Οικονομικη καρτα γραφικων

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,540
Εχετε καποια κάρτα γραφικών να προτείνεται;
Κατα προτίμηση ΑΤΙ.

Οι αναγκες σου ποιες ειναι; Αν θελεις μονο για αναπαραγωγη ταινιων σε full hd, τοτε η ati 6450 ειναι αρκετη.

Αυτο ακριβως ζητω.
Αναπαραγωγη ταινιων hd μονο.
Σε ευχαριστω για την απαντηση

Και η ati HD 7750 είναι καλή επιλογή, αν και λίγο πιο δύσκολο να βρεθεί
και η R7 250
Σίγουρα πιο ακριβές, αλλά και πιο σύγχρονες, και αντέχουν και κάνα παιχνιδάκι.

Καλημέρα , συγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα , αλλά ενδιαφέρομαι για κάρτα γραφικών στην ιδια κατηγορία , απλά δεν ξέρω ποια ταιριάζει στην μητρική μου ! η μητρική ειναι αυτή.λίγα παιχνίδια εώς καθόλου , κυρίως ιντερνετ και ταινίες σε hd ! να πω μαξ τα 50 ευρό !

Καλημέρα , συγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα , αλλά ενδιαφέρομαι για κάρτα γραφικών στην ιδια κατηγορία , απλά δεν ξέρω ποια ταιριάζει στην μητρική μου ! η μητρική ειναι αυτή.λίγα παιχνίδια εώς καθόλου , κυρίως ιντερνετ και ταινίες σε hd ! να πω μαξ τα 50 ευρό !

Για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το link, αλλά από το url καταλαβαίνω πως πρόκειται για την P5LD2-X/1333.
Έχει PCI express θύρα, άρα υποστηρίζει οποιαδήποτε κάρτα γραφικών (μη σε τρομάζει το pci express 3.0 που θα διαβάσεις, είναι backwards compatible).

Αν δεν παίζεις games, ακόμα και μία GeForce 210 θα σε καλύψει (είναι η φθηνότερη passive που βλέπω αυτή την στιγμή).

Καλησπερα και απο μενα!Εχω το εξης htpc : μητρικη asrock fm2a88m-hd+ και επεξεργαστη Α6-6400Κ ! Σκεφτομαι να βαλω μια καρτα γραφικων hd6450,hd6570!Nα το κανω ή τσαμπα λεφτα?Βλεπω μονο ταινιες!