Οικονομικά ηχεία δαπέδου

ΖΜΖΜ

New member
1 January 2015
9
Ειμαι καινουργιος εδω και αυτο ειναι ο προτο μου post εδω και συγνωμη αν ειναι repost, θελω να παρω ζευγος ηχεια δαπεδου που να ειναι καπος ποιοτικα και καλαίσθητα (προαιρετικα) π.χ FI-EX-cav , skytronic shft59b,δυστυχώς το Budget ειναι μικρο στα 300 euro περιπου (και αν ξερετε και με τη amp χρειαζετα τοτε τελεια )

Απάντηση: Re: οικονομικα ηχεια δαπεδου

σαλονι κατα βασει, ξερω ειναι λιγα τα λευτα απλα θελω αυτο που λενε value for money

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν εχω και δεν εχω και την καταληλι γνωση για ποιον θα μου κανει, εχεις καποιο μαγαζι συγγεκριμενο στο μιαλο σου για μεταχειρισμενα ?

Re: οικονομικα ηχεια δαπεδου

Το budget σου θα είναι 300 και για τα δύο ή μόνο για τα ηχεία, και αν ισχύει το δεύτερο, πόσα σκέφτεσαι να διαθέσεις για ενισχυτή;

Πηγή υπάρχει και ναι ποιά;

Απάντηση: οικονομικα ηχεια δαπεδου

Ειμαι καινουργιος εδω και αυτο ειναι ο προτο μου post εδω και συγνωμη αν ειναι repost, θελω να παρω ζευγος ηχεια δαπεδου που να ειναι καπος ποιοτικα και καλαίσθητα (προαιρετικα) π.χ FI-EX-cav , skytronic shft59b,δυστυχώς το Budget ειναι μικρο στα 300 euro περιπου (και αν ξερετε και με τη amp χρειαζετα τοτε τελεια )

Μήπως για τα CAV FI-EX, τα 300Ε περίπου είναι για ένα ηχείο και όχι ζεύγος?

Κοίτα και τις αγγελίες εδώ μέσα,θα βρεις ενδιαφέροντα πράγματα
Στα χρήματα που διαθέτεις,η λύση του μεταχειρισμένου είναι μονόδρομος.

300 για ηχεια και 150 για amp/reciever , ika ειχες δηκιο ενω ελεγε ζευγος πηρα τηλεφωνο και εννοουσαν 1 ηχειο, εκανα ενα γρηγορο ψαξιμο εδω αλλα δεν βρηκα κατι στα μετρα μου

Δεν ειναι στον προυπολογισμου αλλα θα το προσπαθησω και μαρεσαν τα /ROIS ACOUSTICS EMPHASIS 314/ αξιζουν ? (για τα λευτα τους εννοω)

Δεν ειναι στον προυπολογισμου αλλα θα το προσπαθησω και μαρεσαν τα /ROIS ACOUSTICS EMPHASIS 314/ αξιζουν ? (για τα λευτα τους εννοω)
Ναι,είναι καλά ηχεία.
Πήγαινε και να τ'ακούσεις

Απάντηση: Re: οικονομικα ηχεια δαπεδου

ευχαριστω!!, θα τα ελενξω/CRYSTAL 3/, ναι μου κινησαν την περιεργεια /ROIS ACOUSTICS EMPHASIS 314/ => μηπως γνωριζει κανεις τι amp/reciever χρειαζεται ?

Last edited: