Οι κάμερες στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης....

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
...από αύριο θα λειτουργούν και πάλι. Σήμερα γίνεται η επισκευή και η ρύθμισή τους. Προσέξτε ειδικά αυτή πηγαίνοντας στα δυτικά πριν μπούμε στο τούνελ και την άλλη που είναι πάνω στο πέταλο μπροστά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Το πρόστιμο είναι εξωφρενικό, και με 30 χλμ πάνω από το όριο έχει αφαίρεση διπλώματος και φυλάκιση. και πάνω στο πέταλο σήμερα είχε όριο 50 (!!!!) αλλά μπορεί να μην είναι αυτή η τελική πινακίδα, καθώς γίνονται εργασίες στο σημείο αυτό.

Προσέξτε....

ευχαριστούμε Βλάση....
πάλι τους τέλειωσαν τα λεφτά βλέπω...

πριν μπούμε στο τούνελ είναι αυτή μετά τον κόμβο πανοράματος στο χαμηλότερο σημείο. Ετσι?
το πέταλο δεν κατάλαβα ακριβώς...μπροστά από το Παπ είναι ευθεία και μόνο....
βέβαια εδώ και δυό χρόνια με 70 πάω....:grandpa:

πριν μπούμε στο τούνελ είναι αυτή μετά τον κόμβο πανοράματος στο χαμηλότερο σημείο. Ετσι?
το πέταλο δεν κατάλαβα ακριβώς...μπροστά από το Παπ είναι ευθεία και μόνο....
βέβαια εδώ και δυό χρόνια με 70 πάω....:grandpa:

Πέταλο; https://www.google.com/maps/@40.6917408,22.9611935,16z

:)

αυτό δεν είναι μπροστά στο Παπαγεωργίου και είναι εξαιρετικά κακοσχεδιασμένη ακτίνα. Με λίγη υγρασία σε βγάζει ακόμα και με 100. (όταν έρχεσαι προς Θεσσαλονίκη)

To ξέρω που είναι και πόσο άσχημα σε πετάει. Στο χάρτη φαίνεται πολύ "αθώο".

Απάντηση: Re: Οι κάμερες στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης....

Έχω περίπτωση θανατηφόρου τροχαίου στο σημείο, για τον ανωτέρω λόγο. Και με αρκετά λιγότερα από 100

Re: Απάντηση: Re: Οι κάμερες στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης....

Έχω περίπτωση θανατηφόρου τροχαίου στο σημείο, για τον ανωτέρω λόγο. Και με αρκετά λιγότερα από 100

Θανατηφόρο δεν ξέρω, αλλά επειδή περνάω καθημερινά έχω δει ανατροπές γύρω στις 7-8 φορές σε 4 χρόνια...
Εμένα με ζορίζει και με τετρακίνητο να φανταστείς...

Μάλλον φθηνά την γλύτωσες...........:BDGBGDB55:

Βασικά, γενικά δεν τρέχω ιδιαίτερα αλλά μη περνώντας συχνά από εκεί, αν χρειαζόταν να τον διέσχιζα βράδυ με μια κλασσική ταχύτητα 120 χλμ, από τη μια μέχρι την άλλη άκρη θα είχα χάσει δίπλωμα για πάντα...