Οι Iron Maiden δεν φοβούνται την πειρατεία…

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Και φυσικά δεν θα πρέπει να τη φοβούνται ΙΜΗΟ, με τέτοια Live που κάνουν
Καμία σχέση και με την αντιμετώπιση των Metallica στο θέμα

iron_maiden-band_photo-600x403.jpg

Όποιος ήταν το Σάββατο Gagarin , για τους New Model Army, καταλαβαίνει ξεκάθαρα ότι η αμοιβαία αγάπη μεταξύ μουσικών και κοινού τους, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ποτέ από κανένα πειρατή … ΙΣΑ ίσα τσάμπα διαφήμιση μπορεί να είναι…
Ενώ μη ξεχνάμε ότι άλλο USA, άλλο η Βραζιλία και η Ελλάδα…
και άς βάζουν την τιμή του CD $18 -> 18ευρώ , δε ξέρω καν τι νόμισμα έχουν στη Βραζιλία
Αλλά τι καλύτερο από το να βλέπεις τον κόσμο στα Live , καμία σχέση με το CD/δίσκο/mp3

link: http://www.deathmetal.org/news/heav...-not-killing-music-offers-new-business-model/

Last edited:
Βασικά , οι metallica είναι μακράν πιο τίμιοι στα live (περισσότερη ώρα, αλλάζει το setlist σε κάθε show).
Απο την άλλη, αν ξεκινήσουμε maiden vs metallica δεν θα τελειώσουμε ποτέ! :p

Οι Maiden δεν ειναι πλεον μπαντα, μια εταιρία ειναι (btw σημερα τυχαια διαβασα κι αυτο: http://www.rocking.gr/news/Anamesa-...riseis-tou-In-Basileiou-oi-Iron-Maiden/18239/)

Θα μου πεις, όλες οι μεγαλες μπαντες πλεον, εταιρίες ειναι.

Σωστο αλλά σε καποιες βρισκεις ακόμη λίγη ''τρελα'', λίγο παθος για δημιουργία (κατι που λείπει εδώ και δεκαετίες από τους Maiden - εξ' ου και τα νερομπλούκια που βγαζουν για δισκους).

Κρυόκωλοι μεσήλικες Αγγλοι ειναι πλέον που δεν αλλάζουν μισό τραγούδι σε καθε περιοδεία και βλέπουν από κάτω μια χωρα ολόκληρη (που μόνη της τους εχει κάνει πλούσιους) να παρακαλάει (κυριολεκτικά) δεκαετίες να ακούσει το μαμημένο ''Alexander'' και δεν ιδρώνει το αυτί τους....τοσο ''πεθαμενοι'' συναισθηματικα ειναι που μια τετοια ζητηση δεν τους αναβει την παραμικρή σπίθα να παιξουν κατι που δεν εχουν παίξει δεκαετίες τώρα (το γεγονός ότι ο Bruce βγαζει ακόμα, προσωπικούς, καλούς δίσκους και ειναι αυτός που στην τελευταία συναυλία ''συγκινήθηκε'' και τραγούδησε ακαπέλα το ρεφρεν του Alexander κατι λεει (για τους υπόλοιπους)....)

Οι Metallica πχ, μιας και αναφέρθηκαν (δεν ειμαι και ο μεγαλύτερος fan btw) δεν εχουν καμία σχεση πλεον με Napster εποχες.

Καθαρη money maker μηχανη και αυτοι αλλα Αμερικάνοι, με υψηλότερα ποιοτικά standards (σε τεχνικό επίπεδο εννοώ), λίγη παραπάνω ''καφρίλα'' (κάτι που ειναι θετικό για την ''αναζωογόνηση'' τους) και πολύ καλύτερη επαφή με το κοινό (τους).

Δεν έχετε άδικο ότι και οι δυο , μηχανές λεφτών έχουν καταντήσει, αν και προτιμώ σε κάθε περίπτωση το business model του να μη βρίζουμε τα πιτσιρίκια που ακούνε τη μουσική τους σε αντιγραμμένη … κασέτα…
Κι οι δυο τους και όλοι χρωστάνε σε αυτή την κασέτα μια γενιά οπαδών τους,
Την επόμενη γενιά κάποιοι δε θα την κερδίσουν ποτέ με 18ευρώ το CD, ειδικά τη γενιά της κρίσης, των αναπτυσσόμενων ως λένε κάποιοι που μετράμε κουκιά οικονομιών
Αν και μπορούν ακόμα να την κερδίσουν με συναυλίες!!!

ΥΓ. Νομίζω Θεσσαλονίκη και λάσια οι New Model Army δεν έπαιξαν το 51 st State , στην Αθήνα το είπαν

Πως θα ήθελα να ήταν αλλαγμένο το ρεφρέν

51st state of Germany

Όπως κάποτε έκανε ο Αγγελάκας με τις Τρύπες στο magic bus,
Λ.χ. Στο live στο Manchester ‛’Λονδίνο, Μάντσεστερ, ή Βερολίνο, έχεις ξεχάσει που ακριβώς θέλεις να πας’’

Θα μου πεις από ένα στοίχο καταλαβαίνεις αν ο άλλος έχει επαφή με το κοινό (και την πραγματικότητα γενικότερα)
Όχι από τη λέξη
Αλλά από πως το λέει

Επαφή με το κοινό, νομίζω αυτό είναι το μυστικό, σε όλες τις θάλασσες, τις κάλμα ή τις γεμάτες με πειρατές και τέρατα…

Last edited:
Και φυσικά δεν θα πρέπει να τη φοβούνται ΙΜΗΟ, με τέτοια Live που κάνουν
Καμία σχέση και με την αντιμετώπιση των Metallica στο θέμα

iron_maiden-band_photo-600x403.jpg

Όποιος ήταν το Σάββατο Gagarin , για τους New Model Army, καταλαβαίνει ξεκάθαρα ότι η αμοιβαία αγάπη μεταξύ μουσικών και κοινού τους, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ποτέ από κανένα πειρατή …
Ησουν Gagarin? Me too ...

Ησουν Gagarin? Me too ...

Ακριβώς κέντρο πίστας κάτω από το μπαλκόνι
Αλλά με μπουφάν και 38 πυρετό , δεν έβλεπα και εγώ πολλά... πάλι καλά άκουγα :)

Επόμενο Σάββατο Rotting Christ
Με 10 ευρώ!!! (8 για ανέργους)
Λιγότερο από το CD δηλαδή! Και φυσικά ξεπούλησαν…
Και σίγουρα θα είναι εκπληκτικοί …

Αν ήμουν εγώ τραγουδοποιός , θα θεωρούσα την πειρατεία ευλογία. Έτσι κι αλλιώς από τις πωλήσεις των δίσκων δεν παίρνουν πολλά χρήματα. Άρα, τα τόρρεντς σε κάνουν γνωστό και ο κόσμος έρχεται στις συναυλίες. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κίνηση τα τόρρεντς, εκεί που οι Maiden εδωσαν τις μεγαλυτερες συναυλίες τους. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταλάβει οτι η πειρατεία δεν βλάπτει μόνο.

Στο άρθρο δεν είδα δήλωση κάποιου μέλους των Maiden για να πω μπράβο ή όχι.

ΥΓ. Νομίζω Θεσσαλονίκη και λάσια οι New Model Army δεν έπαιξαν το 51 st State , στην Αθήνα το είπαν

θεσσαλονικη το παιξαν αλλα μετα το κανονικο λιστ,οταν ξαναβγηκαν. μαλιστα εκει ηταν που o ελληναρας ξεσπαθωσε και παλι ενδεικτικο οτι δεν ξερει που παει και τι ακουει. ειπε ο τυπος bulgaria και καποιοι βουλγαροι απο κατω φωναξαν, μετα ειπε macedonia και καποιοι ελληναρες γιουχαραν. σκαλωσε αυτος σου λεει σε τι καθυστερημενους επεσα και στο τελος λεει we like to disturb the audience. τι να πει ,ξεκολατε ρε μαλακες με τον μεγα αλεξανδρο και τις μακεδονιες?

θεσσαλονικη το παιξαν αλλα μετα το κανονικο λιστ,οταν ξαναβγηκαν. μαλιστα εκει ηταν που o ελληναρας ξεσπαθωσε και παλι ενδεικτικο οτι δεν ξερει που παει και τι ακουει. ειπε ο τυπος bulgaria και καποιοι βουλγαροι απο κατω φωναξαν, μετα ειπε macedonia και καποιοι ελληναρες γιουχαραν. σκαλωσε αυτος σου λεει σε τι καθυστερημενους επεσα και στο τελος λεει we like to disturb the audience. τι να πει ,ξεκολατε ρε μαλακες με τον μεγα αλεξανδρο και τις μακεδονιες?

Νταξ … απίθανα πράγματα μου περιγραφείς
Και εδώ μετά το κύριο μενού το έπαιξαν.

το μονό σίγουρο είναι ότι το συναίσθημα την υποτέλειας σε ξένα κέντρα το έχουν τραγουδήσει κι άλλοι λαοί
δεν είμαστε μόνοι

Ας μην ξεχνάμε ότι για τον "χαρακτήρα" που δείχνει το κάθε συγκρότημα στον κόσμο, υπεύθυνος είναι τις περισσότερες φορές ο manager...

Βασικά , οι metallica είναι μακράν πιο τίμιοι στα live (περισσότερη ώρα, αλλάζει το setlist σε κάθε show).
Απο την άλλη, αν ξεκινήσουμε maiden vs metallica δεν θα τελειώσουμε ποτέ! :p

Μικρός τσακωνόσουν στο "Αγόρι" για το αν είναι καλύτεροι οι Bon Jovi από τους Europe; :p

Ας μην ξεχνάμε ότι για τον "χαρακτήρα" που δείχνει το κάθε συγκρότημα στον κόσμο, υπεύθυνος είναι τις περισσότερες φορές ο manager...

Μικρός τσακωνόσουν στο "Αγόρι" για το αν είναι καλύτεροι οι Bon Jovi από τους Europe; :p

Ήξερα οτι ήταν ο Bon Jovi οπότε δεν τσακωνόμουν :p

Τσακωνόταν μόνο στο Pixel με οποιον δεν του εκανε καλές τιμες στις αγγελίες για δισκέτες

(εγω τσακωνόμουν στην Μανίνα με τον PanMan)

:p