[Off-Topic] Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Status
Not open for further replies.

maradentro

New member
27 January 2009
10
Είναι δυνατόν ρε παιδιά να μιλάμε για τις δέκα καλύτερες ταινίες και να βλέπουμε στις περισσότερες λίστες ταινίες όπως πχ το matrix;;;;;
Προσβάλλετε βάναυσα την αισθητική μου!!!!!

Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί.
ΜΠΑΝ σε όλους, είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει, σαν δείγμα καλής θέλησης και ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις.

Re: Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί.
ΜΠΑΝ σε όλους, είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει, σαν δείγμα καλής θέλησης και ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις.

Και λίγα λες Δημήτρη.:D

Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Για συγχώρεση θα το σκεφτώ σοβαρά...:violent-smiley-030:

Τι ακριβώς όμως σε πείραξε απο αυτά που είπα;

Προς george: πες εσύ τότε τα πολλά φίλε μου.

Απάντηση: Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

''Προσβάλλετε βάναυσα την αισθητική μου!!!!!''

Αυτή η φράση αν συνοδευόταν από emoticons, έχει καλώς. Όταν δεν συνοδεύεται, έχει κακώς...δεν γράφουμε λίστες με αγαπημένες ταινίες για να προσβάλλουμε την αισθητική κάποιου. Όποιος προσβάλλεται το κρατάει για τον εαυτό του για να μην προσβάλλει τους άλλους ή γράφει πιο ευγενικά ότι διαφωνεί με τις επιλογές παραθέτοντας τη δική του λίστα...;);)

Re: Απάντηση: Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Προς george: πες εσύ τότε τα πολλά φίλε μου.

Νομίζω ότι απαντά ξεκάθαρα.:a0210:

''Προσβάλλετε βάναυσα την αισθητική μου!!!!!''

Αυτή η φράση αν συνοδευόταν από emoticons, έχει καλώς. Όταν δεν συνοδεύεται, έχει κακώς...δεν γράφουμε λίστες με αγαπημένες ταινίες για να προσβάλλουμε την αισθητική κάποιου. Όποιος προσβάλλεται το κρατάει για τον εαυτό του για να μην προσβάλλει τους άλλους ή γράφει πιο ευγενικά ότι διαφωνεί με τις επιλογές παραθέτοντας τη δική του λίστα...;);)

Συγνώμη, δεν είναι θέμα δικιάς μου λίστας και φυσικά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, απλά όταν προσβάλλεται η αισθητική μου και μάλιστα βάναυσα είμαι υποχρεωμένος να το πω....αν δε θέλετε να το λέω απλά διαγράψτε το.
Συγνώμη και πάλι αλλά το σχόλιο μου δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο αποδέκτη, απλώς ήταν μια παρατήρηση.
Τώρα αν κάποιοι νομίζουν οτι βλέποντας πχ το matrix(τυχαία επιλογή) έχουν δει την καλύτερη κινηματογραφική ταινία όλων των εποχών ε δεν είναι και ανάγκη να το διατυμπανίζουν γιατί έτσι μάλλον προωθούν την άγνοια τους αν μη τι άλλο...
Με εκτίμηση.

Δε μας κανεις λιγο ταλαρα την αισθητικη σου για να καταλαβουμε και εμεις οι πτωχοι τω πνευματι περι τινος προκειται...Γιατι αν το 2ο σου μηνυμα εδω μεσα(μετα απο ενα χρονο) ειναι οτι προσβαλεται η αισθητικη σου,ε πως να το κανουμε
δεν την ξεραμε κιολας για να λαβουμε τα μετρα μας.
Και εν πασει περιπτωσει δεν υπαρχει κανενα μανιφεστο εδω μεσα που να υπαγορευει την σωστη(κατα τη γνωμη σου) αισθητικη...

Re: Απάντηση: Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Και εν πασει περιπτωσει δεν υπαρχει κανενα μανιφεστο εδω μεσα που να υπαγορευει την ...

Ενώ υπάρχει κάποιο που υπαγορεύει τον αριθμό των post;

Το ταλαρα δεν το κατάλαβα, sorry.
Αντιμετωπίζομαι σαν εισβολέας απο οτι βλέπω....παρόλα αυτά δεν θεωρώ οτι έχω θίξει κάποιον συγκεκριμένα, αντίθετα μόνο την αισθητική μου βλέπω θιγμένη μέχρι στιγμής.
Εν πάσει περιπτώση ευχαριστώ για το βήμα...

Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

έτσι από περιέργεια θα μας πεις τις "10 καλύτερες ταινίες που έχεις δει" ?

η να μην το περιμένουμε;!!

Συγνώμη, δεν είναι θέμα δικιάς μου λίστας και φυσικά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, απλά όταν προσβάλλεται η αισθητική μου και μάλιστα βάναυσα είμαι υποχρεωμένος να το πω....αν δε θέλετε να το λέω απλά διαγράψτε το.
Συγνώμη και πάλι αλλά το σχόλιο μου δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο αποδέκτη, απλώς ήταν μια παρατήρηση.
Τώρα αν κάποιοι νομίζουν οτι βλέποντας πχ το matrix(τυχαία επιλογή) έχουν δει την καλύτερη κινηματογραφική ταινία όλων των εποχών ε δεν είναι και ανάγκη να το διατυμπανίζουν γιατί έτσι μάλλον προωθούν την άγνοια τους αν μη τι άλλο...
Με εκτίμηση.

Καταρχην αν δεν ηθελες να προσβαλεις καποιον δεν θα το εγραφες....
Αν εχεις καημο που δεν μπορεις να τον πνιξεις επειδη χαλαστηκες σε πληροφορω οτι υπαρχει και το ουισκι...
Στοχος εδω μεσα ειναι η πληροφορηση και η ανταλλαγη αποψεων,οχι ο αφ'υψηλου σχολιασμος.Και αυτοι που κατα τη γνωμη σου εχουν αγνοια,αν μη τι αλλο θα προτιμουσαν να τους δωσεις τα οποια φωτα σου παρα να τους κριτικαρεις.

Καημός κανένας(ή μάλλον πολλοί αλλά δόξα τω διάολο) δεν βρήκα εδώ τον τόπο να βγάλω τα απωθημένα μου.Οπότε άκαιρο το σχόλιο σου.Αν τα γραφόμενα μου δίνουν την εντύπωση καημού καλύτερα να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχανάλυση χαρακτήρων.
Τώρα πάλι τον αφ´υψηλού σχολιασμό εσύ το είπες(αίσθημα κατωτερώτητας ίσως;).
Δεν έκανα κριτική σε κανέναν(δε γύρισαν αυτοί το matrix, έτσι δεν είναι;).
Η αισθητική μου όμως έχει προσβληθεί, πως να το κάνουμε.
Τα όποια φώτα μου δεν νομίζω να τα έχει ανάγκη κανένας.
Ολα αυτά με ειλικρινή εκτίμηση και ας αντιμετωπίζομαι σαν παρείσακτος.

Καημός κανένας(ή μάλλον πολλοί αλλά δόξα τω διάολο) δεν βρήκα εδώ τον τόπο να βγάλω τα απωθημένα μου.Οπότε άκαιρο το σχόλιο σου.Αν τα γραφόμενα μου δίνουν την εντύπωση καημού καλύτερα να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχανάλυση χαρακτήρων.
Τώρα πάλι τον αφ´υψηλού σχολιασμό εσύ το είπες(αίσθημα κατωτερώτητας ίσως;).
Δεν έκανα κριτική σε κανέναν(δε γύρισαν αυτοί το matrix, έτσι δεν είναι;).
Η αισθητική μου όμως έχει προσβληθεί, πως να το κάνουμε.
Τα όποια φώτα μου δεν νομίζω να τα έχει ανάγκη κανένας.
Ολα αυτά με ειλικρινή εκτίμηση και ας αντιμετωπίζομαι σαν παρείσακτος.

Το κειμενο σου αποδεικνυει αυτα που σου ειπα.Δεν απαντας σε τιποτα και επαναλαμβανεσαι.Κρυβεσαι πισω απο το οτι προβληθηκε η αισθητικη σου και παπαλα...Τελικα εναν καημο τον εχεις...
Το σταματαω εδω,δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε.Αλλο ειναι το θεμα του παροντος θρεντ...

ουαουυ παπαλα...ενώ εσύ είσαι κατατοπιστικότατος.
οκ λήγει το θέμα αν έτσι θέλεις.
Διατηρώ τουλάχιστον το δικαίωμα να γράφω αυτό που πρεσβεύω;

Βρε αδερφε, τα παιδια χαβαλετζιδικα ξεκινησαν τα σχολια κ συ αρπαχτηκες κατευθειαν!..χαλαρωσε φιλε! ποιο το νοημα να γραφετε αραδες αντιπαραθεσεων?..γραψε μανα μου τι σου αρεσει και μη σε νοιαζει τι αρεσει στους αλλους! Ελευθερο δημοσιο φορουμ ειναι! Αμα εμενα μ αρεσει η Εμμανουελα, γιατι πειραζει εσενα?..

Συγνώμη...
Με εκτίμηση.

Την δεχόμαστε ευχαρίστως και προχωράμε, με εκτίμηση, επίσης...

ΥΓ

Δεν πετσόκοψα το ποστ σου, απλώς κράτησα τα πιο σημαντικά διαγράφοντας τα υπόλοιπα διότι με τα υπόλοιπα προσβάλλεται βάναυσα η αισθητική μου και το διαλογικό μου κριτήριο και είμαι υποχρεωμένος να το καταθέσω.

ΥΓ2

Το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.

ΥΓ3

Αν θέλει ο συντονιστής της κατηγορίας μπορεί να διαγράψει όλες τις οφ τόπικ αντιπαραθέσεις για να συνεχίσει αυτό, το πολύ ενδιαφέρον, νήμα με εμπλουτισμό εξαιρετικών ταινιών. Όποιος προσβάλλεται βάναυσα, ας απέχει...

Status
Not open for further replies.