Οι υποσχέσεις της Sony για το PS3...

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να την πιστέψω την εταιρεία για τα μεγάλα της πάλι λόγια, αλλά μέχρι στιγμής μας δίνει ότι έχει υποσχεθεί, έστω κ με δόσεις.....χαχαχαχα....:FSGSFGS4: :operator: :grinning-smiley-043

Αυτή την φορά λοιπόν μιλά για περίπου 380 νέα παιχνίδια που θα έρθουν στπ ps3, μαζί με τα downloadable φυσικά. Αυτά τα παιχνίδια θα είναι μέχρι τέτοια εποχή περίπου το 2008 στο συνολό τους.

Υποστηρίζει ότι το μόνο που λείπει από την κονσόλα είναι η πληθώρα των παιχνιδιών κ φυσικά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Προσωπικά είμαι μερικώς ικανοποιημένος με τα τωρινά παιχνίδια, καθώς έχω πολύ καλά μπάσκετ, first person shooters, 3d ninja, αλλά ακόμα λοίπουν αξιόλογοι τίτλοι σε ποδόσφαιρο κ ράλυ, που ευτυχώς όμως είναι κοντά με το colin mcrae dirt & pro evolution 2008/fifa 08.

Αποσπάσματα δηλώσεων :
""Attractive game software is the key to accelerate PS3 growth over the next year," Stringer said on Thursday."

"More than 200 packaged software titles will likely be released for the PS3 in the year to March 2008, and more than 180 titles are expected to be launched over the Internet, Stringer said."

"Sony aims to double its PS3 shipments to 11 million units in the current business year and reduce the game unit's loss to 50 billion yen."

Ολόκληρο το άρθρο εδώ :
TOKYO Reuters

-bye-

Οι υποσχέσεις τις Sony σίγουρα θα βγουν πραγματικότητα,δεν ξέρω αν θα είναι 380 games αλλά κάπου εκεί κοντά...

..γιατί ρε παιδιά, άμα δεν είναι 380 και είναι 280 τρέχει τίποτα?

Εδώ δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε μια ώρα την ημέρα,
τα 380 παιχνίδια μας μαράνανε.

Αυτά είναι διαφημιστικά τρίκ για τους πιτσιρηκάδες.

Re: Απάντηση: Re: Οι υποσχέσεις της Sony για το PS3...

Ουκ εν το πολλω τω ευ!!!

Καλυτερα λιγα παιχνιδια και καλα. Και το PS2 ειχε πολλα παιχνιδια και το 90% ηταν κατω του μετριου.

Δυστυχώς και το Gran Turismo 5 για το PlayStation 3 θα βγει την άνοιξη του 2008.

Υπομονή Silent...

Βρε Σταύρο με εσένα μιλάω κ κάνουμε πλάκα, όχι με το κατάστημα που προφανώς πουλά κ τις δύο κονσόλες. :music-smiley-005:

Αυτο λεω και εγω βρε Μιχαλη μου σιγα μην εχω 50 κονσολες στο μαγαζι και περιμενω αν μου χαλασει το 360 να ερθει απο το Service:flipout::flipout: