Οδηγίες προς πρωτάρη

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
Καλημέρα σε όλους.
Μπορεί κάποιος να μου πει με τι πρόγραμμα ή προγράμματα μπορώ τα εξής :
1. Τα mp4 βίντεο ή τα AVCHD που θα τραβάω από τη βιντεοκάμερα που σκέφτομαι να πάρω ή από το κινητό μου που έχω, να τα ενώνω όσα από αυτά θέλω, σε ένα ενιαίο βίντεο;
2. και αφού κάνω το παραπάνω, πως μπορώ μετά να τα μετατρέψω σε BDiso για να τα γράψω σε BD δίσκο.
Αυτό που έχω και χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα για αντιγραφή DVD & BD δίσκων, είναι το DVDFab. Μπορεί να με βοηθήσει με τα παραπάνω;
Η τελευταία ερώτηση είναι, η βιντεοκάμερα που σκέφτομαι να πάρω είναι η sony pj815 ή η panasonic HC-V750 ή κάτι εφάμιλλο της ποιότητας αυτών, έχουν μέσα ή τέλος πάντων υποστηρίζουν κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτά που ζητώ;
Ευχαριστώ όποιον μπει στο κόπο να με ενημερώσει.

Κάποιος καμιά απάντηση για τα παραπάνω; ( να διορθώσω το μοντέλο της σονυ είναι το Pj810, αν δε κάνω λάθος 815 δεν υπάρχει. )

Κανένας, είναι τόσο δύσκολο αυτό που ρωτώ; αρχίζω να απογοητεύομαι.....

Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι, ή ρώτησα τη μέγιστη βλακεία και αν ναι, λυπάμαι γι' αυτό αλλά είπαμε πρωτάρης, ή το σούπερ ντούπερ πρόβλημα.
Πάντως το να υπάρχει πλήρης αδιαφορία δε το νομίζω ε;.......

Στη περίπτωση που το DVDFab δέχεται AVCHD κάνε το. Μοντάζ με ποιο πρόγραμμα θα κάνεις;
θα σου προτείνω το AVCHD που είναι από τα πιο απλά προγράμματα και μετατρέπει σε blue ray και DVD

Στη περίπτωση που το DVDFab δέχεται AVCHD κάνε το. Μοντάζ με ποιο πρόγραμμα θα κάνεις;
θα σου προτείνω το AVCHD που είναι από τα πιο απλά προγράμματα και μετατρέπει σε blue ray και DVD
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δε γνωρίζω αν το DVDFab το κάνει ( να τα μετατρέπει σε BDiso ), γι'αυτό ρώτησα, επίσης για μοντάζ δε υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να είναι δωρεάν;
Θέλω κάτι απλό , μόνο να κάνει σε ένα ενιαίο τα πολλά. Οι ίδιες οι εταιρείες που βγάζουν τις βιντεοκάμερες δε διαθέτουν; Νομίζω πως η Panasonic δίνει ένα πρόγραμμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η σονυ δεν έχει κάτι ανάλογο;

Τo movie maker των windows είναι απλός free editor αλλά δεν υποστηρίζει όλους τους τύπους αρχείων οπότε θα χρειαστείς και κάποιον converter.
Από εκεί και πέρα το DVDFab έχει αντίστοιχο και για blu ray

Τo movie maker των windows είναι απλός free editor αλλά δεν υποστηρίζει όλους τους τύπους αρχείων οπότε θα χρειαστείς και κάποιον converter.
Από εκεί και πέρα το DVDFab έχει αντίστοιχο και για blu ray

Να πω πως οτιδήποτε και αν χρειαστεί να κάνω από μετατροπή , δε θέλω να χάσω καθόλου από την αρχική ποιότητα της εικόνας κατά την εγγραφή, κάτι που δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό με converter σε οτιδήποτε άλλο εκτός από BDiso.
Αυτό που είπες : << το DVDFab έχει αντίστοιχο και για blu ray >> δε κατάλαβα τι εννοείς;