Οι Αγγελίες αργούν να εγκριθούν

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Καλημέρα στην παρέα.

Ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι οι αγγελίες αργούν πολύ να εγκριθούν με αποτέλεσμα όταν εμφανίζονται να είναι ήδη μπαγιάτικες καθώς εμφανίζονται πολύ πίσω στα νέα μηνύματα και έτσι πολύς κόσμος δεν τις βλέπει. Θα πρέπει κάποιος να κάνει συγκεκριμένη αναζήτηση για να τις δει που από τη μία είναι λογικό αλλά πολλές φορές χάνονται οι περιπτώσεις να μας κεντρίζει κάτι το ενδιαφέρον (μια ευκαιρία ας πούμε) δίχως να έχουμε σκοπό να αγοράσουμε κάτι συγκεκριμένο ή να θυμηθούμε ότι κάποιος γνωστός μας ψάχνει κάτι σαν το αντικείμενο της αγγελίας.
Καταλαβαίνω και έχω μάλιστα συζητήσει και από κοντά το νόημα που γίνεται όλη αυτή η διαδικασία έγκρισης, αλλά θα πρέπει να βρεθεί και ένας τρόπος οι αγγελίες να εμφανίζονται πολύ πιο γρήγορα για να ωφελούνται και οι επισκέπτες. Δεν ωφελούνται μόνο οι πωλητές αλλά και οι αγοραστές καθώς αγοράζουν κάτι σε καλύτερη τιμή και μάλιστα τις περισσότερες φορές με μεγαλύτερη πιθανότητα να μην πέσουν πάνω σε ζονγκ λόγω αξιοπιστίας του πωλητή.

Ευχαριστώ.

Από τις FAQ κάτω από τον Κανονισμό των Αγγελιών:

- Παρόλο που έβαλα την αγγελία δεν την βλέπω πουθενά.
Οι αγγελίες για την σωστή τήρηση των κανόνων του φόρουμ, ενδέχεται να μην εμφανιστούν αμέσως. Αυτός ο έλεγχος μπορεί να γίνει έως και 48 ώρες μετά. Αν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, η αγγελία θα διαγραφεί

Οι Συντονιστές της Κατηγορίας δεν είναι έμμισθοι, που σημαίνει ότι έχουν και άλλες υποχρεώσεις εκτός forum και είναι πρακτικά αδύνατον να επιβλέπουν και να εγκρίνουν (ή να απορρίπτουν) 24 ώρες το 24ωρο. Το παραπάνω εδάφιο είναι αρκούντως σαφές.
Υποτίθεται ότι όποιος ανεβάζει αγγελία πρέπει να έχει διαβάσει Κανονισμό και FAQ. Πολλοί δεν το κάνουν και βλέποντας ότι η αγγελία τους δεν εμφανίζεται, την ξανανεβάζουν αμέσως με αποτέλεσμα να προσθέτουν επιπλέον φόρτο στους Συντονιστές.
Μην ξεχνάμε ότι ο πρωταρχικός σκοπός του forum δεν είναι οι αγγελίες.

Τον έχω διαβάσει τον κανόνα.

Δεν είχα σκοπό να αμφισβητήσω την ιδιότητα του forum ούτε να κατηγορήσω κανέναν. Μια επισήμανση έκανα.
Τώρα αν δεν έχετε όρεξη να το συζητήσετε δεν πειράζει.

Πάντως 3 μέρες είναι πολλές. Τόσες πολλές είναι οι αγγελίες και τόσο αραιά μπαίνει στο forum ο υπεύθυνος Moderator? Την ίδια μέρα αν γινόταν η έγκριση θα ήταν μια χαρά.

Υ.Γ. Ούτε εγώ είμαι έμμισθος και έχω αφιερώσει άπειρο χρόνο από τη ζωή μου να βοηθήσω άλλα μέλη και να συνεισφέρω στο forum. Οπότε λίγος σεβασμός όταν μου απευθύνεσαι κύριε Shakinen και να μην υποθέτεις ότι δεν έχω διαβάσει τους όρους.

Re: Απάντηση: Οι Αγγελίες αργούν να εγκριθούν

Καμία έλλειψη σεβασμού αγαπητέ. Αν δεν υπήρχε διάθεση να συζητηθεί δεν θα έβλεπες απάντηση.
Η επισήμανσή σου όμως είναι εκ του περισσού και επί της ουσίας αυτά που γράφεις είναι υπερβολικά. Καμία αναζήτηση δεν απαιτείται, μόνο ένα κλικ για να πας μια σελίδα πίσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Αγγελίες αργούν να εγκριθούν

Καμία έλλειψη σεβασμού αγαπητέ. Αν δεν υπήρχε διάθεση να συζητηθεί δεν θα έβλεπες απάντηση.
Η επισήμανσή σου όμως είναι εκ του περισσού και επί της ουσίας αυτά που γράφεις είναι υπερβολικά. Καμία αναζήτηση δεν απαιτείται, μόνο ένα κλικ για να πας μια σελίδα πίσω.

Δηλαδή το ότι μου απάντησες δείχνει ότι με σέβεσαι? Διαφωνώ.
Όταν μου πασάρεις ξερά τον κανόνα χωρίς καμία διάθεση να ρωτήσεις αν τον έχω διαβάσει πρώτα ή πόσο καιρό άργησε η αγγελία να εμφανιστεί δείχνει μη δημοκρατικές αντιλήψεις.

Θα ήθελα και την θέση άλλων μελών και υπευθύνων του site. Εσύ προφανώς διαφωνείς αλλά εγώ δεν έχω καλυφθεί από την απάντηση που πήρα και θα το σκεφτώ πολύ να ξανασυμμετάσχω στο forum.
Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση.

Απάντηση: Re: Οι Αγγελίες αργούν να εγκριθούν

Από τις FAQ κάτω από τον Κανονισμό των Αγγελιών:

- Παρόλο που έβαλα την αγγελία δεν την βλέπω πουθενά.
Οι αγγελίες για την σωστή τήρηση των κανόνων του φόρουμ, ενδέχεται να μην εμφανιστούν αμέσως. Αυτός ο έλεγχος μπορεί να γίνει έως και 48 ώρες μετά. Αν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, η αγγελία θα διαγραφεί

Οι Συντονιστές της Κατηγορίας δεν είναι έμμισθοι, που σημαίνει ότι έχουν και άλλες υποχρεώσεις εκτός forum και είναι πρακτικά αδύνατον να επιβλέπουν και να εγκρίνουν (ή να απορρίπτουν) 24 ώρες το 24ωρο. Το παραπάνω εδάφιο είναι αρκούντως σαφές.
Υποτίθεται ότι όποιος ανεβάζει αγγελία πρέπει να έχει διαβάσει Κανονισμό και FAQ. Πολλοί δεν το κάνουν και βλέποντας ότι η αγγελία τους δεν εμφανίζεται, την ξανανεβάζουν αμέσως με αποτέλεσμα να προσθέτουν επιπλέον φόρτο στους Συντονιστές.
Μην ξεχνάμε ότι ο πρωταρχικός σκοπός του forum δεν είναι οι αγγελίες.

Η δική μου πάντως έχει σταλεί πριν 72 ώρες :)
Tο πρόβλημα δεν είναι οι διαχειριστές και κάθε πότε μπαίνουν να εγκρίνουν μια αγγελία αλλά ο κανονισμός που εκτός από περιορισμό στις καταχωρήσεις πρέπει να περάσει και από moderation και όπως πολύ σωστά γράφεις,κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι πάνω από το πληκτρολόγιο 24 ώρες το 24ωρο.

Iσως τελικα ενας ατυχης κανονισμος που δημιουργει προβληματα και εντασεις -στην πραξη- και θα πρεπει να αναθεωρηθει.. :afro:

Εγω πλεον εχω σταματησει να βλεπω τις αγγελιες γιατι με τρεις αγγελιες τον χρονο δεν εχει ενδιαφερον.

Αυτο που προσεξα ειναι οτι ενω για να ανεβει μια αγγελια πρεπει να ελεγχθει αρα πρεπει να εχει και τιμη σημερα ειδα αγγελια για πραγματα υπολογιστη που δεν ειχε τιμη και απο κατω του εκανε επισημανση ο mod για να βαλει τιμη.

Εγω πλεον εχω σταματησει να βλεπω τις αγγελιες γιατι με τρεις αγγελιες τον χρονο δεν εχει ενδιαφερον.

Έχει και άλλες κατηγορίες το φόρουμ λίγο πιο πάνω...πολύ πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Αν η πιο ενδιαφέρουσα εδώ μέσα ήταν οι αγγελίες, θα μετονομάζαμε το φόρουμ σε χρυσή ευκαιρία.

Γιαννη δεν εχω και μικρη παρουσια στα υπολοιπα θεματα.
Αλλα μιας και μιλαμε για τις αγγελιες θα προτιμουσα να εφευγαν εντελως γιατι ουτε εσεις εχετε αναγκη τις αγγελιες εδω μεσα ουτε ο κοσμος πλεον.

Γιαννη δεν εχω και μικρη παρουσια στα υπολοιπα θεματα.
Αλλα μιας και μιλαμε για τις αγγελιες θα προτιμουσα να εφευγαν εντελως γιατι ουτε εσεις εχετε αναγκη τις αγγελιες εδω μεσα ουτε ο κοσμος πλεον.

Στην ίδια λογική επέτρεψε μου να βάλω και την κατηγορία Avclub cafe.
Χρησιμοποιώντας όλα τα επιχειρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς και από μέλη αλλά και από συντονιστές , η παραμονή της συγκεκριμένης κατηγορίας δεν προσφέρει σε ότι έχει σχέση με την av ταυτότητα του φόρουμ.
Ειδικά τα θέματα που αφορούν την πολιτική που έχουν ως αποτέλεσμα τον συχνό διαπληκτισμο μελών, προσβολές και ειρωνικά σχόλια μόνο θλιβερή εικόνα προσφέρουν.
Τα ίδια μέλη συμμετέχουν κάνοντας στην ουσία τσατ ενώ οι συντονιστές βαράνε τριπλοσκοπιες για να σβήνουν μηνύματα η να συστήνουν ψυχραιμία.
Το χρειάζεται αυτο το πράγμα το avclub;

Αν αρχίσουμε τέτοια κουβέντα (Τι χρειάζεται και τι οχι) δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Καλό είναι να υπάρχουν όλα κατά τη γνώμη μου αν και προσωπικά αποφεύγω κουβέντες του καφενείου.
Σχετικά με τις αγγελίες επειδή μερικά άτομα το έχουν παρακανει και το έχουν κάνει επάγγελμα πήρε η μπάλα και τους υπόλοιπους το οποίο δεν είναι δίκαιο γιατί οι περισσότεροι που μπαίνουμε στο avclub αγοράζουμε συχνά προϊόντα τεχνολογίας και θέλουμε να πουλήσουμε τα παλιά και εδώ είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος καθώς οι επισκέπτες είναι σχετικοί με το αντικείμενο. Ειναι win win η κατάσταση γιατί εγώ που θα πουλήσω το παλιό μου media player θα πάρω ένα καινούριο και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου με τα άλλα μέλη.
Οπότε για μένα δεν τίθεται θέμα να καταργηθούν οι αγγελίες. Από την άλλη το moderation δεν με χαλάει αλλά θα πρέπει να γίνεται πιο άμεσα. Αν δεν μπορεί τότε να καταργηθεί. Επίσης οι 3 αγγελίες το χρόνο είναι Ίσως λίγες.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νεκταριε και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις :flipout:
το νοημα το εχεις πιασει και σε αυτο θελουμε να οδηγησουμε τις αγγελιες εναν χωρο που μελη που συμμετεχουν ενεργα και εχουν φτιαξει ενα προφιλ σωστο γυρω απο το σκοπο του Avclub που δεν ειναι αλλος απο την μεταδοση γνωσεων, την συμμετοχη και την βοηθεια μεταξυ των μελων.

Ετσι και οι αγγελιες γινονται κομματι των παραπανω, μια φυσικη συνεχεια μεταξυ μελων που ανταλλασουν κυριως δικα τους κομματια λογω κάποιας αναβάθμισης ή υποβάθμισης του συστήματός του.
Ομως συχνα λαμβανουν χωρα φαινομενα οπου ''μελη'' με συμμετοχη μονον σε ,μαλιστα ,ναι ,συμφωνω, ωραιο, συμπληρωναν τον απαραιτητο αριθμο μυνηματων και ανεβαζαν αγγελια καθαρα για λογους βιοπορισμου.

Ας μην σας κουραζω αλλο...αφουγκραζόμαστε και μοιραζομαστε τις απορίες, παρατηρησεις και σκεψεις σας και θα φροντισουμε στο διαστημα που εχουμε ορισει ως ΔΣ να κανουμε οποιεσδήποτε αλλαγες χρειαστουν

Το μόνο που δεν θα θελαμε να μας καταλογιστεί ειναι οτι σκοπος μας είναι η όποια ταλαιπωρία μονον και μονον διοτι εχουμε ενα μαχαιρι και ενα καρπουζι ή κοβουμε και ραβουμε κατα το δοκουν.

Re: Απάντηση: Οι Αγγελίες αργούν να εγκριθούν

Αυτο που προσεξα ειναι οτι ενω για να ανεβει μια αγγελια πρεπει να ελεγχθει αρα πρεπει να εχει και τιμη σημερα ειδα αγγελια για πραγματα υπολογιστη που δεν ειχε τιμη και απο κατω του εκανε επισημανση ο mod για να βαλει τιμη.

Είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να ζητήσεις να μπει μια τιμή στη ροή της αγγελίας παρά να στέλνεις μηνύματα, να μείνει η αγγελία αναμονή μέχρι να υπάρξει απάντηση, να την ξαναψάξεις, να κάνεις edit και πάει λέγοντας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι Αγγελίες αργούν να εγκριθούν

Είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να ζητήσεις να μπει μια τιμή στη ροή της αγγελίας παρά να στέλνεις μηνύματα, να μείνει η αγγελία αναμονή μέχρι να υπάρξει απάντηση, να την ξαναψάξεις, να κάνεις edit και πάει λέγοντας.

Θα μπορουσε να υπηρχε κουτακι που εκει βαζεις υποχρεωτικα την τιμη αλλα και παλι οταν ο αλλος εχει βαλει 3-4 πραγματα η τιμη που θα εχει γραψει στο κουτακι θα ειναι για το θεαθηνα.