Οι διάφορες φάσεις στη ζωή ενός άντρα.

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ηλικία και Ποτό

17 μπυρα
25 ουίσκι
35 βότκα
48 διπλή βότκα
66 Μααλόξ

Ηλικία και... προσπάθεια για ξεμονάχιασμα

17 Οι γονείς μου λείπουν για το Σ/Κ
25 Το κορίτσι μου λείπει για το Σ/Κ
35 Η γυναίκα μου λείπει για το Σ/Κ
48 Η γυναίκα μου και τα παιδιά λείπουν για το Σ/Κ
66 Η δεύτερη γυναίκα μου πέθανε

Ηλικία και αγαπημένα σπορ

17 σεξ
25 σεξ
35 σεξ
48 σεξ
66 υπνάκος και σεξ
(λοιπόν, εγώ, ως γνωστόν πάντα συμφωνούσα με τους άντρες... Άσχετο αν τη βότκα την ήθελα και τη θέλω πάντα διπλή. Πάντως στα 48 και 66 μου θα λάμψει όλη η αλήθεια)

Ηλικία και "τι κάνει ένα ραντεβού πετυχημένο"

17 Ένα γαλλικό φιλί
25 Να πάρουμε μαζί πρωινό
35 Δεν την ενόχλησε που πηγαίνω στον ψυχαναλυτή
48 Δεν χρειάστηκε να γνωρίσω τα παιδιά της
66 Γύρισα σπίτι ζωντανός

Ηλικία και αγαπημένη φαντασίωση

17 Να φτάσω στο . . . τρίτο
25 Να κάνω έρωτα στο αεροπλάνο
35 Ένα τρίο;
48 Να εκτιναχθεί η μετοχή της εταιρίας στα ύψη
66 Ελβετίδα παρθένα/Ναζί σκλάβα

Ποια είναι η ιδανική ηλικία για γάμο

17 Στα 25
25 Στα 35
35 Στα 48
48 Στα 66
66 Στα 17

Ηλικία και το ιδανικό ραντεβού

17 Σινεμά και επιστημονική φαντασία
25 Ρεφενέ το λογαριασμό και πάμε σπίτι μου
35 Πάμε σπίτι μου
48 Πάμε σπίτι μου να κάνεις και κάτι να φάμε
66 Σεξ στο τζετ της εταιρίας καθ' οδόν για Ελβετία

Απάντηση: Re: Οι διάφορες φάσεις στη ζωή ενός άντρα.

Kάτι σε έχει πιάσει και ανεβάζεις πράμα ε? Mα καλά που τα βρίσκεις βρε παιδάκι μου? XAXAXA!

Είναι μυστικό.....:p
Ανακάλυψα ένα site με διάφορα τέτοια!

Εννοώ πως για να λες καλη κουβεντα για αντρες μαλλον καποιος Χακινεν μας διαβαζει.....!!!-bye-
Κανω λαθος????:chinscratch:

Εννοώ πως για να λες καλη κουβεντα για αντρες μαλλον καποιος Χακινεν μας διαβαζει.....!!!-bye-
Κανω λαθος????:chinscratch:

:flipout: :flipout: :flipout: γιατί καλέ; γίνομαι κακία από αγάπη με τους άντρες....
Αν διάβαζε ο Ραικόνεν να έβλεπες τι θα έγραφα για τους άντρες!!!!!! :Banane0:

Επομενως σωστα σκεφτηκα!:flipout:
Οποτε γραψε τοτε κατι και για μας:music-smiley-005: ας ήμαστε ασχημοι:beee: και που ξερεις μπορει να μας διαβαζει....και το κουκλι:offtopic: σου!!!-bye-

Last edited:
Επομενως σωστα σκεφτηκα!:flipout:
Οποτε γραψε τοτε κατι και για μας:music-smiley-005: ας ήμαστε ασχημοι:beee: και που ξερεις μπορει να μας διαβαζει....και το κουκλι:offtopic: σου!!!-bye-

Ανέβασα και για εσάς κάτι καλό, για να μην λέτε.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5608 -bye-

ΔΕ λεμε αλλα σε επαινουμε!:aktion033::aktion033::aktion033:
Μαλλον κατι καλο σου συμβαινει και ευχομαι να εχει διάρκεια.:award::award::award:

ΔΕ λεμε αλλα σε επαινουμε!:aktion033::aktion033::aktion033:
Μαλλον κατι καλο σου συμβαινει και ευχομαι να εχει διάρκεια.:award::award::award:

Σε ευχαριστώ Δημοσθένη....μέσα έπεσες!!!!:music-smiley-005: Θα δείξει όμως.....

Αφιερωμένο στη Νικόλ:

Μια μικρή ιστορία για το πως γνώρισε τη γυναίκα του (μιλάμε για πολύ τσαούσα γυναίκα, θα τον έχει σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε) ο πανμέγιστος Mika Hakkinen...

Εκείνη δούλευε σε γραφείο ταξιδίων, Εκείνος ήθελε να βγάλει ένα εισιτήριο. Όταν τον ρώτησε τι δουλειά κάνει, εκείνος αντί να της απαντήσει F1 driver, της απάντησε σκέτο driver. Οπότε γυρνάει στη συνάδελφό της και της λέει:
'' Ταρίφας είναι''.:flipout: :flipout:

ΣΗΜ. Μην νομίζεις ότι είναι ανέκδοτη η ιστορία. Την γνωρίζουν όλοι οι ταρίφες. Γι' αυτό οδηγούν σαν τον Mika...:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Κατά την ίδια λογική αν ένας κοντούλης, ξανθούλης, με γαλανά μάτια σου πει ότι είναι ''νταλικιέρης'', παντρέψου τον .....

99% είναι ο Kimi....

Αφιερωμένο στη Νικόλ:

Μια μικρή ιστορία για το πως γνώρισε τη γυναίκα του (μιλάμε για πολύ τσαούσα γυναίκα, θα τον έχει σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε) ο πανμέγιστος Mika Hakkinen...

Εκείνη δούλευε σε γραφείο ταξιδίων, Εκείνος ήθελε να βγάλει ένα εισιτήριο. Όταν τον ρώτησε τι δουλειά κάνει, εκείνος αντί να της απαντήσει F1 driver, της απάντησε σκέτο driver. Οπότε γυρνάει στη συνάδελφό της και της λέει:
'' Ταρίφας είναι''.:flipout: :flipout:

ΣΗΜ. Μην νομίζεις ότι είναι ανέκδοτη η ιστορία. Την γνωρίζουν όλοι οι ταρίφες. Γι' αυτό οδηγούν σαν τον Mika...:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Κατά την ίδια λογική αν ένας κοντούλης, ξανθούλης, με γαλανά μάτια σου πει ότι είναι ''νταλικιέρης'', παντρέψου τον .....

99% είναι ο Kimi....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: πολύ καλό!!!!!
Έχω ξαναπεί όμως πως δε μου αρέσουν οι ξανθοί και πόσο μάλλον αν είναι και κοντοί. Έτυχε να πέσω σε περίπτωση που μου αρέσει ο Kimi!