ΟΙΚΙΑΚΟ HOME CINEMA

alki

New member
3 August 2010
4
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΟΙΚΙΑΚΟ HOME CINEMA. ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛY ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΑ HXEIA THΣ ROISTER (STATUS 5,1) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΞΑΚΑΝΑΛΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ AUDIO CINECITTΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ AV ΙΣΧΥΕΙ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ [FONT=&quot]
[/FONT]

Καλησπερα και καλως ηρθες στο φορουμ.

Αν σου ειναι ευκολο, βαλε ενα λινκ του ενισχυτη σου. Μαλλον ειναι ολοκληρωμενος, οποτε δεν χρειαζεσαι προενυσχυτη. Εαν ειναι τελικος, τοτε χρειαζεσαι.

Γενικως, χρειαζεσαι μια "πηγη" (dvd, ή bluray player, ή media player), καποια καλωδια, και τελος ενα "μεσο" που θα προβαλεται αυτο που θες να δεις (τηλεοραση ή προβολεας)

Υγ. Αν δεν σου ειναι δυσκολο, γραφε με μικρα και οχι με κεφαλαια γραμματα.

Ντίνο δεν είναι ολοκληρωμένος. Πράγματι η audio analogue είχε βγάλει 6κάναλο τελικό με την ονομασία CINECITTΑ.
Φίλε alki αυτό που χρειάζεσαι είναι πράγματι ένας προενισχυτής ή ένας ολοκληρωμένος ο οποίος θα έχει οπωσδήποτε 5.1 (ή 7.1) preout. Διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τον τελικό σου.

ΥΓ. Πόσο πήρες τον τελικό αν επιτρέπετε??

Καλησπερα καλως σας βρηκα.
Το site του ενισχυτη ειναι : www.hifiaudiosound.com/amplifier_audio_analogue_cinecitta_multi.htm. Αν ειναι ευκολο θα ηθελα να μαθω τι προενισχυτη πρεπει να χρησιμοποιησω ; Οσο για την τιμη δεν την γνωριζω γιατι μου τον εκαναν δωρο με τα ηχεια !!!!!

Τι ποσό είσαι διατεθημένος να δώσεις? Για παράδειγμα ο ποιο οικονομικός προ αυτή τη στιγμή ειναι ο ΟΝΚΥΟ 5507 που κοστίζει περιπου στα 1500 .
Αν θες κάτι ποιο οικονομικό τότε πας στην λύση που είπα και στο προηγούμενο ποστ. Δηλαδη ολοκληρομένος με 5.1 pre out. Για παράδειγμα σου κάνουν ο pioneer από το μοντέλο LX52 και πάνω, ο denon απο την σειρα 3310 και πάνω, ο ΟΝΚΥΟ από TX-NR808 και Yamaha από RX-V667 και πάνω.

Καλημερα ευχαριστω για την βοηθεια,
επειδη τα χωραφια που μπαινω δεν τα ξερω καλα εαν καταληξω στην δευτερη λυση που μου προτεινες τι γινεται με τον τελικο ; Oταν λεμε pre out τι εννοουμε;

Καλημερα ευχαριστω για την βοηθεια,
επειδη τα χωραφια που μπαινω δεν τα ξερω καλα εαν καταληξω στην δευτερη λυση που μου προτεινες τι γινεται με τον τελικο ; Oταν λεμε pre out τι εννοουμε;

Εαν πας στην δεύτερη λύση τότε θα συνδέσεις τον ολοκληρωμένο με τον τελικό και θα χρησιμοποιείς τον ολοκληρωμένο σαν προ. Για να κάνεις αυτη τη σύνδεση χρειάζεσαι οπωσδήποτε την έξοδο preout γιατί από εκεί κάνεις την σύνδεση μεταξύ τους (ολοκληρωμένος-τελικός).

Ευχαριστω mr rebelo
Η βοηθεια σου ηταν πολυ συμαντικη.Εχω ξεκινησει ηδη να ψαχνω ενησχυτη.Θα αναφέρω αποτελεσματα για να συμβάλω στο έργο του φορουμ αυτού....Καλη συνεχεια...