Οικονομική τηλεόραση 32-36"

99% αποφασίσαμε να πάρουμε την...!!!!

Panasonic plasma 42 S30 του κοτσόβολου που είναι σε προσφορά

Πολύ μπέρδεμα, πολύ κούραση και κόπος αλλά πιστεύω η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ανεβήκαμε στις 42" γιατί είναι ουσιαστικά δώρο. Έχει και τα usb/ethernet της οπότε καλύψαμε και αυτή την "ανάγκη"!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια και το ξεστράβωμα!

Μία τελευταία ερώτηση...
Αγοράζω το φθηνότερο HDMI καλώδιο του κοτσόβολου ή χρειάζεται ένα ακριβό? Έχει διαφορά δηλαδή στη σύνδεση με τον υπολογιστή?

Last edited by a moderator:
Με γεια η Panasonic S30. Νομίζω πως έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή τελικά. Για το HDMI καλώδιο, υπάρχουν αρκετά φθηνές επιλογές σε ελληνικά καταστήματα (ηλεκτρονικά και μη) αλλά και από εξωτερικό. Ενδεικτικά, μπορείς να βρεις καλώδιο 1,5 m με 2-3 ευρώ.

Με γεια η Panasonic S30. Νομίζω πως έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή τελικά. Για το HDMI καλώδιο, υπάρχουν αρκετά φθηνές επιλογές σε ελληνικά καταστήματα (ηλεκτρονικά και μη) αλλά και από εξωτερικό. Ενδεικτικά, μπορείς να βρεις καλώδιο 1,5 m με 2-3 ευρώ.

δηλαδή να κοιτάξω για το φθηνότερο HDMI καλώδιο :a0210:

Πήγα χτές στον κοτσόβολο....
Την αγόρασα, τη φόρτωσα με το ζόρι στο swift, τη μεταφέρω σπίτι 25χλμ μακριά, την ανεβάζω στο διαμέρισμα (1ο όροφο)...

...πάω να την ανοίξω...και διαβάζω στη ταμπέλα panasonic bla bla U30...!!!!

Πήγα να τσεκάρω την κούτα στο μαγαζί, αλλά έφυγα να φέρω το αμάξι και επειδή ήταν και το blueray μαζί νόμιζα ότι ήταν η σωστή..!
Τί να πω. Πάλι σήμερα θα γυρίσω πίσω.
Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ότι μετά που αναγνώρισαν το λάθος τους στην τηλεφωνική επικοινωνία μας, δε μου πρόσφεραν τίποτα για αποζημίωση.

Ελπίζω σήμερα το απόγευμα να μου αποζημιώσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις βενζίνες...

Την άλλαξα τελικά χτες το απόγευμα.
Δεν αποζημίωσαν τίποτα. Ο προϊστάμενος εξαφανίστηκε απο τον όροφο όταν κατάλαβε ότι τον έψαχνα και μου πρόσφεραν 10% έκπτωση σε επόμενη αγορά! Γιατί να ξαναπατήσω?

Για αυτό πάντα πρέπει να τσεκάρουμε κατά την παραλαβή. :grandpa:

Όχι ότι θέλω να δικαιολογήσω τη #^@!*& που έκαναν, αλλά εάν τσέκαρες και εσύ κατά την παραλαβή, θα γλίτωνες βενζίνη και ταλαιπωρία.

Τέσπα, καλορίζικο και καλοθέατο το πλασματάκι σου!!!