Χα ..... γατακια ..... νομισατε οτι διαφορετικη στοχευση διωχνει την λιγδα απ΄τον πατσα !
Να ενημερώσουμε τα μέλη που είναι κάτω από 25, ας πούμε, να ξέρουν ότι δεν έχουν θέση στο φόρουμ, εκτός εάν έχουν χιούμορ 50άρη.Τη λίγδα στο καλό φαΐ ουδείς εμίσησε, αλατοπίπερο της ζωής είναι εξάλλου. Η σκέτη λίγδα όμως, όπως και το σκέτο αλάτι καταντάει κουραστική, αν όχι αηδιαστική. Τουλάχιστον για όσους από μας έχουμε αφήσει το γυμνάσιο πολλά χρόνια πίσω.
Να ενημερώσουμε τα μέλη που είναι κάτω από 25, ας πούμε, να ξέρουν ότι δεν έχουν θέση στο φόρουμ, εκτός εάν έχουν χιούμορ 50άρη.
Το πρόβλημα είναι με αυτούς που έχουν χιούμορ 15χρονου, ασχέτως πραγματικής ηλικίας.Να ενημερώσουμε τα μέλη που είναι κάτω από 25, ας πούμε, να ξέρουν ότι δεν έχουν θέση στο φόρουμ, εκτός εάν έχουν χιούμορ 50άρη.
Έχω την απορία ποιες αναρτήσεις εκεί ήταν η αιτία ώστε να κλειδωθεί.
Κάτι ειπώθηκε για χυδαία μνματα πριν κλείσει.
αυτό το 99% δεν ποστάριζε στο συγκεκριμένο νήμα σχεδόν ποτέ.Καταλαβαίνω απολύτως το σκεπτικό (επίπεδο κλπ) του κλεισίματος και της «λύσης» αλλά φοβάμαι ότι αυτή είναι πολύ περιοριστική για το 99% των μελών, αυτών δλδ που δεν έχουν το χιούμορ επιπέδου Ψάλτη (και βγάλε).
Φανταζομαι ότι είναι η λογική της «νέας αρχής»![]()
Το ξέρω (εξ ου και είπα ότι καταλαβαίνω την απόφαση και το βλέπω σαν νέα αρχή)αυτό το 99% δεν ποστάριζε στο συγκεκριμένο νήμα σχεδόν ποτέ.
Η πραγματική απορία είναι ποιος το κρίνει αυτό.Το πρόβλημα είναι με αυτούς που έχουν χιούμορ 15χρονου, ασχέτως πραγματικής ηλικίας.
Ποιος το κρίνει; Εγώ και ο Ιάσων (maestro). Και πίστεψέ με, το κάνουμε με βαριά καρδιά, καμία όρεξη δεν είχαμε να κάνουμε το χωροφύλακα στο χιούμορ του καθενός.Η πραγματική απορία είναι ποιος το κρίνει αυτό.
Δεν θα επεκταθώ, ούτε θα επανέλθω.
Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.