οφθαλμόλουτρο ....

δεν λεω για παλια μηχανηματα, και εγω τα γουσταρω και πολυ μαλιστα. αναφερομαι στο video που ο τυπος εχει τους βραχιωνες στην σειρα, 2 thorens reference και δεν ξερω ποσα αλλα απλα για να τα εχει να κανει φιγουρα στα φορουμ και στους φιλους του. ειμαι βεβαιος πως δεν εχει ουτε μια μετρια ηχογραφηση, ακομα και αν ειναι η πιο εκπληκτικη μουσικη.

Απάντηση: Re: οφθαλμόλουτρο ....

δεν λεω για παλια μηχανηματα, και εγω τα γουσταρω και πολυ μαλιστα. αναφερομαι στο video που ο τυπος εχει τους βραχιωνες στην σειρα, 2 thorens reference και δεν ξερω ποσα αλλα απλα για να τα εχει να κανει φιγουρα στα φορουμ και στους φιλους του. ειμαι βεβαιος πως δεν εχει ουτε μια μετρια ηχογραφηση, ακομα και αν ειναι η πιο εκπληκτικη μουσικη.

Συγνώμη,εκεί αυτός ακούει μουσική;
Γιατί εγώ έμεινα με την εντύπωση πως είναι εκθεσιακός χώρος μαγαζιού...
Ε όχι,έχεις δίκιο,αυτό δεν είναι περιβάλλον ανθρώπου που ζει και ευχαριστιέται μουσικές...

ααααααααααααα .....
sorry βρε Πάνο .....

μέτρια ηχογράφηση ?

αφού χαλάει τη γεύση .... :7SFGSFG:

εχμ .....

αναρωτιέμαι τι δώρο να ζήτησε φέτος από τον Αι βασίλη ....

046_zpsa7beb8a5.jpg

*http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=549750

Δεν ξέρω τι ζήτησε Δημήτρη,αλλα νομίζω πως θα έπρεπε να ζητήσει...φίλους.

H ψύχωση με τα μηχανήματα είναι ένα περιστατικό που αντιμετωπίζεται, αλλά η θεραπεία με αγορές αναλογικών μέσων αναπαραγωγής είναι και παλαιά πρακτική αλλά και μία υψηλού κόστους θεραπεία.

έτσι,

τουλάχιστον στα ψηφιακά, χτυπάς ένα κορυφαίο dac και καθαρίζεις για 30+ χρόνια ...
ή όχι ?:ADFADF1:

η ψύχωση είναι ψύχωση, είτε στα αναλογικά είτε στα ψηφιακά κ.ο.κ.

το θέμα είναι αν υπάρχει μια λεπτή γραμμή που να διαχωρίζει τον μουσικόφιλο από τον συλλέκτη,
και αν η "ιδιότητα" του μουσικόφιλου δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυή του συλλέκτη και το αντίστροφο ...

αυτό όμως είναι άλλο θέμα για άλλο νήμα .........