2) Ρυθμιση Brightness & Contrast από το Catalyst control panel
Αν διαπιστώσετε οτι για καποιο λόγο, δεν σας εμφανίζεται η πληροφορία below black και above white, οταν ρυθμιζετε την φωτεινότητα και την αντιθεση του συστήματος σας μεσω ενος ρυθμιστικού δίσκου οπως το DVE και software player το Powerdvd, τοτε μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:
Ανοίγετε το Catalyst Control Panel και στην κατηγορία Avivo Video επιλέγετε All settings. Εκεί στην υποκατηγορία Video Adjustments αποεπιλεγουμε το Let the application control the video adjustments και ορίζουμε χειροκίνητα την τιμή 25 στο Brightness και την τιμή 88 στο contrast.
Αφού σώσουμε τις προτιμήσεις μας, ανοίγουμε ξανά το Powerdvd και ρυθμίζουμε εκ νέου ρυθμιζετε την φωτεινότητα και την αντίθεση του συστήματος μας, αυτή την φορά με τα αντίστοιχα ρυθμιστικά του προβολέα ή της τηλεόρασης μας.
.
Ακόμα δεν έχω αγοράσει κάποιο μηχάνημα Media Streaming και σκέφτομαι να μετατρέψω το pc μου σε htpc ή τουλάχιστον να χρησιμοποιήσω μερικά κομμάτια για να γλιτώσω κάποια χρήματαΕίναι δύσκολο να πει κανείς. Εξαρτάται πολύ από τις επιλογές σε κουτί, τροφοδοτικό, κάρτα ήχου, γραφικών, αριθμό και χωρητικότητα δίσκων, κτλ.
Θα έλεγα ότι ξεκινάς με περίπου 150-200 για κουτί και τροφοδοτικό, προσθέτεις περίπου 200 για MB/CPU/RAM, ~50 για κάρτα γραφικών, ~100 για έναν δίσκο 1TB, και ~50 για DVD, fans, κτλ.
Το αποτέλεσμα είναι ένα αξιοπρεπέστατο HTPC.
Μετά, αν θέλεις απόλυτα αθόρυβο μηχάνημα αρχίζεις να ανεβαίνεις.. αν θέλεις καλή κάρτα ήχου, το ίδιο.
Χαιρετώ την παρέα. Πήρα πρόσφατα μία evga gtx 260 216. Τι χρειάζεται για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την gpu για το rendering στις ταινίες; Μ'ενδιαφέρει κυρίως για H.264/mkv περιεχόμενο (αφού τα περισσοτερα που βλέπω πλέον έρχονται σε τετοιο format). Τώρα χρησιμοποιώ τον zoomplayer 6, μπορώ μ'αυτόν να χρησιμοποιήσω την gpu και με ποιες ρυθμίσεις;
Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς σας τον mediaplayer classic home cinema? Εδώ: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 έχει έναν οδηγό για gpu accelerated movies, γίνεται κάτι παρόμοι και με τον zoomplayer;
καλησπερα και απο εμενα , θελω να ρωτησω αυτοι οι οδηγοι τι λειτουργικο χρειαζονται και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ωστε να μεταφερω τον ηχω μεσω οπτικοης θηρας στο home theater εχω αγορασει ξεχωριστα?
Ευχαρτιστω πολυ
για πειτε μου παιδια ο οδηγος που προτεινετε εδω ειναι για win 7 και το catalyst 7.2 να το βρω για win 7 64 bit, η πρεπι να βαλω τα παλια μου XP ?
ευχαριστω
Μήπως γίνεται να ανανεωθεί ο οδηγός ώστε να βοηθάει τους μελλοντικούς (σαν εμέναperator
αγοραστές?
Δεν το θελω για 3D. Δηλαδή σηκώνει ο AMD Full HD ?Δεν νομίζω να βρεις τώρα μητρική κάρτα Mini-Itx με socket s775 για intel core 2 duo ή Quad
κι αν βρεις θα την πληρώσεις ακριβά χωρίς λόγο, ενώ η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
θα είναι ελλιπείς.
καλυτερα να σουλουπώσεις καποιο παλιο pc με νέα καρτα γραφικών, ψυκτρες , κουτί
ή να πας σε νέα πλατφορμα με ενσωματωμένα γραφικά πχ amd llano: a6 3650 + a75 και θα σε κομπλέ για πολύ χρόνο.
3d Movies , Hd audio, madVR, light gaming etc (για απλή αναπαραγωγή ταινιών δεν το συζητώ καν)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.