οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

Μη με παρεξηγήσετε αλλά όχι ΝΙΚΗΤΗΣ, καλύτερα ΤΥΧΕΡΟΣ ή ΚΕΡΔΙΣΕ ή κάτι άλλο πιο ορθόγραφο, εκτός αν έπεσε πολύ σπρωξίδι και αγκωνιά για το ποιός θα πάρει το "σωστό" κομμάτι πίτας :)

(Υ.Γ. από ζήλια σχολιάζω, γιατί λόγω τόπου κατοικίας και εργασίας δεν μπόρεσα να συμμετέχω να σας γνωρίσω και από κοντά. 'Ισως του χρόνου...)

Απάντηση: Re: οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αργύρη Νομικό (arno) για τις συνδρομές του περιοδικού Digital Info TV που μας δώρισε, όπως και για τις απορίες που μας έλυσε (νέα, φήμες, κουτσομπολιό)...και πολλά άλλα.

Οι τυχεροί που τα απόλαυσαν ήταν ο Zaras, ο Aragorn o kblachos και εγώ....
Τη λες ρε ουφαλα εγω απο εξω δεν μενω,μαμω την τβ μου μεσα.

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Κώστα που θα κάνει μανεκέν τη γυναίκα μου... :BDGBGDB55:

Ευχαριστώ κι εγώ την σειρά μου, έστω και το τώρα για την συνδρομή στο περιοδικό" Δορυφορικά Νέα".

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου το μπαμπά μου, τη μαμά μου, τον ατζέντη μου και την κυρά Λουκία από δίπλα που κάνει υπέροχα σουτζουκάκια...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: οι Τυχεροι της Πρωτοχρονιατικης πιτας μας (2010)

11 4 θήκες i phone zCover iSAglove Car Kit

carkit.jpg

.
.
.
Nικητες

Send morfeas
Amazona Sfortis

Το σημαντικότερο ήταν η πολύ καλή διοργάνωση και η φανταστική παρέα("πάτερ" σε σένα αναφέρομαι)!
Ευχαριστώ κι εγώ από τη μεριά μου, όλους, όσους συνέβαλλαν για να φύγουμε όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα!
Ευχαριστώ θερμά τον δωροθέτη για τα δώρα που πρόσφερε και κέρδισα ένα από αυτά! :a0210:

Ουπς
Τώρα είδα το νήμα ;)
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ το avclub και τον Αργύρη Νομικό για το δώρο μου!
Και του χρόνου!

Larry σορρυ αλλά τα στοιχεία μου δεν έχουν παει στο Περιοδικό
Digital TV info
Tα έχεις πάρει

Ευχαριστώ και παλι και του χρονου