Οδηγιες για το Youtube

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Παρατηρησα οτι παρα πολλοι απο εσας δεν εχετε δει το πως μπορειτε να ενσωματωσετε ευκολα τα βιντεακια απο το youtube μεσα εδω. Σας παραθετω το κειμενο που υπαρχει και στις ανακοινωσεις

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μετα απο απαιτηση σας οταν κανετε "post reply" ,οπως θα δειτε και στο συννημενο, υπαρχει ενα εικονιδιο του YouTube.

Πατωντας το σας εμφανιζει τον κωδικα [ΥΤ][/ΥT]οπου εκει μπορειτε να εισαγετε το βιντεακι που θελετε απο το Youtube. Αν για παραδειγμα το βιντεακι βρισκεται στην σελιδα http://www.youtube.com/watch?v=nhj7vt11tZI εσεις το μονο που θα κανετε ειναι να παρετε με copy/paste τον κωδικα μετα το v= δηλαδη το nhj7vt11tZI και να τον εισαγετε μεταξυ των 2 κεντρικων αγκυλων [ΥΤ]nhj7vt11tZI[/ΥT] και ειστε ετοιμοι......

http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9375&d=1174669596

Ααααααααααααα μονο το id θελει? Και έβλεπα ένα άσπρο τετράγωνο!!!

test

Last edited:
Κι εγώ τεστάκι με αυτό το κλασικό από τους Monty Pythons. Ο Lepton το έχει εμπεδώσει πια...

Κι άλλο ένα με τον Ali G που παίρνει συνέντευξη από το FBI:

Νομίζω ότι κατάλαβα πως δουλεύει! -bye-

Ένα τεστάκι... (Αν και έπρεπε να το βάλω στις "Τέχνες" :grinning-smiley-043)

Βας βας βας..... Ο Παρασκευάς....

Last edited:
Αυτό το βιντεάκι (από παλιότερη εκπομπή του Θέμου) θα το ονομάσω:

"ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ"

:BDGBDGB53:
"Αυτό ακριβώς. Τϊπορα άλλο. "

Νομίζω -και πιστεύω θα συμφωνήσετε μαζί μου- αυτό το παιδί στο σχολείο πρέπει να έπαιρνε άριστα στην έκθεση ιδεών.

Επίσης, μου θυμίζει το ποίημα του Ελύτη:

Όταν θέλω εσύ δε θέλεις
Τώρα που δε θέλω, θέλεις.
ΝΑ τώρα κι εγώ δε θέλω
για να θέλεις όταν θέλω.

Last edited:
Το πετυχα?-----δοκιμη.

Από μικρό κι από τρελό!...

Άντρες προσέχετε!
Ήρθε η γυναίκα που κάνει δύσκολη τη ζωή του άντρα!

Για όσους αναρωτιούνταν τί δίνει το Papi Chulo σε πακιστανική version...

(Καλά, μην το δείτε κι όλο.... είπαμε!)