε να το επιστρέψω, θα έλεγα πως το έφαγε η γάτα ή ότι πούλησα κάτι το οποίο έχω υπογράψει πως δεν είναι δικό μου ώστε να βρεθώ στην φυλακή;

ES υπάρχουν πολλών ειδών. Τα αρχικά που δίνονται σε επαγγελματίες μηχανικούς/ηλεκτρονικούς, αυτά που δίνονται ως δείγματα μάρκετινγκ, αυτά που δίνονται ως δωρεές, αυτά που δίνονται σε σπόνσορες και OEM, και άλλα πολλά. Μόνο ελάχιστα από αυτά και αυτά που θα βγουν από τις πόρτες της εταιρίας πριν το NDΑ της έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που προηγουμένως ανέγραψα.

Καλό σου απόγευμα.

full snapshot was sent to ocz for futher invistigatgion thank you for your co-operation.

Last edited by a moderator:
Παρακαλώ τους moderators να κλειδώσουν την αγγελία, ήδη έχω στείλει το τηλέφωνό μου σε 2 ενδιαφερόμενους και ο ένας ήδη έκλεισε ραντεβού να έρθει να τον δει και να τον πάρει.
Ο αγοραστής είναι ο μόνος που έχει κάθε δικαίωμα να μου ζητήσει να του δείξω παραστατικό το οποίο με δείχνει ως ιδιοκτήτη (και καλά που τα κράτησα δηλαδή).

Μετά απο σχετική ενημέρωση και οι 2 δίσκοι πουλήθηκαν.

Last edited by a moderator:
Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις αφαιρεθηκαν.
Είναι στην διάθεση του Γ.Δ σε περίπτωση που θέλει να τους δει.

Δεν γνωρίζω αν επιτρέπετε η πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος ως Engineering sample.
Το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να κάνει σχετικές ερωτήσεις όσο αφορούν το προϊόν.
ΚΑΝΕΝΑ μέλος όμως ΔΕΝ έχει δικαίωμα να εκφράζετε έτσι.

Επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση γράφθηκαν Πολλές χοντράδες σας παρακαλώ να εκφράζεστε καλυτέρα και να ξαναδιαβάζετε αυτά που γράφετε διότι εκτός ότι προσβάλετε όλους τους αναγνώστες προσβάλετε και τους ιδίους σας τους εαυτούς …

Αν επαναληφθεί θα ζητήσω την απομάκρυνση σας.

Status
Not open for further replies.