Οι Καλύτεροι και οι Χειρότεροι Έλληνες Ηθοποιοί;

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,758
Λιβαδειά
.

.
Ποιοί είναι κατά τη γνώμη σας οι Kαλύτεροι και οι ποιοί οι Xειρότεροι Έλληνες ηθοποιοί;

.
.

Χειρότερη Ελληνίδα ηθοποιός: Μιμή Ντενίση
Χειρότερος Έλληνας ηθοποιός: Εξ'ημισείας ο τίτλος απονένεται στους Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Κώστα Σόμμερ.

Ρε είπαμε ηθοποιούς, δεν ήξερα ότι Παπακαλιάτης και Σόμμερ, υπηρετούν τον πολιτισμό!!

Δίκιο έχεις αλλά μπορείς να σκεφτείς κάτι χειρότερο που να έχει περάσει από το πανί ή το γυαλί?

Τα ''τέρατα'':

Λογοθετίδης
Παπαγιαννόπουλος
Μακρής
Αυλωνίτης
Κωνσταντάρας
Σταυρίδης
Βέγγος
Εξαρχάκος
Βασιλειάδου
Βλαχοπούλου

Το τέρας:

Αλίκη Βουγιουκλάκη

:smash::smash::smash:

Δίκιο έχεις αλλά μπορείς να σκεφτείς κάτι χειρότερο που να έχει περάσει από το πανί ή το γυαλί?

Τον Ρένο Χαραλαμπίδη! Με την ίδια, εκνευριστική, μανιέρα τόσα χρόνια...

Τον Ρένο Χαραλαμπίδη! Με την ίδια, εκνευριστική, μανιέρα τόσα χρόνια...

Του δίνω ελαφρυντικό ότι σκηνοθέτησε κάποιες αξιοπρεπείς ταινίες (μιλάω κυρίως για το No budget story), κατά τη γνώμη μου οι άλλοι δύο είναι παντελώς ατάλαντοι.

Του δίνω ελαφρυντικό ότι σκηνοθέτησε κάποιες αξιοπρεπείς ταινίες (μιλάω κυρίως για το No budget story), κατά τη γνώμη μου οι άλλοι δύο είναι παντελώς ατάλαντοι.

Εδώ θα διαφωνήσω. Θέλει ταλέντο να πουλάς το απόλυτο τίποτα, και οι άλλοι να το αγοράζουν.

Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν κακό το no budget story, οι επόμενες δύο ταινίες του "λίμνασαν". Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά και εξ'άλλου το νήμα δεν εξατομικεύεται για έναν μόνο, σε άλλο νήμα ίσως...

Χορν.
Και Λογοθετίδης-Παπαγιαννόπουλος-Ηλιόπουλος-Σταυρίδης-Χατζηχρήστος σε υψηλότατο ασφαλώς επίπεδο. Δυστυχώς οι πραγματικά μεγάλες ερμηνείες σε θέατρο, μένουν εφήμερες, ως προς εμάς τους επόμενους.

Re: Απάντηση: Οι Καλύτεροι και οι Χειρότεροι Έλληνες Ηθοποιοί;

Τα ''τέρατα'':

Λογοθετίδης
Παπαγιαννόπουλος
Μακρής
Αυλωνίτης
Κωνσταντάρας
Σταυρίδης
Βέγγος
Εξαρχάκος
Βασιλειάδου
Βλαχοπούλου

Κατράκης
Παξινού
Λαμπέτη
Φωτόπουλος
Ηλιόπουλος
Κονιόρδου (επειδή είναι νέα δεν είναι κατώτερη από τις παλιές)

Το τέρας:

Αλίκη Βουγιουκλάκη

:smash::smash::smash:

Μιμή Ντενίση