οικονομική και ανόθευτη βενζίνη ...

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
[FONT=&quot] [/FONT]
http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm >

Σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε εκ δεξιών και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει

στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον ότι δεν έχουν νοθευμένη βενζίνη .......

Η σελίδα ενημερώνεται πολύ τακτικά !

[FONT=&quot] [/FONT]
http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm >

Σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διαλέξτε την περιοχή που μένετε, τύπο βενζίνης που θέλετε εκ δεξιών και αφήστε την αναζήτηση να σας οδηγήσει

στα οικονομικότερα πρατήρια τα οποία σημειωτέον ότι δεν έχουν νοθευμένη βενζίνη .......

Η σελίδα ενημερώνεται πολύ τακτικά !

καλά βρε Βαγγέλη...
σε ποιούς απευθύνεται το υπουργείο?
μόνο στους Αθηναίους?:violent-smiley-030:

μάαστα...
δεν μας είπε και τίποτα...
Τελικά, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Κοίτα να δεις που έκαναν μια σωστή κίνηση στα χρονικά και μας έχουν συνηθίσει σε τόσες λαλακίες που κανείς μας δε μπορεί να το πιστέψει... :D:D:D

Κλεισθένους στο Γέρακα, κοντά στο Σταυρό, ΕΚΟ. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω πιο φτηνό βενζινάδικο στο Λεκανοπέδιο, και γεμίζω εκεί κοντά 10 χρόνια χωρίς ποτέ να έχω το παραμικρό πρόβλημα...

Κι άσε τους άλλους να χρεώνουν 1.50 το λίτρο...

Κοίτα να δεις που έκαναν μια σωστή κίνηση στα χρονικά και μας έχουν συνηθίσει σε τόσες λαλακίες που κανείς μας δε μπορεί να το πιστέψει... :D:D:D

Κλεισθένους στο Γέρακα, κοντά στο Σταυρό, ΕΚΟ. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω πιο φτηνό βενζινάδικο στο Λεκανοπέδιο, και γεμίζω εκεί κοντά 10 χρόνια χωρίς ποτέ να έχω το παραμικρό πρόβλημα...

Κι άσε τους άλλους να χρεώνουν 1.50 το λίτρο...

Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης... :guitarist:
(και τα πρατήρια στη γειτονιά μου είναι σταθερά +15 λεπτά πάνω το λίτρο... Καλή τύχη...)

Αν συνεχίσουν να ανεβάζουν την βενζίνη με αυτό το ρυθμό.
Οι μαυροι θα σταματήσουν να πουλάνε αντίγραφα cd και θα αρχίσουν να μας πλασάρουν μπιτόνια με λαθραία βενζίνη :D

εγώ απλώς ανέβασα εδώ το e-mail που μου ήρθε. copy-paste. τα σχόλια στο αρχικό μήνυμα είναι του αποστολέα ...