oι νεοι Madness...

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Δεν πιστευω να εχει να πει κανεις τιποτα κακο ΚΑΙ για αυτους? Μηπως να αρχισω τα :slapface: απο τωρα???

Sorry

Εγώ να πω τι χορογραφίες με τραγούδια των Madness κάναμε με τα φιλαράκια μου (μετά σεβαστών δόσεων αλκοόλης);

madness : :slapface: μία από τις πιό χοντροκομμένες ανοησίες στην ιστορία -bye- . Από 'κείνες που με έκαναν να πιστεύω για πολύ καιρό ότι η μουσική από το 77 και μετά είναι ανόητη και απευθύνεται σε 12χρονους :chinscratch: . Για πλάκα βέβαια καλοί ήταν :bang:

Re: Απάντηση: oι νεοι Madness...

madness : :slapface: μία από τις πιό χοντροκομμένες ανοησίες στην ιστορία -bye- . Από 'κείνες που με έκαναν να πιστεύω για πολύ καιρό ότι η μουσική από το 77 και μετά είναι ανόητη και απευθύνεται σε 12χρονους :chinscratch: . Για πλάκα βέβαια καλοί ήταν :bang:

Θα σε πατησω με τα Doc Martins:argue:

Περα της πλακας, αν σου δωσω να δεις το Madstock θα καταλαβεις οτι μιλαμε για μεγαλη μπαντα. Οσοι το εχουν δει ξερουν. Δυστυχως δεν υπαρχει σε dvd, παρα μονο σε vhs. Η συναυλια που υπαρχει σε dvd ειναι εντελως μουφα. Στο Madstock μιλαμε για τρελο power. Οσοι το εχουν δει ή ηταν εκει, ξερουν.

Sorry αλλά το beat τους-για καινούριο τραγούδι- είναι τόσο παρωχημένο εν έτει 2007 και το "ραπάρισμα" άσχετο.
Δεν βρήκαν κάτι καινούριο να πούν ή να δώσουν ?
Θλιβερό.
Ας μέναν στα παλιά τους να τους θυμούνται οι fans τους με σεβασμό ..

Υ.Γ. Dock Martin's είχα και εγώ βέβαια αλλά δεν ξέρω πιά που βρίσκονται..:grandpa:

Απάντηση: Re: oι νεοι Madness...

Περα της πλακας, αν σου δωσω να δεις το Madstock θα καταλαβεις οτι μιλαμε για μεγαλη μπαντα. Οσοι το εχουν δει ξερουν. Δυστυχως δεν υπαρχει σε dvd, παρα μονο σε vhs. Η συναυλια που υπαρχει σε dvd ειναι εντελως μουφα. Στο Madstock μιλαμε για τρελο power. Οσοι το εχουν δει ή ηταν εκει, ξερουν.

kαι ομως υπαρχει και το εχω...

43745.jpg

εγω νομιζω πως ειναι ενα πολυ τιμιο συγκροτημα. ποτε δεν πουλησαν σοβαροφανεια και εγραψαν φοβερα τραγουδια.

SKA! SKA! SKA!
Μπορεί για μένα να μην έφτασαν ποτέ το επίπεδο των Specials αλλά πάντα μου αρέσει να τους ακούω.
Για μένα η καλύτερη SKA μπάντα της δεκαετίας μας ήταν οι SKA-P, και ακούγοντας τα καινούργια των Madness όντως νιώθω πως δεν είναι φρέσκα...
Όταν ξεκινάει πάντως το One step beyond, ή το Night Boat to Cairo ή το Buggy Trousers ή το ... το μόνο που θέλω είναι να σηκωθώ και να αρχίσω να χορεύω
Και για το γιατί διαλύθηκαν παλαιότερα οι λόγοι δεν ήταν μόνο μουσικοί για όσους θυμούνται...

Re: Απάντηση: Re: oι νεοι Madness...

kαι ομως υπαρχει και το εχω...

43745.jpg
Δεν αναφερομαι σε αυτο το οποιο εχω και εγω, αλλα στη συναυλια που δωσανε το 91. Δυστυχως καμμια σχεση το ενα Performance με το αλλο.