Οι αποφασισμενοι

Mac81

Established Member
12 September 2007
214
Θεσσαλονίκη
Οι κρίσιμες στιγμές που περνά το φορουμ μας δεν επιτρέπουν σε κανένα μας να παραμείνει απαθής.

Αναλαμβάνω σήμερα το χρέος και την ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στα εκατονταδες χιλιαδες post και την ιστορική διαδρομή του μεγαλου δημοκρατικου και προοδευτικου forum. Καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου του κινηματος των αποφασισμενων αγοραστων.

Έχω ισχυρή πεποίθηση ότι μια τέτοια υποψηφιότητα την θέλουν και την αναζητουν τα pixel μας. Τη θέλουν και την αναζητούν τα μέλη και οι φίλοι του forum. Όλοι όσοι παρακολουθούν ανήσυχοι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με τους δηθεν αναποφασιστους αλλα τσιγγουνηδες χρηστες.

Δεν έρχομαι να διασπάσω τα πανελ αλλά να αυξησω τα pixel. Δεν έρχομαι να διχάσω αλλά να συνθέσω . Δεν έρχομαι να καταμετρήσω απλώς τα χρωματα αλλά να απλοποιησω βαθιά τις διαδικασίες αγορας μιας τηλεορασης.

Θέλω να είμαι φορέας High Definition εικονας, χαμηλου χρονου αποκρισης και πολλων HDMI 1.3 input. Φορέας νέων μοντελων και προτάσεων για τη 1080p συνθεση του σαλονιου σας και όλων των υπολοιπων δωματιων. Για να νιώσουν και οι νέοι άνθρωποι ότι το αγοραζεις το τελαυταιο σουπερ-ντουπερ μοντελακι εχει λογικη και ουσια.

Είμαι εδώ και δεν είμαι απέναντι στους Admin και τους νεοσυστατους αναποφασιστους.
Τους τιμώ και τους σέβομαι.
Είμαι μαζί τους και νιώθω συμμαχητής και σύντροφος αγοραστης στο ωκεανο των Full HD προτασεων.
Δεν επιζητώ δηλώσεις εκπτωσεων και χαμηλων τιμων.
Η Yamaha μου στα πρώτα μου βήματα,
ο μεγάλος ηλεκτρονικος μου δάσκαλος Panasonic/MAtsushita κλπ κλπ στη συνέχεια και η Pioneer pio meta, με έμαθαν να βλεπω 100Ηz και να ακουω 5.1 με περηφανεια και αξιοπρεπεια.
Με έμαθαν να ακολουθώ τις νεες τασεις τις αγορας.
Αυτό με αίσθημα ευθύνης πράττω και τώρα.

Ευχαριστω, Μακης "Σκανδαλιδης"

Last edited:
Θα σου έρθουμε μετά την έκθεση της 1-4 Νοέμβρη!

Μέχρι τότε, ΔΕΝ είμαστε τσιγκούνηδες.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Επειδή δεν προβλέπεται και μεγάλη συμμετοχή στο thread .....

κάντε μια αγορά που θα πιάσει τόπο και δεν θα είναι ξεπερασμένη σε ένα χρόνο όπως η νέα σας τηλεόραση.....

..... κάτι τέτοιο ας πούμε :flipout:

Last edited:
χα!!!

δεν ειμαστε ειδος προς εξαφανιση να προκαλουμε την περιεργεια του κοσμου
το εργαλειο χαρισμα σας για να περνατε την ωρα σας

Last edited:
χα!!!

δεν ειμαστε ειδος προς εξαφανιση να προκαλουμε την περιεργεια του κοσμου
το εργαλειο χαρισμα σας για να περνατε την ωρα σας

Εγω συντροφε akren θα αντιπροτεινα στα παληκαρια ΓΚΑΣΜΑ γιατι ως γνωστον η τσουγκρανα αφηνει κενα :BDGBGDB55:

Βρε άντε απο εδώ...ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ !!!

Όταν (λέμε τώρα...) και αν ποτέ πάρουμε τηλεόραση θα σας βάλουμε στη θέση σας...