Οι δέκτες επίγειας ψηφιακής λήψης στον Ελληνικό Ειδικό Τύπο

Φίλιππος Φ.

Supreme Member
12 February 2007
3,910
Αθήνα
Το περιοδικό HITECH στο τεύχος του Ιουνίου 2010 που κυκλοφορεί έχει συγκριτικό τεστ 14 δεκτών MPEG4 που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι σε πραγματικές συνθήκες λήψης, με την ευκαιρία της αναγγελθείσας έναρξης εκπομπών της DIGEA στην Αθήνα στις 18 του τρέχοντος μηνός.

Θεωρώ ότι αυτή είναι η σωστή ενημέρωση, έτσι δεν γεμίζουμε και με φωτογραφίες !!!! :D

Το περιοδικό Ήχος εικόνα στο τεύχος Απριλίου 2010 ,έχει δοκιμή 14 δεκτών DVB-T οι οποίοι κυκλοφορούν ευρέως στην Ελληνική αγορά,καθώς και ξεχωριστό πλήρες αφιέρωμα στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

-Crypto ReDi200
-digi+plus DHD-8000
-digiTV LF-2HD
-EUROSAN H-5000
-F&U DTR2205 HD PVR
-LEMM HDVB-T200
-TECHNISAT DIGYBOXXT4
-TURBO-X HD-1000
-digi+plus DSD-5000
-EUROSAN S-2000
-F&U DTR2219 PVR
-LEMM SD-555
-SCHAUB LORENZ SL-400
-TURBO-X SD-1000

Το περιοδικό του Ήχου τεύχος Απριλίου το δίνανε στην Έκθεση που διοργανώθηκε για τη τηλεόραση.

Διαβάζοντας το ξέρετε τι παρατήρησα; Ότι όλοι σχεδόν οι δέκτες που παρουσίαζε είχαν το ίδιο τηλεκοντρολ. Λέτε να είναι ένα το εργοστάσιο που τους κατασκευάζει στη Κίνα και απο το οποίο προμηθεύονται όλοι;

Επειδή φαντάζομαι τι ποιότητας είναι όλοι αυτοι οι δέκτες που έρχονται από την Κίνα αφού δεν νομίζω να τους ελέγχει για την ποιότητα τους κάποιος πιστοποιημένος Οργανισμός σε λίγο θα ανοίξουμε Νήμα με τίτλο: Σε ποιον δεν έχει σκάσει ο Δέκτης ακόμη;

Εμένα κρατάει ακόμα. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που πιάνουν και οι ... ζέστες!!! Λέτε να εκραγεί;;;